Back to Question Center
0

Miért használjam az Amazon kulcsszógenerátort a termékinformáció-optimalizáláshoz?

1 answers:

Napjainkban, az egyre növekvő számú embert az e-kereskedelmi üzletágat az Amazon, van egy igazán rongyos szintű piaci verseny az Ön termékei eladása ott. És nagyon fontos lesz, hogy a termékoldalakat jobban láthassa a termékkeresésben. Ezért szinte lehetetlen túlélni, mint sikeres eladót anélkül, hogy jó Amazon kulcsszó-generátort és kutatási eszközt (vagy online keretet választana). De bármi más előtt, azt javaslom, kezdjen egy darab tanulás. Miért fontosak a fő cél-kulcsszavak? Lássuk.

Mi az Amazon kulcsszavak?

A nagy keresőmotorokhoz hasonlóan (például a Google, a Yahoo, a Bing stb. ), egy megbízható Amazon kulcsszógeneráló eszközzel kell rendelkeznie ahhoz, hogy felismerje azokat a rendkívül specifikus szavakat, kifejezéseket vagy mondatokat, amelyeket az élő vásárlók valószínűleg használnak fel, amikor felkínálják az eladásra szánt termékeket. Így az átlagos keresési mennyiség az elsődleges mutatók közé tartozik (természetesen, mint durva becslés), hogy hány ember ténylegesen egy adott kulcsszót vagy hosszú távú keresési kifejezést használ, hogy megtalálja, amit keres.

Miért használja Amazon kulcsszavak generátor?

Íme néhány oka annak, hogy megértsük a kiemelkedő jelentőségét, amikor kiválasztunk egy igazán jól teljesítő Amazon kulcsszógenerátort és a kutatási eszközt. Végül szükséges kiválasztani a megfelelő kulcsszavakat, amelyek várhatóan:

  • A termék elérhetővé tétele minden lehetséges vásárló számára az Amazon-piacon. Egyszerűen mondja ki, hogy a terméklistához tartozó megfelelő kulcsszavakkal könnyebb lesz a kereső emberek számára a termékeket megtalálni - azáltal, hogy javítja a célzott online kitettséget egy bizonyos termék / termékkategória keresővel.
  • Szivattyú célzottabb szerves webforgalom - közvetlenül a termékoldalra / fő weboldalára. Úgy értem, hogy egy bizonyos kulcsszó vagy hosszú farok keresési kombináció megfelelő rangsorolása megkönnyíti az A9 algoritmus megtalálását. Így a nagyobb forgalom valószínűleg jobban el tudja érni, hogy több terméket értékesítsen az egyre növekvő számú ember számára, aki a megfelelő tételt keresi vagy ugyanazon tétel kategóriában keresi.

Hol adhatsz kulcsszavakat?

Alapvetően a fő cél-kulcsszavak az általános termékinformáció optimalizálási kampányán belül használatosak. És szembesülünk vele - a termékoldal optimalizálása folyamatos, időigényes és nagyon munkaigényes. De ha hajlandó és kész befektetni egy kis időt, akkor az egész online üzletet képes lesz szó szerint az Amazon-on folytatni. Tehát, ha kiválasztottad a jó Amazon kulcsszó-generátort - hol használja a legjobb kulcsszavakat az értékes long-tail kombinációk és a kulcsszójavaslatok többi részével? A termékoldalad felsorolásának főbb részei optimalizálhatók az Ön célzott kulcsszavaihoz:

  • A termékoldal címe (legjobb hely, ahol a főbb kulcsszavak csökkenő fontosságú sorrendben szerepelnek).
  • A termékleírás szakasza (főleg a hosszúszárú kulcsszó kombinációkat tartalmazza).
  • A golyópontok felsorolása (valójában rövidebb változata a termékleírásnak, de győződjön meg arról, hogy nincsenek kulcsszavai többször a címben és a golyók listájában) Source .
December 22, 2017