Back to Question Center
0

A Semalt Expert előrejelzi a Web Scraping jövőjét

1 answers:

A webes kaparás a közös technika a háló. Mondani, hogy ez csak egy fontos, egy nagy alábecsülés. Ez egyszerűen elengedhetetlen. Az információ hatalom, és minden olyan szervezet, amely hiányzik, deformálódott, így a webes kaparás az a vér, amelyen minden típusú online vállalkozás fut.

Függetlenül attól, hogy nem kormányzati szervezet, nyereséges szervezet, üzembe helyezés, középvállalkozás vagy akár egy Fortune 500 vállalat,. Tehát a webes kaparás fontosságát nem lehet túlzottan hangsúlyozni.

A verseny a vállalati világban soha nem volt szigorúbb, mint most. A különböző iparágakban lévő játékosok mostantól minden fegyvert használnak, hogy versenyezzenek. A közelmúltban a szervezetek kezdték használni a webbözést fegyverként versenytársaik ellen. Végtére is, ha fontosabb információkkal rendelkezel, mint az ellenfeleid, akkor előnyeid vannak rájuk. A tudás, azt mondják, a hatalom. Bár a webszakaszoló ipar számos megoldással tele van, ezek csak három kategóriába sorolhatók, és ezek a következők:

  • Saját adatkivonási alkalmazás vagy szoftver készítése önmagán vagy programozók felvételével
  • 19) Külső internetes kaparás szolgáltatások igénybevétele
  • Általános adatelnyelő szoftver beszerzése

Mindhárom megoldásnak előnyei és hátrányai vannak. Ezen túlmenően a legmegfelelőbb megoldási kategória bármely cég számára a vállalkozás internetes kaparás igényeitől függhet.

Mint minden más technológia, a webes kaparás tovább fejlődik és fejlődik. Tehát ez a cikk a webes kaparás jövőjére összpontosít. Mielőtt folytatnánk, elengedhetetlen, hogy világossá tegyük, hogy az e cikkben felvetett vélemények a webragasztás jövőjéről csak spekulatív és képzeletbeli lehetőségek. Ennek szem előtt tartásával itt a webes extrakció jövőjét különböző perspektívákból tekintjük.

A mesterséges intelligencia szempontjából

Mivel a mesterséges intelligenciát az élet minden területén használják, úgy vélik, hogy a technológiát óriási mértékben használják a webes kaparáshoz a legközelebbi jövőben. Más szavakkal intelligens robotokat vagy gépeket hoznak létre, hogy nyomon kövessék és rendszeresen széthúzzák az adatokat különböző vállalatok számára.

Természetesen a robotok már használják a webes kaparás, de egyik sem tudja kezelni jelentős változásokat célzott weboldalak nélkül emberi beavatkozás. Például, ha a célterület elrendezése megváltozik, a meglévő webes kaparóeszközök nem képesek lekaparni az oldalt anélkül, hogy a felhasználó kicsit kicserélné az eszközt. Ez nem jelent problémát a jövőbeli szuper-intelligens internetes kaparórobotok számára, mivel képesek lesznek mérlegelésüket használni a célterületek bármely módosításának kezelésére webes kaparás alatt, kis vagy semmilyen emberi beavatkozással. Hamarosan létre fog jönni, ha még nem jönnek létre. A Google a legnagyobb webes lehúzója a Google, mivel fő tevékenysége a webhelyek feltérképezése és feltérképezése, valamint minden befogadott weboldal feltérképezése és feltérképezése minden kapcsolatuk. Ebből következik, hogy a Google elkezdheti a webes kaparás szolgáltatásokat. És ha igen, akkor ez lesz a legnagyobb és a legjobb internetes kaparó cég, mivel már megrántja az internetet. Az ügyfeleknek csak meg kell adniuk a célzott weboldalak URL-címét, és minden szükséges tartalmat megkapnak a Google-tól. Végtére is, minden weboldal tartalma már szerepel az index adatbázisában.

A Google egy másik oka, hogy elkezdi a webes kaparás szolgáltatásokat, hogy kevés vagy semmilyen további erőfeszítést igényel a gyilkolás megakadályozására. A vállalat már már meglévő weboldalakkal is fennmaradt. Mivel a szükséges adatok mindvégig a kezében vannak, a Google felajánlja az átfutási idő átfutási idejét, amelyet más szolgáltatók soha nem tudnak megegyezni.

Mivel a Google nem lesz további erőfeszítéssel felajánlhatja a szolgáltatást, olyan versenyképes árakat is kínálhat, amelyeket más szervezetek nem tudnak egyeztetni. Ahogyan a vállalat gyakorlatilag átvette a keresőmotorágat, a Google végül is átveszi az internetes szegmens szektorát. Az esélyek kedvezőek.

Elemzési és szervezeti szempontból

Nem számít, mennyire költséges lehet, a cipő haszontalan a lábak nélküli embernél. Tehát az adatok nem feltétlenül hasznosak a rossz elemzési képességekkel rendelkező szervezet számára. Valójában az adatok önmagában nem annyira elengedhetetlenek, ezért használhatja. Tehát, miközben a vállalatok folyamatosan erősítik internetes lekicsinylési erőfeszítéseiket, elkezdenek több erőforrást elosztani a tapasztalt elemzők felvételére, vagy alkalmazottaik képzésére az adatok szervezésében és az adatok elemzésében.

Ugyanazon adatok alapján egyes szervezetek jobban használják majd, mint mások. Ez azért van, mert jobb adatelemzési képességekkel rendelkező emberek vannak. Így a webes kaparás jövője mindenképpen befolyásolja az adatkezelés és -elemzés iránti igényt.

Biztonsági szempontból

A meglévő webszalagok többsége többé nem lesz hatékony, mivel több szervezet folytatni fogja erőfeszítéseit,. Addigra csak azok a vállalatok használhatják fel a harmadik fél internetes kaparásszolgáltatóit, vagy akik rendkívül kifinomult eszközt telepítettek, továbbra is képesek lesznek más webhelyekről.

Következésképpen fontos, hogy a szervezetek elkezdjék pozícionálni magát a webragasztás jövőjéért. Néhány szükséges lépés, amelyet érdemes figyelembe venni:

1. El kell kezdened dolgozni a saját mesterséges intelligencia-vezérelt robotjaid kifejlesztésén, amelyek kezelni fogják a adatmarás hatékony kezelését.

2. Arra is törekednie kell, hogy nehezebbé tegyük a webhelyet nagyon nehézkesen. Mi van, ha egyes versenytársai könnyű hozzáférést kapnak a weboldal tartalmához, miközben nem tudják lekicsinni a sajátjukat? Ne feledje, hogy annál több információ van versenytársaival kapcsolatban, annál nagyobb az esélye, hogy legyőzze őket.

3. El kell kezdened dolgozni komolyan az adatkezelési és elemzési készségek fejlesztésén. Ez hasonlítható háborús helyzetekhez. Néha előfordulhat, hogy a versenytársak vagy az ellenfelek kódolt információi megbotlik. Az információ nem lesz használható, ha nem tudja a lehető leggyorsabban dekódolni. Nagyon tapasztalt adatelemzők gyakran találkoznak bizonyos tendenciákkal az összegyűjtött adatokon, így esetleg fel kell bérelnünk néhányat.

Dióhéjban, képesek arra, hogy felkészítse szervezetét a nagy adatok fogalmára és a webes extrakció jövőjére, kiemelkedő szerepet fog játszani a vállalkozás hosszú távú sikerében Source .

December 22, 2017