Back to Question Center
0

Hogyan rangsoroljuk az Amazon-t a legfontosabb releváns kulcsszavakhoz?

1 answers:

Ha szeretné megtudni, hogyan rangsorolja az Amazon-t a legfontosabb releváns kulcsszavaihoz - máris a megfelelő helyen van. Tudta-e, hogy az Amazon keresési eredményeinek első oldala az élő vásárlók több mint 60% -át kapja az élő vásárlóktól, akik ott keresik az eladni kívánt termékeket? Tehát ez azt jelenti, minél közelebb van az Amazon termékkeresésének legmagasabb szintje a releváns kulcsszavakhoz és a hosszú farok keresési kifejezésekhez képest - annál több potenciális értékesítésre számíthat. De hogyan rangsorolja az Amazon-t a legfontosabb releváns kulcsszavakhoz, különösen, ha még mindig újoncok vagyunk, akik csak az első lépéseket teszik az igazán zsúfolt piacon? A rövid válasz - a kulcsszavak és főbb sajátosságaik megértése az A9 keresési rangsorolási algoritmus szempontjából. Tehát alább megmutatom, hogyan rangsoroljon az Amazon-on - rövid útmutatóval a fő cél-kulcsszavakkal és a helyes azonosítási móddal kapcsolatban.

Hogyan rangsoroljuk az Amazon-t a legfontosabb releváns kulcsszavakhoz

Mielőtt bármi mást tehetünk,. Ne felejtsd el, hogy az alapszintet az Amazon rangsorolási potenciáljára alapozza. Itt van néhány alapvető fogalom és meghatározás, hogy megértsük, miként rangsorolhatjuk az Amazon-t a fő célcikkekhez. Győződjön meg róla, hogy mindet megkapta:

  • Kulcsszavak - Az Amazon kulcsszavak a SEO és a modern e-kereskedelmi kereskedelem szempontjából a "rövidítések" az értékesített tárgy fő tulajdonságait vagy a termékkategóriához való általános kapcsolatot. A releváns kulcsszavak nagyon fontos részei a terméklisták optimalizálásának az Amazon termékkeresőben.
  • Long-tail kulcsszavak - olyan kifejezés vagy kulcsszó kombinációk állnak, amelyeket az élő vásárlók nagyobb valószínűséggel vállalnak az Amazon termékkeresési lekérdezéshez. Egyszerűen fogalmazva, az Amazon hosszúszárú kulcsszavak gyakoriak a leggyakoribb keresési kulcsszavak kombinációi. Valójában, különösen az ilyen típusú kulcsszavak teszik ki valamit mintegy 70% -a termék keresések által az élő vásárlók ott.

Ezért fontos, hogy azonosítsák a megfelelő hosszú farok keresési kombinációkat,. Így jobb esélyei lesznek annak bemutatására, hogy a lehetséges vevők szélesebb közönségét keresik az eladásra felkínált termékekre. A többiek közül azt javasoljuk, hogy az alábbi kulcsszó-kutatási eszközöket használja, amelyek kifejezetten erre az e-kereskedelmi platformra szabottak.

  • Kereskedőszavak - jó kezdőkészülék az Amazon gyors kulcsszavakra irányuló kutatásainak futtatásához, sok értékes hosszú farok javaslat segítségével, amelyet közvetlenül a legmagasabb sikerektől kapnak eladók az Ön réstételében vagy termékkategóriájában.
  • Jungle Scout - ez egy egyablakos üzlet minden online vállalkozó számára az Amazon. A Jungle Scout valóban előnyös kulcsadatadatai mellett rendkívül hasznosnak bizonyult, amikor néhány új termék lehetőségének megvizsgálására vagy egy értékes, versenyképes betekintés szükségességére - mind a potenciálisan jövedelmező termékekre, mind a relatív hosszúszárú kulcsszóra kombinációk szükségesek a rangsoroláshoz Source .
December 22, 2017