Back to Question Center
0

Melyek a TOP Amazon kulcsszótervezők, amelyek javítani tudják az Ön rangját az Amazon-n?

1 answers:

Amikor elindul a vállalkozásod az Amazon kiskereskedelmi platformon, akkor elején el kell végezni néhány különálló szakaszon. Először ki kell választania a piaci rést, ahol el szeretné indítani üzletét. Meg kell döntenie, hogy mely termékek hoznak a legjobban a nyereséget és megtalálják a szállítókat - rilastil lady gocce concentrate nottet. Ezenkívül el kell döntenie az általa használni kívánt Amazon eladó programról (az üzleti igényektől és célokatól függően). Ha minden probléma megoldódott, folytasd az Amazon üzletág indításának legfontosabb részét - kulcsszókutatással.

Van egy határozott elérési út, amelyet meg kell követnie a kulcsszavak kutatását az Amazon terméklistánál. Ezeket a lépéseket követve Ön képes lesz arra, hogy feltárja a nagy mennyiségű keresési kifejezéseket és azokat a hosszútávú egyedi szavakat, amelyek növelhetik termékoldalát a TOP of Amazon keresési eredményoldalán a niche-kifejezések számára.

Ebben a cikkben megismerkedhetünk az Amazon kulcsszó-kutatási kampányának lényeges lépéseivel, és megtudhatjuk, hogy az Amazon kulcsszótervezők hogyan válhatnak a megbízható fejlesztőként.

Amazon kulcsszó kutatási stádium

Napjainkban az Amazon versenytársa. Éppen ezért elég nehéz kiállni a tömegből. Nem csak elhelyezheti termékeit az Amazon-on, és megvárhatja az értékesítést. A leendő eladóknak mindent meg kell tenniük, hogy elérjék potenciális ügyfeleiket. Az Amazon legfontosabb kulcsa az, hogy kiválasztja a megfelelő szavakat a bevétel optimalizálására. Ahhoz, hogy megfelelő kutatást végezhessen, ügyelni kell az ügyfelek igényeire és igényeire. Ez segít megtalálni azokat a legmegfelelőbb és maximálisan pontos keresési kifejezéseket, amelyeket a vásárlók a termékek Amazon-on való megtalálására használnak.

Elindíthatja adatait a keresőkifejezésekkel, amelyeket használhat keresőként vásárlóként. Ez segít meghatározni a kutatási kampány megfelelő irányát. A termék funkcióinak megtekintésével megtalálhatja az új kulcsszóötleteket.

A fizikai jellemzők mellett megfontolhatja a legfontosabb előnyöket

kezeli magát, valamint a fent felsorolt ​​szolgáltatásokat. Meg kell felsorolnia az eladni kívánt termékek minden lehetséges előnyét, hogy megtalálja a releváns hosszú távú keresési kifejezéseket az Ön adataihoz. Ezután ellenőrizheti a kiválasztott keresési kifejezéseket relevanciájuk és keresési lehetőségeik alapján. Ezt kézzel vagy az Amazon kulcsszótervezők segítségével teheti meg. Szinonimák és kapcsolódó kifejezések keresése

A gyakorlat azt mutatja, hogy az emberek nem mindig használnak ugyanazt a szavakat és kifejezéseket a keresési szándékuk leírásához az Amazon számára. Ezért célszerű legalább két vagy három szinonimát megtalálni az egyes kiválasztott kulcsszavakhoz. Az egyszerű szinonimák keresésére szolgáló eszközök a Thesaurus. com. Ha más termékeket szeretne leírni, forduljon az Amazonhoz. com. Csak illessze be a célzott kulcsszó első néhány betűjét az Amazon keresőmezőbe, és Önnek lesz egy listája a kapcsolódó termékeiről, amely leírja a terméket.

December 22, 2017