Back to Question Center
0

Melyek az Amazon rangsorolási algoritmus által figyelembe vett fő tényezők?

1 answers:

Ha saját e-kereskedelmi üzletet futtat az Amazon-on, már ismernie kell a Search Engine Optimization (SEO) eredeti koncepcióját,. Lehet, hogy nem agyag, de minden nagyobb keresőmotor (mint például a Google, valamint a Yahoo, a Bing stb. ) saját rangsorolási algoritmussal rendelkezik. Mindazonáltal, túl sok online vállalkozó eladni ott még mindig tisztában van a létezését az Amazon rangsor algoritmus. Ezért fogom megmutatni Önnek azokat a főbb tényezőket, amiket az Amazon rangsorolási algoritmusa a fogadásokra alapozva támogatja az Ön termékinformáció-optimalizálásának elsődleges elemeit szakaszok szerint. Így megértheti, hogyan hozhat létre minőségi tartalmat a termékoldalához. Végül megtalálja a termékajánlatokat az Amazon keresés tetején, a legkeresettebb termékek között.

On-page SEO tényezők az Amazon rangsor algoritmusához

Itt vannak az alapvető tényezők megtalálhatók a termékoldalon, amelyek meghatározzák az Amazon keresési rangsorát. Mindezek ismerete segít abban, hogy pontosan megértsük, mit kell tenni a termékelrendezés optimalizálásával a maximális értékesítési teljesítmény érdekében, és az online láthatósága egy teljesen új fokig javult.

Termékcím

A termék címe az Amazon termékoldal első szakasza, amely a SEO kiemelkedő jelentőségét hordozza ott. Hasonlóan a hagyományos keresőmotorokhoz, az Amazon rangsor algoritmust nagyban befolyásolja a főcímke. Így maximum 500 karaktered áll rendelkezésére a lehető legjobban célzott kulcsszavak és a leghosszabb farok keresési kombinációk használatához, amelyek maximális teret engednek az online keresésnek ott.

Bullet pontok

Ez a termékoldal következő része található közvetlenül a termékcím alatt. Noha nincs hivatalos bizonyíték arra, hogy bebizonyosodnánk ennek a ténynek, de a golyópontok potenciálisan nagy hatással lehetnek a konverzió előrehaladására. A termék tiszta és világos összefoglalójaként a bullet pontok nagyszerű helyet jelentenek abban, hogy bevonják azokat a fő célzási kulcsszavakat, amelyek rendelkezésére bocsátják az árucikket a legjobb oldaláról.

Termékleírás

Az Ön látogatójának megtekinthető Amazon oldalának utolsó része a termékleírás. Valójában ez a golyók listájának kiterjesztett változata. Ráadásul - az Amazon rangsor algoritmusa szerint ez a rész technikailag felesleges, legalábbis a közvetlen felhasználói élmény érdekében. Mindazonáltal még mindig nagyon fontos a teljesen kitöltött termékleírás. Természetesen, ha jól szeretne rangsorolni az Amazon-on.

Backend Kulcsszavak

A hátsó kulcsszavak és keresési kifejezések ezen része valójában nem látható a látogatók számára. De ez a rész kifejezetten a releváns kulcsszavak többi részét érinti - csak a rangsorolás céljára. Ilyen módon ne feledje, hogy az Amazon háttér-kulcsszavak a legjobb hely, ahol minden olyan kulcsszavát el kell helyezni, amely még nincs elhelyezve a termékcímben vagy a termékleírásban. MAybe-nek megvan a lehetősége arra, hogy időben visszajöjjön, és készítsen felülvizsgálatot annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb háttér-kulcsszavak egy része sikeresen helyettesítse a kevésbé teljesítő termékeket a termékcímében, leírásában vagy a golyópontok listáján Source .


December 22, 2017