Back to Question Center
0

Látom a legszélesebb Amazon kulcsszó-kereséseket egyszerű szoftvereszközök használatával?

1 answers:

Nem kell mondanom, hogy az online keresési rangsor világa elsősorban a kulcsszókutatás és a megfelelő kiválasztás körül forog. És függetlenül attól, hogy milyen helyre van szüksége a kulcsszóstratégia működtetése - ez lehet akár hagyományos keresőmotorok (például a Google, a Yahoo, a Bing, stb.) Révén, vagy pontosabban célzott, még nem túl széles kulcsszóstratégia. a legnépszerűbb bevásárló helyek, például az Amazon vagy az eBay tetején. Az egyetlen különbség a szabványos online keresés és az e-kereskedelmi vagy csepp-szállítási üzletág között az, hogy az ilyen kutatásnak inkább rájuk kell összpontosítania és versenyképesebbnek kell lennie. És alább megmutatom neked két egyszerű módját a leggyakoribb Amazon keresések felderítésére kulcsszóval. Tehát, hogy ilyen értékes versenyelőnyöket használj a saját előnyére, javasoljuk, hogy próbáljon ki egy speciálisan testreszabott platformot (Keyword Inspector) vagy egy élő klasszikusot az Ön szolgáltatásánál, mint mindig.

Kulcsszó Inspector

Kulcsszó Inspector egy speciális online platform, amely segít kitalálni a legszélesebb Amazon kulcsszó keresést bármely termék vagy kategória lista. Ez a platform a Trendes Kulcsszókeresés néven ismert egyedi funkciójával is hasznos. Lehetővé teszi, hogy futtasson egy gyakori gyorscsomagot és mindig naprakész legyen minden új kulcsszóval, amely az Amazon keresések tetején felkerült. Mi több - A Kulcsszófelügyelő két másik rendkívül forró lehetőséggel rendelkezik (az Indexation Tester és a Reverse ASIN néven ismert), amelyek nagyon jól teljesítenek, ha tökéletesen optimalizálni szeretné a terméklistákat, hogy elérje a lehető legteljesebb online kitettséget. Az egyetlen rossz dolog ez a kulcsszó kutatási platform, hogy sajnos nincs ingyenes verziója. Csak egy próba marad meg, hogy eldönthesse, havi előfizetést szeretne-e megkeresni, vagy nem kapja-e meg azt.

Google kulcsszótervező

Ahogy az elején már említettem, a kulcsszavak kutatása nagymértékben hasonló, ténylegesen figyelmen kívül hagyva - az eredeti Google-kereséshez kapcsolódó oldalak, vagy az e-kereskedelmi vagy csepp-szállítási üzlet terméklistáiban dolgozik. Úgy értem, hogy valamilyen oknál fogva a világkutató óriásgazdag jó tervezője jelentős mértékben elveszítette népszerűségét, különösen az utóbbi években. A különféle e-kereskedelmi platformok és kapcsolódó eszközök hatalmas tömegével, amelyek kifejezetten az igényeiknek és céljaiknak megfelelően vannak kialakítva, a Google eredeti keretrendszere (a Google AdWords) megőrizte korábbi teljesítményét. Úgy értem, hogy a Kulcsszótervező csak egy eszköz az egyéb különböző (és mindig ingyenes!) Szolgáltatások széles választékában, amelyek alapértelmezés szerint az AdWords rendszerbe tartoznak. És még mindig nagyon hasznos, nem csak mint egy hatalmas hirdetési keret, hanem megtalálni például a legnépszerűbb Amazon kereséseket a fő kulcsszavakkal és a releváns hosszútávú kulcsszóval.

Végtére is, nézzünk szembe - a dolgok körülöttünk folyamatosan változik. De ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy mindannyiunknak csak a vadonatúj eszközkészleteket, szoftvereszközöket vagy csak a közelmúltban megtervezett megoldásokat kell keresnünk. Igen, néha nagyszerűek, de személy szerint még mindig hiszem, hogy a Google Kulcsszótervező még mindig játszik, legalábbis az a valóban nem túlságosan átfogó feladat, hogy naprakészen maradjon a legnépszerűbb Amazon termékkeresésekkel a megfelelő kulcsszavakkal Source .

December 7, 2017