Back to Question Center
0

Növelhetem az Amazon értékesítési rangsoromat a háttér-optimalizálással?

1 answers:

A rövid válasz igen, lehetőség nyílik az Amazon értékesítési rangsor növelésére a kulcsszavak optimalizálására. Természetesen, amikor a helyes utat kezelik. Ezért fogok megosztani néhány olyan technológiai ismeretanyagot, amely szükséges ahhoz, hogy mérhetően növelje az Amazon értékesítési rangját - közvetlenül a fő célcikkek felhasználásával, az Amazon termékoldal kifejezetten személyre szabott részében, a "keresési kifejezések". "Így képes lesz egy határozottan nagyobb darabot kapni, mint a túl lusta ellenfelei, akik elhanyagolják ezt az igazán aranybemutató lehetőséget, hogy növeljék az Amazon értékesítési potenciálját - csaknem nincs idő, intenzív munkák. Tehát alább megmutatom, hogyan strukturálhatja és optimalizálja az Amazon listáját a hátsó kulcsszó szakaszában.

Tippek a háttérben Kulcsszavak optimalizálása

Tudta, hogy létezik egy meghatározott szabályok az Amazon által meghatározott - pontosan a terméklisták hátoldalán? Mindenképpen helyezze el a következőket, és még egy nagyon jó oka lenne az A9-nek, hogy növelje az Amazon eladási rangját.

 • Csak szóközöket használjon, hogy elkülönítse az egyes kulcsszavakat a hátoldalon belül a következőtől. Úgy értem, hogy semmilyen más szimbólum, például vessző vagy pontosvessző nem megengedett ott.
 • Minden kulcsszót vagy hosszú távú keresési kifejezést világos, logikus sorrendben kell formázni, hogy azok teljes mértékben olvasható módon jelenjenek meg. Például, míg a "nagy vörös szőnyeg" kifejezés olyan jó, mint a "vörös szőnyeg", soha nem lesz jó a terméklistánál.
 • A megfelelő rövidítéseket (például könyvek, filmek, stb. ), valamint bármely más általánosan elfogadott alternatíva.

Mit kell kerülni?

 • Úgy tűnhet, hogy nem agyag, de győződjön meg arról, hogy nincs irreleváns, pontatlan vagy nyíltan félrevezető információ. backend listing "kulcsszavakra vonatkozó részében. "Úgy értem, hogy soha ne tegye közzé terméklistáját a pontatlan tételkategóriában, használja a nem megfelelő szöveget (a kontextuson kívül), a rossz nemet stb.

 • A UPC-k használata esetén az ASIN elemek, terméknevek vagy bármely más tételazonosító erősen nemkívánatos,.
 • A túlságosan hosszú tartalmak létrehozása több kárt okozna, mintsem növelné Amazon eladási rangját.
 • A szubjektív szavak, például a "csodálatos minőség" vagy más nyíltan promóciós szavak és kifejezések, mint a "legjobb ajánlat", "alacsony ár" használata nem ajánlott.
 • Ugyanez vonatkozik az időfüggő kijelentésekre is, mint például az "értékesítés", "új elérhető termék", "korlátozott készlet" stb.
 • Minden támadó üzenet vagy a határozottan visszaélésszerű szöveg megfogalmazása erősen tilos.
 • A hibás terméknevek szándékos használata semmi más, mint egy nagyon rossz ötlet (még akkor is, ha ezek a helytelen szavak vagy kifejezések rendkívül versenyképes kulcsszavak).
 • Bármilyen helyesírási variációval, például szinguláris / többnyelvű formákkal vagy a kapitalizáció különböző módjaival együtt, soha nem számítanak az Ön előnyére Source .
December 22, 2017