Back to Question Center
0

Hogyan keressük az Amazon legjobb eladási stratégiáit a legjobb módja?

1 answers:

A zsúfolt piacon mindenki számára értékesnek kell lennie, hogyan kell keresni az Amazon legnépszerűbb termékeket, stratégiákat, monitorozni az árakat és fenntartani más intelligens rendszereket, ahol bizonyítottan használják őket. De hogyan lehet megtalálni a megfelelő lehetőségeket és azonosítani a versenytársak legjobb gyakorlatait anélkül, hogy túl sok időt és erőfeszítést költene? Mivel már sok mindent meg kell tennie az Ön számára, és oly sok dolog, hogy optimalizálni tudja a terméklistákat és az árképzési stratégiát. Szerencsére nincs hiány az online eszközök és szoftverek keresésére Amazon legjobb eladók találatok - kezdve a termék beszerzési, árpolitika, szállítási feltételek, az ügyfél visszajelzések, a kulcsszó kutatás, valamint a legjobb módja a termék promóció által szabott felső sikeres e-kereskedelmi kereskedők. Amint azt mondtam, számos online segítő rendelkezésre áll a nyílt hozzáférés mellett. De az alábbiakban megmutatom neked csak három legkedveltebb eszközt. Személyesen a következő lehetőségeket használtam az Amazon eladói lehetőségek keresésére - a Jungle Scout, az AMZ Tracker és a Scope - mindegyiküknek bizonyított hatékonysága volt, ezért lássuk röviden egy rövid áttekintést.

Jungle Scout

Az első online eszköz, amellyel az Amazon legnépszerűbb megoldásokat keresheti, a Jungle Scout. Azt javasoljuk, hogy bármi mást megpróbáljon azonnal megérteni, hogy milyen termékeket keresnek leginkább az Amazonon, és milyen rétegek népszerűek az eladók számára. Tény, hogy a Jungle Scout az Amazon-on számos legfontosabb sikeres kereskedő, mint az "adatvezérelt" termékkutatás legjobb eszköze. Ez az opció magáért beszél, feltétlenül érdemes használni, vagy legalábbis az első próbálkozást. Az online eszközzel kapcsolatos alapvető előnyök: széleskörű adatbázis az átfogó kulcsmutatókhoz (mind a saját, mind a versenytársaitól), segít felfedezni a rejtett lehetőségeket és a kevésbé versenyképes bevételi folyamatokat, a niche huntert, és még több különböző funkcióra van szükség ahhoz, hogy sikeresen ugorjon egy új piacra. AMZ Tracker

Ez az eszköz a legerősebb oldalakat mutatja, ha keresnie kell az Amazon eladó kulcsszavait, amelyeket a legsikeresebb termékinformációkhoz használnak. Ugyanakkor ez a kulcsszó-orientált eszköz segíthet még több értékes betekintést az aktív vásárlók valós keresési mennyiségeiről és a hosszú farok kulcsszó-kéréseiről, amelyeket az aktív vásárlók az Amazon leggyakrabban használnak. Emellett az AMZ tracker beépített SEO funkcióval rendelkezik, amely jelzi, hogy mit lehet tenni a terméklisták optimalizálásával a maximális eredmények érdekében.

Hatály

Mint az előző kulcsszóeszközhöz hasonlóan, a Scope kombinálja a kulcsszókutatást és a versenyképes termékelemzést. A többi funkció közül ez az online segítő nagyon jó, amikor a PPC kampányoptimalizálás, az új niche lehetőségek keresése, valamint a hatékony kockázatkezelés és az összes becsléssel kapcsolatos becslések szükségesek ahhoz, hogy nagy képet kapjon az eladási sebességéről és az FBA-költségekről . Azt javaslom, hogy használd ezt az eszközt, hogy összeállítsd a piaci ellenfeleid legjobb eredményeit - fejlesztsd ki saját értékesítési stratégiádat, ami valóban működik Source .

December 7, 2017