Back to Question Center
0

Hogyan töltsük be az Amazon eladó központi kulcsszavakat a helyes utat?

1 answers:

Bármi más előtt, nézzünk szembe - a kulcsszó és a keresési kifejezés optimalizálása az Amazon-on sokkal különböznek, mint bármely nagyobb keresőmotor, például a Google. Úgy értem például a helyzetet, amikor sok releváns kulcsszót és hosszútávú keresési kifejezéseket kell tartalmaznia - közvetlenül a termékoldal speciális részei közé, amiket az Amazon központi központi kulcsszavak. Ez egy jó hely, ha minden olyan kulcsszót beilleszt, amely releváns az elem / termékkategóriánál, de még mindig nem találja meg a helyét a termékcímében, vagy például a golyópontok listáját. Az Amazon központi kulcsszavai szakaszának helye szintén jó hely a különböző kulcsszóváltozatok használatához, amit soha nem fog tenni a látható integráció érdekében (például gyakori helyesírási tennivalók, amelyek kulcsszavakká váltak

saját módjuk szerint, beszélő szinonimák, LSI kombinációk stb. ).

Amazon Seller Central Backend Kulcsszavak

Megjegyzendő, hogy 2017 elején kezdődően az Amazon központi kulcsszavainak szakaszai csak 250 karakterrel vannak indexelve. Ez azt jelenti, hogy minden Amazon-i nagykereskedőnek proaktívnak kell lennie ahhoz, hogy mindent megtegyen a helyes időben,. Ezért fogom mutatni néhány rövid tippet és hasznos trükköt az Amazon eladók központi központi kulcsszavának szakaszában. Vegye figyelembe a következő ötleteket és kijelentéseket a módosítás során:

  • Vegye figyelembe a főbb kulcsszavakat, és fontolja meg minden kombináció fontossági sorrendjét. Éppen ezért vegye figyelembe, hogy nincs szükség egyetlen kulcsszó megismételésére - csak azért, mert alapértelmezés szerint az Amazon az öt legfontosabb háttérmezőben a hosszú farok keresési kifejezések különböző kombinációit fogja lefedni.

  • Próbálj meg több különböző egyedi kulcsszót. Ismét: egyáltalán nincs szükség egyetlen kulcsszó használatára. Jobban használja ezt a korlátozott helyet bölcsen.
  • A karakterek megtakarításának középpontjában áll az Ön Amazon eladó központi kulcsszavai. Ne feledje, hogy még néhány karakter is le van vágva, néha hozzáadhatja az egész új keresési kifejezést.
  • El kell kerülni a vontatott kulcsszavak használatával történő minden ismétlést is. Ne feledje, hogy az Amazon A9 keresési rangsorolási algoritmusa szempontjából csak két szó összekapcsolja a rövid kötőjelet, amely már tartalmazza az összes lehetséges egyedi szót és szókombinációt. Ugyanez a szabály a kis- és nagybetűkre, a betöltő / leállási szavakra, a felkiáltójelekre (győződjön meg arról, hogy minden áron elkerülhetők!).
  • Minden egyes kulcsszót vagy hosszú távú kifejezést el kell különíteni egy-egy szóközzel. Vagyis a vesszők egyáltalán nem szükségesek, jobb, ha nem engedik meg, hogy vegyék fel az értékes karaktert.
  • Végül is, győződjön meg róla, hogy kihasználja az egész teret az Amazon Eladó központi központi kulcsszavai szakaszában. Így ne felejtsük el, hogy kétszer ellenőrizzük, hogy mindent megteszünk a helyén, anélkül, hogy csak egy kis jelentőségű kulcsszót tartalmaznánk Source .
December 22, 2017