Back to Question Center
0

Octoparse: hatékony webes kivonatoló eszköz - Semalt Expert

1 answers:

A webes kaparás nagyon hatékony eszköz mind a webes keresők, mind a vállalatok számára, amelyek megpróbálják megtalálni a legtöbb internetes oldalról, például a Facebook, az Amazon, az eBay által automatikusan elérhető információk nagy része. Az octopar egy nagyszerű kaparás szoftver, amely nagyszerű csomagokat kínál a felhasználóknak adatgyűjtés céljából, és vizuális fájlokká, például HTML, Excel és TXT formátumba. Az Octoparse által kínált néhány nagyszerű lehetőség:

A dinamikus weboldalakból származó adatok kivonatai

Az Octoparse egy könnyen használható eszköz. Dinamikus weboldalakkal működik, beleértve a lapozással kapcsolatos adatokat. Ráadásul felhőszolgáltatása hatalmas mennyiségű adat tárolására és tárolására is képes.

A rejtett adatokat a weboldalról gyűjtötte össze

A webes keresők több esetben keresnek konkrét adatokat a weboldalakról, de nem találják a szükséges információkat, mert a weboldal összetettsége vagy bármely más okból. Az octoparse megtalálja és kivonja az összes rejtett tartalmat.

Tartalmaz tartalom a végtelen görgetéssel

A végtelen görgetéssel történő adatrögzítés nehéz feladat lehet. A webes keresőknek lefelé kell görgetniük a felkeresett webhelyek minden oldalának aljára, hogy több szöveget vagy képet töltsönek be. A tartalékok folyamatosan betöltődnek, miközben lefelé gördülnek az oldal aljára.

Az Octoparse segíti a felhasználókat abban, hogy kivonják az adott webhelyen közzétett összes hiperlinket. Valójában a felhasználó számára egyszerű módja annak, hogy több száz IP-t automatizáljon, ugyanakkor számos fejlett opciót kínál, mint például az Ajax Timeout, beépített XPath eszköz stb.Az Octoparse is képes feltérképezni az adatokat a webes keresőknek meghatározott kérésekkel és sikeresen eljuttatja a strukturált adatokat.

A felhasználók számára jobb megosztani feladataikat, ha az internet leáll. Ahelyett, hogy kezdetektől kapnák az adataikat, egy bizonyos feladatot két projektre különíthetnek el.

Az Octoparse használatával a webes felhasználók sok mindent megteszhetnek, például egy adott weblap megnyitását, egy fiókba való bejelentkezést, képek letöltését, egy szövegbevitelt és még sok más. Az Octoparse a fejlett móddal is ellátja a felhasználókat, hogy segítsen bonyolultabb adatok kezelésében. Ha például ezt a módot szeretné használni, akkor a felhasználóknak az operációs rendszer tervezőjén belüli blokkokat kell húzniuk és bontaniuk a különböző feladatok konfigurálásához. Az intelligens mód lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármelyik internetes oldalt automatikusan az Excel programba egyetlen gomb megnyomásával kapcsolják be. Valójában ez a mód kiválóan működik a listatáblák táblázatában, például a keresési eredmények vagy a kategóriaoldalakon Source .

December 22, 2017