Back to Question Center
0

Semalt: A leghasznosabb weboldal lefedő eszköze az online adatok kivonatolására

1 answers:

Minden szalagfúvó szerszámot fejlesztettek ki kivonat információkat a meglévő weboldalakról. Mindenki számára hasznosak, akik megpróbálják összegyűjteni a szükséges adatokat a World Wide Web-ből. Ezek a szoftverek új adatokat keresnek automatikusan vagy manuálisan, új vagy meglévő adatokat keresnek, és tárolják a hozzáférést - zimske gume sava eskimo cenestin. Például, egyes internetes kaparás programokat az eBay és az Amazon termékekkel kapcsolatos információk gyűjtésére használják. Segítenek lépést tartani a piacon zajló eseményekkel.

Nézzük meg az Interneten a legjobb internetes kaparóeszközök listáját:

Dexi.io: ​​

( 11) A Dexi.io támogatja az adatgyűjtést számos webhelyről, és nem igényel letöltést. Ez azt jelenti, hogy csak meg kell nyitnia a hivatalos honlapját, és el kell kezdenie az adatok kitermelését. Ez az eszköz böngészőalapú szerkesztővel érhető el, és az adatok menthetők a Google Drive és a Box.net webhelyen.

Scrapinghub:

A kaparó egy erőteljes felhőalapú adatelnyelő program, amely segít a fejlesztőknek és a programozóknak az értékes adatok megszerzésében. Ez a program egy apró, Crawlera nevű proxy forgatót használ, amely nagy számú botvédett weboldalt tud feltérképezni..

ParseHub:

A ParseHub egy vagy több webhely feltérképezésére készült, az AJAX, JavaScript, cookie-k, átirányítások és munkamenetek támogatásával vagy anélkül. Ez az eszköz mind a webalkalmazás formában, mind az ingyenes asztali alkalmazásokban elérhető Mac OS X, Windows és Linux alatt.

VisualScraper:

A VisualScraper a szöveg és a képek formázására szolgál. ez a program az alap- és a fejlett weboldalak információinak összegyűjtésére használható. Könnyedén gyűjtheted, kezelheted és rendezheted webadatainkat felhasználóbarát felületével.

Spinn3r:

A Spinn3r segíti a Google-hoz hasonló tartalmak indexelését és a kivont adatok tárolását a JSON fájlokban. Ez a webes lehúzó rendszeresen ellenőrzi a webhelyeket, és frissítéseket talál különböző forrásokból, hogy valós idejű kiadványokat szerezzen az Ön számára.

80legs:

A 80legs hasznos, erőteljes és rugalmas webrobot és adatelszívó. Ezt a programot az Ön igényeinek megfelelően konfigurálhatja, mivel azonnal elhozza a hatalmas mennyiségű adatot.

Lehúzó:

A lehúzó egy híres Chrome kiterjesztés, sok funkcióval. Sőt, jó az adatok exportálásához a Google Drive-ba, és hasznos mind a nem programozóknak, mind a programozóknak. Ez az ingyenes eszköz automatikusan kis XPath-kat hoz létre az URL-ekhez.

OutWit Hub:

Az OutWit Hub egy félelmetes Firefox kiterjesztés, amely sok adattárolási jellemzővel rendelkezik. Segít leegyszerűsíteni internetes keresést, és automatikusan böngészhet a weboldalak között, nagy mennyiségű adatot tárolva óránként.

Import.io:

Az Import.io a konkrét adatkészletek létrehozását ajánlja fel azáltal, hogy az információkat importálja az egyes weboldalakról és exportálja a CSV fájlokra. Ez a program csúcstechnológiát alkalmaz és naponta több millió adatot vesz fel.

December 7, 2017