Back to Question Center
0

Semalt: hogyan kell a Craigslistből származó adatokat lekicsinni

1 answers:

A Craigslist talán a legnehezebb hely a kaparásra. Azonban egy megfelelő adatkapca r miatt ez a folyamat kevésbé frusztráló. Miközben könnyedén húzhat adatokat az egyes webhelyek API-jáiról, a Craigslist API nem engedi, hogy csak olvasható adatokat húzza fel. Ehelyett lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy adatot is küldjenek, ömlesztve is. A Craigslistot azonban akkor is megszakíthatja, ha kiválasztja a megfelelő kaparóeszközt .

A jobb Craigslist lehúzó kiválasztása

A cél az, hogy válasszon ki egy kaparót, amely lehetővé teszi, hogy betakarítsa az összes szükséges információt. Ön választhat egy ingyenes adatáteresztő vagy fizetős.

Free Data Scraper

A Scrapy egy mindenre kiterjedő kaparás megoldás, amely segít megragadni a Craigslist. A legjobb kaparás-szolgáltatásokat kínálja ingyen, nem csak a Craigslist, hanem a különböző helyszíneken. Akár alapvető vagy összetett feladatokat szeretne végrehajtani, csak a Scrapy dokumentációra és útmutatókra kell hivatkoznia, hogy készen álljon rá.

A Visual Web Ripper egy erőteljes kaparás eszköz, amely lehetővé teszi a Craigslist. A kaparó grafikus funkciói és oktatóanyagai rendkívül könnyen kezelhetők. Az a tény, hogy a Visual Web Ripper viszonylag költséges, egyes felhasználók számára kihívást jelent. Azonban ingyenes élettartam-frissítéseket kínál.

Melyik lehúzó a legjobb?

Ha minőségi kaparásszolgáltatást keresel, nem fogsz rosszul választani a fenti kaparók közül.

Mi a helyzet a Craigslistre tervezett adatrögzítőkkel? Bár jól hangzik, a Craigslist számára létrehozott kaparók korlátozottak, mivel nem használhatja őket egy másik webhelyen.

Proxy használata

A Craigslist agresszív a kaparók észlelésére és megállítására. Ha észrevehető, az IP-címed tiltva van, az identitás elrejtése proxy IP-cím használatával. A proxy elrejti személyazonosságát és műveleteit, így az adatokat anélkül megragadhatja, hogy észrevennének.

Hogyan állítsam be a proxyit?

A proxy konfiguráció a használni kívánt lehúzó típusától függ. A Visual Web Ripper konfigurálásához nézze meg a "Proxies" fület, és adja meg a szükséges információkat.

A Scrapy beállításához meg kell adnia a proxy beállításának dokumentációját. Ez a normál, ha szabad adatkaparót használ.

A kaparó felszerelése

Vegye ki az idejét, és győződjön meg róla, hogy mindent megfelelően beállított a szerszám üzembe helyezése előtt. Miután ellenőrizte az eszköz beállításait, indítsa el a kaparót és szerezzen be minden szükséges adatot a Craigslist-ból.

Craigslist adatalkalmazás

A Craigslist adatok különböző módon használhatók. Például, ha vásárolni szeretne egy használt autót, akkor a használt autók összes adatait átmásolhatja az áraik összehasonlításához, és így tovább. A Craigslist adatait is felhasználhatja vezetők, versenytársak kémkedéséhez és még sok máshoz. Ez csak néhány módja a lekicsinyített adatoknak.

Kezdjen el most ma

Most már tudod, hogyan kell a Craigslist adatokból Source . Kapjon egy jó kaparás eszközt, és mindent megtalál, amire szüksége van a Craigslist-on!

December 22, 2017