Back to Question Center
0

Meg tudod mutatni, hogyan lehet sikeres az Amazon-on a versenytársak keresési adatait felhasználva?

1 answers:

Igen, ez a helyes kérdés. Úgy értem, hogy ha jól használják őket, az Amazon legközelebbi réstől vagy kategória versenyzőitől származó Amazon keresési adatok válhatnak a végső kereskedelmi sikerednek. Személy szerint úgy gondolom, hogy a legkiemelkedőbb kereskedelmi eredményeinek kulcsa mindig megtalálható az élő vásárlók által használt legnépszerűbb kulcsszavak bölcs ötvözésében, intelligens és rugalmas árképzési stratégiával kombinálva. A lényeg az, hogy az egész feladat könnyen csak egy kis torta lehet - mindössze annyit kell tennie, hogy megtalálja a megfelelő eszközt a megfelelő versenyvizsga kutatásához, és végeredményben egy merész siker lesz az Amazonon, csak a versenytársak keresési adatait használva. Tehát, tekintve, hogy a leginkább kihívást jelentő dolog itt találni egy tökéletesen illeszkedő megoldást az interneten elérhető valóban hatalmas számú különböző ajánlatok között. Ezért fogom bemutatni Önnek legkedveltebb szoftvereszközeimet, hogy könnyebbé tegyem a dolgokat - mind a versenyképes kulcsszavakra irányuló kutatás, a legjobb módja annak, hogy megvizsgálja a lehetőséget a kickstart és az automatizált árképzési megoldásoknak, amelyek ahhoz szükségesek, hogy vezető szerepet töltsön be a niche-ben vagy Termékkategória - buy fake euro notes online.

Mozgás a jobb oldalon a kezdetektől fogva

Hadd kezdjem megkeresési lehetőségeket az Amazon-on keresési adatokkal a jelenleg igényelt termékekről, a legnépszerűbb kategóriákról és a legmelegebb ajánlatok elérhető a piacon. Itt van, amikor a JungleScout eszköz belép! Ez a szoftver az adatkezeléssel kapcsolatos legmegfelelőbb megoldásként ismert, amellyel a vonzó eladói lehetőségek megtalálásához szükséges az Amazonen, és megtalálja a legjobb ígéretes elemet, amely potenciálisan szerepelhet a jelenlegi termékinformációkban. Ráadásul könnyedén megfordíthatja ezt a nagyon ijesztő feladatot, hogy nyomon kövesse nyomon a sikeresebb ellenfelek legfontosabb mutatóit egy sima és egyszerű eljárás során, amely majdnem önállóan működik.

Tartsa a legjobb optimalizálási gyakorlatokat és a legfontosabb kulcsszómegoldásokat

A Scope egy másik intelligens eszköz, amellyel nagy képet kaphat az Amazon keresésről, a funkcionális adatokról a legnépszerűbb kulcsszavakhoz, valamint valószínűleg a legértékesebb betekintést a releváns kulcsszavak és a hosszú farok kereső kifejezések tekintetében, amelyek ellenfelei már rangsoroltak. Ráadásul - a maximális hatékonyság érdekében - a PPC kampányoptimalizálás terén még nagyobb teljesítményre tettem szert. Végül is ez az eszköz sokat segített a kockázatkezelésben, mivel eléggé megbízható és pontos adatbecslése volt a haszonkulcs, a havi bevételek, az eladási sebesség, az FBA utáni nettó jövedelem után.

( 1)

Nagyon versenyképes automatizált árképzés és újratervezési stratégia előnyei

Az utolsó kiemelt elem, amelyet ma szeretnék bemutatni, a Keepa. Ez egy egyszerű és könnyen kezelhető Amazon árkövető eszköz. Tiszta és tiszta felület szinte önmagyarázó. Mindazonáltal hadd tüntessem fel a Keepa árképzési szoftver által ígért főbb jellemzőket - legalábbis a teljesség kedvéért. A többiek között ez az árkövető segíthet az interaktív előzmények grafikonjainak megjelenítésében, jól kategorizált módon, valós idejű figyelmeztetésekkel az árcsökkenésről és a rendelkezésre állás változásairól, a könnyű megtekintésről közvetlenül elérhető a böngésző kiterjesztése, valamint gyors megtekintés funkcióval, hogy megtekinthesse a legújabb Amazon-ajánlatokat és közelítsen árakat közel sem.

December 6, 2017