Back to Question Center
0

Melyek a TOP Amazon kulcsszótervezők, amelyek javítani tudják az Ön rangját az Amazon-n?

1 answers:

Amikor elindul a vállalkozásod az Amazon kiskereskedelmi platformon, akkor elején el kell végezni néhány különálló szakaszon. Először ki kell választania a piaci rést, ahol el szeretné indítani üzletét. Meg kell döntenie, hogy mely termékek hoznak a legjobban a nyereséget és megtalálják a szállítókat. Ezenkívül el kell döntenie az általa használni kívánt Amazon eladó programról (az üzleti igényektől és célokatól függően). Ha minden probléma megoldódott, folytasd az Amazon üzletág indításának legfontosabb részét - kulcsszókutatással.

Van egy határozott elérési út, amelyet meg kell követnie a kulcsszavak kutatását az Amazon terméklistánál. Ezeket a lépéseket követve Ön képes lesz arra, hogy feltárja a nagy mennyiségű keresési kifejezéseket és azokat a hosszútávú egyedi szavakat, amelyek növelhetik termékoldalát a TOP of Amazon keresési eredményoldalán a niche-kifejezések számára.

Ebben a cikkben megismerkedhetünk az Amazon kulcsszó-kutatási kampányának lényeges lépéseivel, és megtudhatjuk, hogy az Amazon kulcsszótervezők hogyan válhatnak a megbízható fejlesztőként.

Amazon kulcsszó kutatási stádium

Napjainkban az Amazon versenytársa. Éppen ezért elég nehéz kiállni a tömegből. Nem csak elhelyezheti termékeit az Amazon-on, és megvárhatja az értékesítést. A leendő eladóknak mindent meg kell tenniük, hogy elérjék potenciális ügyfeleiket. Az Amazon legfontosabb kulcsa az, hogy kiválasztja a megfelelő szavakat a bevétel optimalizálására. Ahhoz, hogy megfelelő kutatást végezhessen, ügyelni kell az ügyfelek igényeire és igényeire. Ez segít megtalálni azokat a legmegfelelőbb és maximálisan pontos keresési kifejezéseket, amelyeket a vásárlók a termékek Amazon-on való megtalálására használnak.

Elindíthatja adatait a keresőkifejezésekkel, amelyeket használhat keresőként vásárlóként. Ez segít meghatározni a kutatási kampány megfelelő irányát. A termék funkcióinak megtekintésével megtalálhatja az új kulcsszóötleteket.

A fizikai jellemzők mellett megfontolhatja a legfontosabb előnyöket

kezeli magát, valamint a fent felsorolt ​​szolgáltatásokat. Meg kell felsorolnia az eladni kívánt termékek minden lehetséges előnyét, hogy megtalálja a releváns hosszú távú keresési kifejezéseket az Ön adataihoz. Ezután ellenőrizheti a kiválasztott keresési kifejezéseket relevanciájuk és keresési lehetőségeik alapján. Ezt kézzel vagy az Amazon kulcsszótervezők segítségével teheti meg. Szinonimák és kapcsolódó kifejezések keresése

A gyakorlat azt mutatja, hogy az emberek nem mindig használnak ugyanazt a szavakat és kifejezéseket a keresési szándékuk leírásához az Amazon számára. Ezért célszerű legalább két vagy három szinonimát megtalálni az egyes kiválasztott kulcsszavakhoz. Az egyszerű szinonimák keresésére szolgáló eszközök a Thesaurus. com. Ha más termékeket szeretne leírni, forduljon az Amazonhoz. com. Csak illessze be a célzott kulcsszó első néhány betűjét az Amazon keresőmezőbe, és Önnek lesz egy listája a kapcsolódó termékeiről, amely leírja a terméket Source .

December 22, 2017