Back to Question Center
0

El tudsz mondani az Amazon és a speciális algoritmus keresőprogramjáról?

1 answers:

Ez nem agyag, de ellentétben a hagyományos keresőmotorokkal (például a Google-val, amely általában általános információkat keres), egy meghatározott keresőmotor az Amazon-on főleg arra szolgál, hogy segítsen az élő vásárlóknak online vásárlás a drop-shipping webshopokon. Egyszerűen fogalmazva, az Amazon keresőmotor algoritmusa szerves és fizetett lehetőségeket kínál, amelyek lehetővé teszik a sikeres márkajelölést minden intelligens kereskedő számára. A legfrissebb statisztikák szerint eddig több mint 200 milliárd valós fogyasztói keresést értékeltek a világ legnépszerűbb e-kereskedelmi platformja számára. És ez nem meglepő, csak azért, mert a legfrissebb kapcsolódó tanulmány kutatott valamilyen körülbelül 55% -a potenciális vásárlók, akik a kezdeti termék keresési kísérlet különösen az Amazon.

Tehát a kérdés - mi a legfontosabb sajátosságai a keresőmotor uralkodó Amazon? És milyen módon tudják a vezető kereskedőket eladni, hogy a termékeiket egy sorban kiemelkedő módon jelenítsék meg az aktív eladók előtt? Itt van a legrövidebb, de valószínűleg teljesen megfelelő válasz - az Amazon keresője határozottan összehasonlítható a Google algoritmusaival. Másrészről viszont teljesen másnak tűnik a világ kereső óriájával. Az alábbiakban röviden összefoglalom a teljes hasonló tulajdonságokat és a sokféleség főbb pontjait.

Relevancia és jelentőség

Nézzünk szembe vele - minden nagyobb keresőmotor, mint a Google, főként a relevanciát és fontosságot keresi. Az Amazon nem kivétel, mert kulcsszavakat és oldal tartalmakat használ az egész kontextuális szövegírásokkal, hogy meghatározza és megállapítsa a termék relevanciáját és fontosságát a vásárlóorientált elemkereséshez..Az egyetlen kivétel az, hogy a Google-tól eltérően az Amazon keresője sokkal kisebb adatkészletet elemez, mivel egy strukturáltabb információ termékkategóriákra osztva, és kategóriákhoz kapcsolódó attribútumokkal, például súlyokkal, méretekkel, anyagokkal stb.

Kulcsszavak és hosszú távú kifejezések

Az Amazon rangsorolási algoritmusa szempontjából fontos a minőségi tartalom, amely kontextuális kulcsszavakkal és hosszútávú kulcsszóval gazdag, ugyanúgy, mint bármely hagyományos keresőmotor esetében. Felhívjuk azonban a figyelmet arra, hogy a teljesen zsúfolt piactéren látható kulcsszavaknak több teljesen eltérítetlen tulajdonsága van.

Az Amazon Retail Analytics legfrissebb jelentése alapján itt a főbb pontok pontosabb figyelmet kapnak:

  • nagy keresési mennyiséggel természetesen jól alakulnak az Amazonon.
  • A PPC-kampányok teljesítménymutatói általában segítenek meghatározni, hogy mely kulcsszavak vannak a legmagasabb keresési mennyiségekkel.
  • Leggyakrabban aligha lehetséges meghatározni vagy legalább részben felfedni az aktív vásárlók által az Amazon-nál használt kulcsszó lekérdezéshez tartozó aktuális keresési mennyiséget.

Az ügyfelek véleménye és ajánlásai alapvető fontosságúak az Amazon keresőmotorja számára, mivel a potenciálisan új kulcsszavak oroszlánrészét közvetlenül megtalálhatják a visszajelzési szakaszokban.

Ha önállóan veszik fel, maga az átváltási árfolyam valószínűleg kevésbé fontosnak tűnik az Amazon számára, nem pedig a nagy keresőmotorokra, mint a Google. Egyszerűen azt mondhatjuk, hogy sok eladónk azt bizonyítja, hogy a nagyobb forgalmat bonyolító termékek (és végső soron az eladások) a legmagasabb pozíciókat vehetik igénybe, így a konverziót egy kicsit maga mögött hagyják Source .

December 7, 2017