Back to Question Center
0

Semalt dolgozza fel az URLitorot - Nagyon hűvös Web Scraping és Data Extraction Tool

1 answers:

Az URLitor egy új, de hatékony webes kaparás és adatelnyelő eszköz. Ahhoz, hogy használhassa az URLjelzőt, csak hozzá kell adnia egy listát az összes URL-ből, amelyek tartalmát online szeretné leképezni a megadott sablonban. Ezután meg kell adnia a HTML elemet, amelyet kivonni szeretne a weboldalakról, és kattintson a Küldés gombra. Ez olyan egyszerű. Ezzel az eszközzel többé nem kell másolni vagy beilleszteni a böngészőt.

Az xPath olyan nyelv, amelyet az XML fájlok információinak keresésére használnak. Egyes kifejezéseket használ az XML fájlok csomópontjainak vagy csomópontjainak kiválasztásához. Az XPath által megfogalmazott kifejezések nagyon hasonlítanak a normál számítógépes fájlokhoz vagy dokumentumokhoz használt kifejezésekhez.

Bár az XPath-t több programnyelven használják, ez az eszköz olyan felhasználók számára készült, akiknek nincs programozási ismerete. Tehát nem kell programozónak használni. Ezzel az eszközzel több HTML és XML oldalról is kiválaszthatja az adatokat.

Az egyszerűség kedvéért számos gyakran használt XPath kifejezést előre leírták egy legördülő menübe, így a felhasználóknak csak a céljuknak megfelelően kell kiválasztaniuk bármelyiket. Az XPath magasan tapasztalt felhasználói azonban szabadon használhatják egyedi kifejezéseiket, amikor csak akarnak..

Az eszközt 100 URL-k kapacitásával tervezték egyetlen kaparószónál, és legfeljebb 10 kifejezést igényel egyszerre. Más szóval, egyszerre több mint 100 URL-ből származó adatot képes lekaparni.

1. // div [2] - A (z) Ez a kifejezés hierarchikusan választja ki a második divot; - Ez a kifejezés kiválasztja a címke helyét (ref), amelyet a állítsa be a rel attribútumot, amely egyenlő a kanonikus; 3. / html / head / meta [@ name = 'leírás'] / @ tartalom - Ez a kifejezés a tartalom kiválasztására szolgál; - Ezzel a kifejezéssel kiválaszthatja az összes elemet az "osztálynévvel", mint a (z) "class-name" CSS osztály;

5. // h2 | // title - Ez a kifejezés használható az első H2 és az oldal címének kiválasztására is;

6. // * [név

= 'h1' vagy név

= 'cím'] - Ez a kifejezés pontosan ugyanúgy működik, mint a fenti. Azonban a fenti kifejezés jobb, mivel rövidebb; - Ez a kifejezés minden olyan elemet kiválaszt, amely CSS osztályú és "hüvelykujj" -ot is tartalmaz, extrakcióhoz;

8. // szülő :: * [text

= 'Welcome'] - Ez a kifejezés kiválasztja a "Welcome „

Ez az eszköz egy béta verzió, és még mindig működhet néhány hibával. Azonban ez még mindig nagyszerű eszköz azoknak a felhasználóknak, akiknek kevés vagy semmiféle programozási ismerete nincs, hiszen az összes gyakran használt kifejezést a korábban említett menübe előre definiálták Source .

December 7, 2017