Back to Question Center
0

A Semalt segítséget nyújt a Top 5 Web Scrapers alkalmazásban

1 answers:

Gyakran előfordul, nem tudja lekicsinni vagy feltérképezni. Míg egyes webhelyek erőfeszítéseket tesznek az adatok tiszta és strukturált formában történő megjelenítésére, a többiek nem tudnak webes feltérképezést vagy adatrögzítő lehetőséget biztosítani. Ezért kell hozzáférnünk a legjobb webrobotokhoz, bányászokhoz és kaparókhoz. Itt tárgyaltuk az öt legfontosabb eszközt e tekintetben.

1. Webhose.io:

Webhose.io lehetővé teszi számunkra, hogy a valós idejű adatokat az online források és webhelyek. A legjobb része az, hogy ez a program kényelmesen bányássa és feltérképezi a webhelyeket, és tiszta és jól szervezett formátumban mutatja be az adatokat. Lehetővé teszi számunkra, hogy a kulcsszavakra, kifejezésekre, nyelvekre és természetre épülő adatokat is lehúzzuk. A végeredmény XML, RSS és JSON fájlok formájában érhető el. Bár ez a program költségmentes, hozzáférhet prémium verziójához, ha kereskedelmi célokra szeretné használni a Webhose.io programot. A fizetett terv lehetővé teszi, hogy több HTTP-kérelmet küldjenek a fő kiszolgálónak, megkönnyítve ezzel a webhelyek lekicsinyelését és feltérképezését.

2. Scrapy:

A Scrapy egy erőteljes és elképesztő leképezési és feltérképezési keret az interneten, a legjobb része az, hogy ezt a programot szakértői közösség támogatja, akikkel hasznos tippeket és

3. Outwit Hub:

Ha nem elégedett a kódokkal, akkor Outwit A Hub biztosítja Önnek a hasznos vizuális felületet, amely megkönnyíti az adatok feltérképezését és kimásolását, a házigazdája pedig a hivatalos webhelyen érhető el, és az ingyenes verzió letölthető bármely online áruházból: Outwit Hub egy Firefox kiterjesztés

4. Octoparse:

Mint az Outwit Hub, az Octoparse egy erőteljes webes lehúzó, lánctalpas és adatbányász. dinamikus webhelyek a Javascript, cookie-k, átirányítások és az AJAX használatával og és kivonat mind az alapvető és a fejlett típusú adatok. Minden szükséges értékes információt az Octoparse felhő tároló területén lehet alapítani. Lehetővé teszi az ömlesztett weboldalak kitöltését egy órán belül, és az Octoparse API-val a lehető legjobb minőséget kapja. Hadd mondjak el neked, hogy ez a freeware csak a Windows számára támogatja és más operációs rendszerek számára nem elérhető.

5. Webkiszedő a Chrome számára:

Ha a Google Chrome az elsődleges webböngészőjévé válik, válassza a Web Scraper lehetőséget. Ez egy kiemelkedő feltérképezési és bányászati ​​program, amely lehetővé teszi, hogy webhelytérképeket készítsen mind a személyes blogjaid, mind az üzleti webhelyek számára. Csak le kell töltenie, telepítenie és hozzáadnia a lehúzó eszközt a Chrome böngészőjéhez, és meg kell néznie, hogy hogyan fogja az adott webhelyekről adatokat kinyerni. Importálhatja a webhelytérképeket, vagy sablonjait is használhatja, hogy javítsa webhelyének általános megjelenését és teljesítményét. A kivont adatokat a CSV fájlokban vagy saját Archívum mappájában fogja menteni Source .

December 7, 2017