Back to Question Center
0

A Semalt bemutatja a legjobb webes feltérképezési eszközöket a weboldalak lefedésére

1 answers:

A webes feltérképezés, amelyet gyakran a webbelésnek tekintenek. az automatikus parancsfájl vagy program az internetet módszeresen és átfogóan böngészi, az új és a meglévő adatokat célozva. Gyakran az információ, amire szükségünk van, csapdába ejt egy blogon vagy webhelyen. Míg egyes webhelyek erőfeszítéseket tesznek arra, hogy az adatokat strukturált, szervezett és tiszta formában mutassák be, sokan közülük ezt elmulasztják. Az online üzlethez szükség van az adatok feltérképezésére, feldolgozására, kaparására és tisztítására. Információkat kell gyűjtenie több forrásból, és meg kell mentenie a saját tulajdonú adatbázisokban üzleti célokra. Előbb vagy utóbb át kell mennie az online fórumokon és közösségeken, hogy hozzáférhessen a különböző programokhoz, keretrendszerekhez és szoftverekhez, amelyek megragadják az adatokat egy webhelyről.

Cyotek WebCopy:

A Cyotek WebCopy az egyik legjobb internetes kaparó és robbanószerkezet az interneten. Ez webes, felhasználóbarát felületén ismeretes, és egyszerűvé teszi számunkra a többszörös bejárások nyomon követését. Továbbá, ez a program kiterjeszthető és több backend adatbázisból áll. Az üzenetsorokról is ismert, és hasznos funkciókról. A program könnyedén megpróbálhatja újra a sikertelen weboldalakat, weboldalakat vagy blogokat idő szerint feltérképezni, és számos feladatot elvégezhet az Ön számára. A Cyotek WebCopy csak két-három kattintásra van szüksége, hogy megkaphassa a munkáját, és könnyedén feltérképezheti adatait. Ezt az eszközt az elosztott formátumokban használhatja, ha egyszerre több bejáró is működik. Az Apache 2 engedélyezi és a GitHub fejlesztette ki..

HTTrack:

A HTTrack egy híres feltérképező könyvtár, amely a híres és sokoldalú HTML-elemző könyvtár köré épül, a Beautiful Soup néven. Ha úgy érzi, hogy az internetes feltérképezésnek meglehetősen egyszerűnek és egyedülállónak kell lennie, próbálja ki ezt a programot minél hamarabb. Ez megkönnyíti és egyszerűsíti a feltérképezési folyamatot. Az egyetlen dolog, amit tennie kell, hogy kattintson néhány dobozra, és írja be a vágy URL-jeit. A HTTrack az MIT licenc alatt van.

Octoparse:

Az Octoparse egy erőteljes webszalagozó eszköz , amelyet a webes fejlesztők aktív közössége támogat, és segít kényelmesen építeni üzletét. Továbbá exportálhat minden típusú adatot, összegyűjtheti és mentheti őket több formátumban, mint a CSV és a JSON. Néhány beépített vagy alapértelmezett kiterjesztéssel is rendelkezik a cookie-kezeléssel, a felhasználói ügynökök hamisításával és a korlátozott bejárókkal kapcsolatos feladatokkal kapcsolatban. Az Octoparse hozzáférést biztosít az API-khoz a személyes kiegészítések elkészítéséhez.

Getleft:

Ha ezekkel a programmal nem elégedettek kódolási problémáik miatt, akkor kipróbálhatja a Cola, Demiurge, Feedparser, Lassie, RoboBrowser és más hasonló eszközöket. Mindenesetre a Getleft egy másik hatékony eszköz, sok lehetőséggel és funkcióval. Ennek használatával nem kell szakértőnek lennie a PHP és a HTML kódok közül. Ez az eszköz megkönnyíti és gyorsítja a webes feltérképezési folyamatot, mint más hagyományos programok. Ez jól működik a böngészőben, és kis méretű XPatheket hoz létre, és meghatározza az URL-eket, hogy megfelelően feltérképezze őket. Néha ez az eszköz integrálható a hasonló típusú prémium programokba Source .

December 7, 2017