Back to Question Center
0

Semalt: Mi a leghatékonyabb módja a weboldal tartalmának lebontására?

1 answers:

Az adatkarcolás a speciális alkalmazásokból származó weboldalak tartalmának kivonása. Annak ellenére, hogy az adatrögzítés technikai jellegűnek hangzik, könnyen elvégezhető egy praktikus eszközzel vagy alkalmazással.

Ezek az eszközök a lehető leggyorsabban kihasználják a szükséges adatokat az egyes weboldalakról. A gép gyorsabban és jobban elvégzi a munkáját, hiszen a számítógépek pár percen belül képesek felismerni egymást, függetlenül attól, hogy az adatbázisuk mennyire nagy - portland managed services.

Szüksége volt-e valaha a weboldal frissítésére anélkül, hogy elveszítené a tartalmát? A legjobb megoldás az, hogy az összes tartalmat megragadja és elmentse egy adott mappába. Talán mindössze annyit kell tenned, hogy olyan alkalmazás vagy szoftver, amely a weboldal URL-címét veszi fel, megragadja az összes tartalmat és elmenti az előre meghatározott mappába.

Itt található az eszközök listája, ahol megpróbálhatja megtalálni azt, amely megfelel az Ön igényeinek:

1. HTTrack

Ez egy offline böngésző segédprogram, lehúzhatja a weboldalakat. Beállíthatja úgy, hogy le kell húznia egy webhelyet, és meg kell őriznie annak tartalmát. Fontos megjegyezni, hogy a HTTrack nem tudja lehúzni a PHP-t, mivel ez egy kiszolgálóoldali kód. Képes azonban megbirkózni a képek, a HTML és a JavaScript.

2. Használja a "Mentés másként"

A "Mentés másként" opciót bármely webhelyoldalon használhatja. Az oldalakat gyakorlatilag az összes médiatartalom mentheti. A Firefox böngészőből nyissa meg az Eszközt, majd válassza az Oldalinformáció lehetőséget, és kattintson a Média lehetőségre..A lista minden letölthető adathordozót tartalmaz. Meg kell ellenőriznie, és ki kell választania azokat, amelyeket kivonni szeretne.

3. GNU Wget

A GNU Wget segítségével a teljes weboldalt egy szempillantás alatt megragadhatja. Azonban ez az eszköz kisebb hátrányban van. Nem tudja elemezni a CSS fájlokat. Ettől függetlenül minden más fájllal megbirkózik. FTP, HTTP és HTTPS fájlokat tölt le.

4. Egyszerű HTML DOM Parser

A HTML DOM Parser egy másik hatékony levágó eszköz, amely segíti Önt az összes weboldal tartalmának lekaparásával. Néhány közel van harmadik féltől származó alternatíva, például a FluentDom, a QueryPath, a Zend_Dom és a phpQuery, amelyek a DOM helyett a String Parsing helyett használják.

5. Scrapy

Ez a keret felhasználható a weboldal teljes tartalmának megragadására. Ne feledje, hogy a tartalom lekaparása nem az egyetlen funkciója, mivel automatizált tesztelésre, monitorozásra, adatbányászatra és webes feltérképezésre is használható.

6. Használja az alábbi parancsot a weboldal tartalmának lehúzásához, mielőtt kihúzná őket:

file_put_contents ('/ some / könyvtár / scrape_content.html' file_get_contents ( 'https://google.com'));

Következtetés

Meg kell próbálnia mindegyik fent felsorolt ​​lehetőséget, mivel mindegyiknek van erős és gyenge pontja. Ha azonban nagyszámú weboldalt kell kaparni, akkor jobb, ha az internetes kaparás szakemberekre hivatkoznak, mert ezek az eszközök nem képesek ilyen mennyiségek kezelésére.

December 7, 2017