Back to Question Center
0

Gyorsan optimalizálhatom az Amazon listámat, ha a kulcsszavakat a legnépszerűbb keresett elemekre tolom el?

1 answers:

Ha sikerre kívánja állítani magad, célzási kulcsszavakat (pl. e. , az egyszemélyes kulcsszavakat és a hosszú farok kombinációkat, amelyek leggyakrabban a termékkereséshez használatosak). De hogyan találja meg a megfelelő kulcsszavakat és optimalizálja az Amazon listáját a lehető legjobb módon? A dolog az, hogy hasonlóan a Search Engine Optimization (SEO), hogy optimalizálja az Amazon lista akkor válassza ki a kulcsszavakat a legmagasabb keresési igény (i. e. , nagyszerű keresési mennyiség), összhangban a megfelelő szintű kulcsszóversenyrel (pl. e. , viszonylag könnyű rangsorolni). Ezért mielőtt mindent meg kell választania a megfelelő kulcsszóeszköz. És alább mutatok be néhány gyakorlati sémát, hogy optimalizálja az Amazon listáját a megfelelő kulcsszavakhoz és a megfelelő eszközt használva bizonyított hatékonysággal. Szóval, gyere be!

Kezdje a Google Kulcsszótervezővel

Komolyan, ez az alapvető kulcsszó-kutatási eszköz jól ismeri szinte minden szakértői SEO segít sokat optimalizálni Amazon lista a megfelelő kulcsszavakhoz. Pontosabban, javasoljuk a Google Kulcsszótervező használatát bármi más előtt - csak azért, hogy nagy képet kapjon a célzott termék kulcsszavai és a hosszú farok kereső kifejezésekről. Így képes lesz megérteni felhasználásuk összes globális trendjét - nemcsak az Amazon, hanem más hasonló piactereken keresztül is, mint például az eBay, a Walmart, az Alibaba áruház stb.

Az Amazon listájának optimalizálása a professzionális eszköz használatával

Miután nagy képet kaptok a fő célcímkéiről, itt az ideje,. Úgy értem itt, hogy válasszon egy jó kulcsszó-kutatási eszközt, amelyet kifejezetten az Amazon listájának optimalizálására szabott. A többiek közül a következőket javasolhatom - KeywordTool. io és a JungleScout. Mindkettőt teszteltem, hogy optimalizálhassam az Amazon listámat a fő cél-kulcsszavakra. Az alábbiakban röviden áttekintjük mindegyiküket.

KulcsszóTool. io

Ez egy remek eszköz, hogy továbbra is nagyszerű kulcsszóötletekkel haladjon tovább. A Google Kulcsszótervezőhöz hasonlóan mindössze annyit kell tennie, hogy beírja a célcímkéket - és segítséget kap az ugyanazon tétel vagy termékkategóriában kereső élő vásárlók által használt kapcsolódó keresőkifejezések tömeges felsorolásához. Mi több - KeywordTool. Az io nagyon jónak tűnt, különösen a legígéretesebb hosszúszárú kulcsszó kombinációk megtalálása során. Ne felejtsd el, hogy az Amazon automatikus kiegészítése nem mindig segít Önnek ezeken a kifejezéseken, ezért használhatja ezt a kifejezetten személyre szabott kulcsszótesztelési eszközt, amely valódi üdvözülést jelenthet minden kezdő eladó számára az Amazon-on.

JungleScout

És itt végül eljöttünk a lényegre - az a helyzet, hogy sem a Kulcsszótervező, sem a KulcsszóTool valójában nem segít megérteni a legfontosabb dolgot ott - nagyobb valószínűséggel generálnak több eladást az Amazonon. Ezért ajánlom a JungleScout használatát azonosítani, hogy minden egyes meghatározott kulcsszó, vagy hosszú távú kifejezés lehet. Vagy talán csak egy kereszthivatkozásra használhatja. Végül, hogy végezze el az összes potenciálisan ígéretes kulcsszó végső ellenőrzését, és bizonyosodjon meg róla, hogy elengedhetetlen-e, hogy az Amazon listáját optimálisan, vagy egyáltalán ne lehessen optimalizálni Source .

December 22, 2017