Back to Question Center
0

Hogyan töltsük be az Amazon eladó központi kulcsszavakat a helyes utat?

1 answers:

Bármi más előtt, nézzünk szembe - a kulcsszó és a keresési kifejezés optimalizálása az Amazon-on sokkal különböznek, mint bármely nagyobb keresőmotor, például a Google. Úgy értem például a helyzetet, amikor sok releváns kulcsszót és hosszútávú keresési kifejezéseket kell tartalmaznia - közvetlenül a termékoldal speciális részei közé, amiket az Amazon központi központi kulcsszavak. Ez egy jó hely, ha minden olyan kulcsszót beilleszt, amely releváns az elem / termékkategóriánál, de még mindig nem találja meg a helyét a termékcímében, vagy például a golyópontok listáját. Az Amazon központi kulcsszavai szakaszának helye szintén jó hely a különböző kulcsszóváltozatok használatához, amit soha nem fog tenni a látható integráció érdekében (például gyakori helyesírási tennivalók, amelyek kulcsszavakká váltak

saját módjuk szerint, beszélő szinonimák, LSI kombinációk stb - günstige armbanduhren herren. ).

Amazon Seller Central Backend Kulcsszavak

Megjegyzendő, hogy 2017 elején kezdődően az Amazon központi kulcsszavainak szakaszai csak 250 karakterrel vannak indexelve. Ez azt jelenti, hogy minden Amazon-i nagykereskedőnek proaktívnak kell lennie ahhoz, hogy mindent megtegyen a helyes időben,. Ezért fogom mutatni néhány rövid tippet és hasznos trükköt az Amazon eladók központi központi kulcsszavának szakaszában. Vegye figyelembe a következő ötleteket és kijelentéseket a módosítás során:

  • Vegye figyelembe a főbb kulcsszavakat, és fontolja meg minden kombináció fontossági sorrendjét. Éppen ezért vegye figyelembe, hogy nincs szükség egyetlen kulcsszó megismételésére - csak azért, mert alapértelmezés szerint az Amazon az öt legfontosabb háttérmezőben a hosszú farok keresési kifejezések különböző kombinációit fogja lefedni.

  • Próbálj meg több különböző egyedi kulcsszót. Ismét: egyáltalán nincs szükség egyetlen kulcsszó használatára. Jobban használja ezt a korlátozott helyet bölcsen.
  • A karakterek megtakarításának középpontjában áll az Ön Amazon eladó központi kulcsszavai. Ne feledje, hogy még néhány karakter is le van vágva, néha hozzáadhatja az egész új keresési kifejezést.
  • El kell kerülni a vontatott kulcsszavak használatával történő minden ismétlést is. Ne feledje, hogy az Amazon A9 keresési rangsorolási algoritmusa szempontjából csak két szó összekapcsolja a rövid kötőjelet, amely már tartalmazza az összes lehetséges egyedi szót és szókombinációt. Ugyanez a szabály a kis- és nagybetűkre, a betöltő / leállási szavakra, a felkiáltójelekre (győződjön meg arról, hogy minden áron elkerülhetők!).
  • Minden egyes kulcsszót vagy hosszú távú kifejezést el kell különíteni egy-egy szóközzel. Vagyis a vesszők egyáltalán nem szükségesek, jobb, ha nem engedik meg, hogy vegyék fel az értékes karaktert.
  • Végül is, győződjön meg róla, hogy kihasználja az egész teret az Amazon Eladó központi központi kulcsszavai szakaszában. Így ne felejtsük el, hogy kétszer ellenőrizzük, hogy mindent megteszünk a helyén, anélkül, hogy csak egy kis jelentőségű kulcsszót tartalmaznánk.
December 22, 2017