Back to Question Center
0

Hogyan rangsoroljuk az Amazon-t a legfontosabb releváns kulcsszavakhoz?

1 answers:

Ha szeretné megtudni, hogyan rangsorolja az Amazon-t a legfontosabb releváns kulcsszavaihoz - máris a megfelelő helyen van. Tudta-e, hogy az Amazon keresési eredményeinek első oldala az élő vásárlók több mint 60% -át kapja az élő vásárlóktól, akik ott keresik az eladni kívánt termékeket? Tehát ez azt jelenti, minél közelebb van az Amazon termékkeresésének legmagasabb szintje a releváns kulcsszavakhoz és a hosszú farok keresési kifejezésekhez képest - annál több potenciális értékesítésre számíthat. De hogyan rangsorolja az Amazon-t a legfontosabb releváns kulcsszavakhoz, különösen, ha még mindig újoncok vagyunk, akik csak az első lépéseket teszik az igazán zsúfolt piacon? A rövid válasz - a kulcsszavak és főbb sajátosságaik megértése az A9 keresési rangsorolási algoritmus szempontjából. Tehát alább megmutatom, hogyan rangsoroljon az Amazon-on - rövid útmutatóval a fő cél-kulcsszavakkal és a helyes azonosítási móddal kapcsolatban.

Hogyan rangsoroljuk az Amazon-t a legfontosabb releváns kulcsszavakhoz

Mielőtt bármi mást tehetünk,. Ne felejtsd el, hogy az alapszintet az Amazon rangsorolási potenciáljára alapozza - dermitage instant lifting cream silver. Itt van néhány alapvető fogalom és meghatározás, hogy megértsük, miként rangsorolhatjuk az Amazon-t a fő célcikkekhez. Győződjön meg róla, hogy mindet megkapta:

  • Kulcsszavak - Az Amazon kulcsszavak a SEO és a modern e-kereskedelmi kereskedelem szempontjából a "rövidítések" az értékesített tárgy fő tulajdonságait vagy a termékkategóriához való általános kapcsolatot. A releváns kulcsszavak nagyon fontos részei a terméklisták optimalizálásának az Amazon termékkeresőben.
  • Long-tail kulcsszavak - olyan kifejezés vagy kulcsszó kombinációk állnak, amelyeket az élő vásárlók nagyobb valószínűséggel vállalnak az Amazon termékkeresési lekérdezéshez. Egyszerűen fogalmazva, az Amazon hosszúszárú kulcsszavak gyakoriak a leggyakoribb keresési kulcsszavak kombinációi. Valójában, különösen az ilyen típusú kulcsszavak teszik ki valamit mintegy 70% -a termék keresések által az élő vásárlók ott.

Ezért fontos, hogy azonosítsák a megfelelő hosszú farok keresési kombinációkat,. Így jobb esélyei lesznek annak bemutatására, hogy a lehetséges vevők szélesebb közönségét keresik az eladásra felkínált termékekre. A többiek közül azt javasoljuk, hogy az alábbi kulcsszó-kutatási eszközöket használja, amelyek kifejezetten erre az e-kereskedelmi platformra szabottak.

  • Kereskedőszavak - jó kezdőkészülék az Amazon gyors kulcsszavakra irányuló kutatásainak futtatásához, sok értékes hosszú farok javaslat segítségével, amelyet közvetlenül a legmagasabb sikerektől kapnak eladók az Ön réstételében vagy termékkategóriájában.
  • Jungle Scout - ez egy egyablakos üzlet minden online vállalkozó számára az Amazon. A Jungle Scout valóban előnyös kulcsadatadatai mellett rendkívül hasznosnak bizonyult, amikor néhány új termék lehetőségének megvizsgálására vagy egy értékes, versenyképes betekintés szükségességére - mind a potenciálisan jövedelmező termékekre, mind a relatív hosszúszárú kulcsszóra kombinációk szükségesek a rangsoroláshoz.
December 22, 2017