Back to Question Center
0

Hogyan lehet uralni az Amazon keresési eredményeit?

1 answers:

Az Amazon keresési eredmények dominálása az online kiskereskedők legnagyobb álma. Az első oldal rangsorolása meghatározza, hogy napi 30+ elemet vagy napi 1-5 darabot értékesítünk. Sok más oka van annak, hogy miért fontos az Amazon keresés eredményeinek dominálása. Ezek magukban foglalják az értékesítési lendületet, az Amazon buy box win-ot, a márka-tudatosság fejlesztését és így tovább.

Ahhoz, hogy uralja az Amazon keresési eredményoldalát, túl kell terhelnie versenytársait, és pozitív márkaképet kell létrehoznia. Tudnia kell néhány aranyszabályt és trükkös optimalizálási technikát, hogy legyen a TOP. Továbbá mindig kérdezd meg magadtól, hogy "Mit akar az Amazon, és miért?", És tartsa szem előtt az ügyfelek igényeit és kívánságait. Ne próbáld meg ezt a rendszert játszani, mert az elveszett rangsorok végére fogsz kerülni.

Ebben a cikkben csak olyan legitim módokat vitatunk meg, amelyekkel az Amazon termékeit a keresési eredmény TOP-jáig lehet elérni. Szóval, menjünk tovább.

  • Csak minőségű termékek

Az Amazon sikeres legegyszerűbb titka

hogy csak értékes dolgokat szállít és valós értéket hoz ügyfeleinek. Figyelembe véve az ügyfelek igényeit, és biztosítja számukra a legjobb élményt, aranyszabály az Amazon legjobb eladók. Ezért kell győződnie arról, hogy az általad értékesített vagy értékesítő termékek kiváló minőségűek. Az Amazon keresőknek a legjobb vevői élményt kell nyújtaniuk, mivel ez a legkritikusabb algoritmus a legjobb termékek szűrésére a legjobb áron. Az Amazon minden évben millió dollárt keres vásárlóktól ezen a globális kereskedelmi platformon. Ezért az ügyfelek irányítják az Amazon e-kereskedelmi piac szabályait. Tehát, ha valami alacsony minőségű terméket árul el, az Amazon elsődleges célja, hogy eltávolítsa termékeit a SERP-ről. És végül, tudnia kell, hogy ha alacsony minőségű anyagokat árul, akkor nincs más rangsorolási tényező az Ön számára.

  • További eladások

További eladások az Amazon keresési eredményoldalon magasabb rangot jelentenek. Az Amazon rangsorolási algoritmusa szerint minden olyan termék, amely nagy mennyiségű értékesítést tartalmaz, a TOP-ba kell helyezni, mivel valószínűleg több bevételt fog eredményezni az Amazon számára. Az Amazon Sales Rank az elsődleges egészségügyi mutató, és ugyanazt a szerepet játssza, mint a Google PageRank. Ugyanakkor érdemes megemlíteni, hogy az értékesítési rangsor nem mindig korrelál a keresések során használt kulcsszavakkal. Csak egy termékkategória értékesítési volumenét tartja.

Meg kell értenie, hogy az értékesítés növelése gondolkodásmód, de nem az Amazon üzlet végcélja. Leendő ügyfélként hosszú távon gondolkodnia kell, és meg kell keresnie a külső forrásokból - például a Google, a Bing és a közösségi hálózatok, valamint más e-kereskedelmi platformok - célzott forgalmat. Ez segít abban, hogy magasabb rangúak legyenek, mint a legmagasabb rangú versenyzők Source .

December 7, 2017