Back to Question Center
0

Web Scraping kiterjesztések programozók számára a Semalt

1 answers:

Ha weboldalakat szétszed a Python-nal, akkor valószínű, hogy már próbáltad a httplib-ot és urllib kérések. A szelén egy átfogó Python keretrendszer, amely botokat használ a különböző weboldalak megragadásához. Mindezek a szolgáltatások nem nyújtanak megbízható eredményeket; ezért meg kell próbálnia a következő bővítményeket, hogy megkaphassa munkáját:

1. Data Scraper:

Ez egy népszerű Chrome kiterjesztés; A Data Scraper megkarcolja az alap- és a fejlett weboldalak adatait. A programozók és a kódolók nagyszámú dinamikus webhelyet, közösségi média weboldalakat, utazási portálokat és hírportálakat célozhatnak meg. Az adatokat az Ön utasításai szerint összegyűjtik és lekapják, és az eredményeket CSV, JSON és XLS formátumokban mentik el. Parti vagy teljes webhelyet is letölthet listák vagy táblák formájában. A Data Scraper nem csak a programozók számára alkalmas, hanem a nem programozók, diákok, szabadúszók és tudósok számára is. Számos lehúzó feladatot végez egyszerre, és időt és energiát takarít meg.

2. Web Scraper:

Ez egy másik Chrome-bővítmény; A Web Scraper felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik, és lehetővé teszi számunkra, hogy kényelmesen hozzon létre webhelytérképeket. Ezzel a bővítménnyel navigálhat különböző weboldalak között, és teljes vagy részleges webhelyet kapar. A Web Scraper mind ingyenes, mind fizetős változatban érkezik, és alkalmas programozóknak, webmestereknek és induló vállalkozásoknak. Csak néhány másodperc elteltével kaparja az adatokat, és letölti a merevlemezre.

3. Lehúzó:

Ez az egyik leghíresebb Firefox kiterjesztés; A lehúzó megbízható és erőteljes képernyőtörő és adatbányászati ​​szolgáltatás. Felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik, és kivonja az online táblákból és listákból származó adatokat. Az adatokat ezután olvasható és skálázható formátumokká alakítják. Ez a szolgáltatás alkalmas a programozóknak és az internetes tartalom kivonatoknak az XPath és a JQuery használatával. Az adatokat másolhatjuk vagy exportálhatjuk a Google Dokumentumok, az XSL és a JSON fájlokra. A lehúzó felület és funkciói hasonlóak az Importhoz. io.

4. Octoparse:

Ez egy Chrome kiterjesztés és az egyik legerősebb webes törmelék szolgáltatás. A statikus és dinamikus webhelyeket süti, JavaScript, átirányítás és AJAX segítségével kezeli. Az Octoparse azt állította, hogy eddig több mint kétmillió weboldalt hasított. Több feladatot is létrehozhat, és az Octoparse egyszerre kezeli őket, időt és energiát takarít meg. Az összes információ látható online; néhány kattintással letöltheti a kívánt fájlokat a merevlemezre is.

5. ParseHub:

alkalmas vállalati és programozói számára; A Parsehub nem csak egy Firefox kiterjesztés, hanem egy nagyszerű internetes kaparás és kúszó eszköz is. A ParseHub az AJAX technológiát alkalmazza, és átirányítja a cookie-kat. Le tudja olvasni és átalakítani a különböző internetes dokumentumokat a releváns információkat percek alatt. Letöltött és aktiválva a ParseHub egyszerre több adatrögzítő feladatot is végezhet. Az asztali alkalmazás Mac OS X, Linux és Windows felhasználóknak is alkalmas. Ingyenes verziója tizenöt kaparásprojektet vállal, és a fizetett terv lehetővé teszi számunkra, hogy több mint 50 projektet kezeljünk egyszerre Source .

December 22, 2017