Back to Question Center
0

A Pay Per Click Amazon hirdetése érdemes a beruházásokat?

1 answers:

Azok a kereskedők, akik szeretnék növelni online értékesítésüket, előnyösek lehetnek az Amazon PPC hirdetési kampány használatával. Ez az Amazon program helyesen lett létrehozva és sikerült online kereskedők számára biztosítani minden lehetőséget arra, hogy több ajánlatot tegyen és növelje az Ön szervezeti rangsorát.

Ebben a cikkben foglalkozunk a PPC optimalizálási taktikával, amellyel a nyereségét a termék kategóriájának lehető legnagyobb mértékben növelheti.

Hogyan keres Amazon keresési munkát?

Kezdettől fogva beszélgessünk arról, hogy az Amazon fizetett keresője.

Az Amazon minden hónapban több millió keresést kap. Legtöbbjük olyan vásárló kész vásárlók, akik Amazonba érkeznek, az egyetlen, aki meg akar vásárolni, amire szükségük van. Csak írják be kívánságukat az Amazon keresőmezőbe, és a keresési rendszer biztosítja számukra azokat a lekérdező termékeket leginkább releváns termékeket, amelyekről úgy véli, hogy a leginkább kielégítik a felhasználók vágyát. Ez az eredmény szervesnek tekinthető. Azonban vannak fizetett keresési eredmények is, amelyeket a vásárlók a jobb oszlopban vagy a szerves eredmények alatt láthatnak. Ezek a szponzorált Amazon termékeknek minden esélyük arra, hogy jól megvásárolhatók legyenek, mivel láthatóak egy célzott közönség számára, aki meg akarja vásárolni őket.

E kampány szerint minden egyes felhasználónak a hirdetésre való kattintásért fizetnie kell. Nagyjából ugyanaz, mint a Google-ban. A kattintásonkénti költség eltérhet egy piaci réstől a másikig. Azonban, ha intelligens megközelítésed van az Amazon kattintásonkénti kampányának futtatásához, nagy megtérülést kapsz a befektetéseknél.

Ahhoz, hogy mindent pontosan meg tudj csinálni, fejleszteni kell a hirdetési stratégiáját, és meg kell próbálnia minden nehézséget, mielőtt elkezdené hirdetni.

A győztes optimalizálási kampánynak általában a következő szakaszokból kell állnia:

 • piackutatást végezzen, hogy célzott keresőkifejezéseket találjon az értékesítésre;
 • szűkítse le a keresési kifejezések listáját, kiküszöbölve az összes nem konvertáló kulcsszót;
 • növeli a keresett kifejezésre vonatkozó ajánlatokat, amelyek jól alakulnak.

Essential Amazon hirdetési mutatók

Az értékesítés reklámköltsége -. Az értékesítési hirdetési költségeket kiszámíthatja úgy, hogy a kapcsolódó értékesítésekből származó teljes hirdetési költséget elosztja.

Meghatározott értékesítés - a keresett hirdetésekre leadott kattintások után egy héten belül generált termékértékesítések száma. A kampányok teljesítményéről szóló jelentésben megtekintheti az egyéni eladási összegeket a hirdetett termékekre és egyéb dolgokra vonatkozóan.

Megjelenítések - ez a mutató megmutatja, hogy a hirdetések mennyi időkben szerepeltek az Amazon keresésben. Az utolsó időszakra vonatkozó összes felhasználói kattintás a kattintás érvénytelenítése miatt módosítható.

Kattintások - a hirdetések kattintásának hányszor. Nagyon kihívást jelent az érvénytelen kattintások eltávolítása a hirdetési jelentésből.

Lépésről lépésre útmutató hogyan lehet létrehozni Amazon PPC kampány

 • 0) Az első dolog, amit meg kell tennie, mielőtt elindítaná az Amazon kattintásonkénti hirdetési kampányt, optimalizálta a listáját az Amazon alapvető követelményei szerint. Nincs értelme a forgalmat alacsony minőségű, hátborzongató megjelenésű hirdetésekkel generálni. Ezért kell dolgoznia a hirdetések mindegyik részében, kitöltve az összes mezőt és gazdagítva őket célzott keresési kifejezésekkel. Győződjön meg róla, hogy kihúzza az összes releváns keresési kifejezést, amelyet valahol a listán (cím, pont, termékleírás stb.)

  Különös figyelmet kell fordítania a képek minőségére. Kérje meg a professzionális fényképészet, hogy készítsen fényképeket a dolgokról és készítse el őket az Amazon iránymutatásai alapján (fehér háttér, a kép 85% -a, nagy felbontású, zoom képessége). Ráadásul a nagyszerű termékleírásoknak is nagy hangsúlyt kell fektetniük a termék előnyeire és elsődleges jellemzőire. És végül, meg kell szerezned néhány pozitív véleményt. A vélemények jelentős értéket képviselnek az Amazon segítségnyújtóinak vásárlási döntéseik meghozatalában. Ez az úgynevezett "bizalmi tényező" az Amazon-on, ami közvetlenül befolyásolja termékei konverziós arányát.

  • Válassza ki a megfelelő hirdetéseket

  Kétféle reklám létezik az Amazon-on - ); és az egyik, hogy elküldi őket a termék az Amazon (Amazon Szponzorált termékek).

  Ha szeretné, hogy termékeit láthatóvá tegye az Amazon-on, célszerű az Amazon Szponzorált termékek hirdetését közzétenni. Ebben a bejegyzésben csak az ilyen jellegű Amazon hirdetésekről beszélünk.

  E reklámkampány szerint a termékeket az Amazon belső keresési eredményei között kiválaszthatja a keresési kifejezésekkel kapcsolatban.Ha azonban mindezen szavakra már magas szerves rangsorok vannak, akkor kétszer is megvan az expozíció.

  Ha újak vagyunk az Amazon platformhoz, az Amazon Szponzorált termékek kampány jelentős lendületet ad, és bemutatja termékeit potenciális ügyfelei előtt. Ezenkívül segíthet abban, hogy növelje szervezeti rangját az Amazon SERP-on, és egyre több célzott forgalmat vonz a termékoldalain.

Most már tudja, hogyan működik az Amazon Szponzorált termékek reklámkampánya, így az első kampány létrehozása az Amazonon. Ebben a részben megmagyarázom, hogy hogyan kell csinálni gyorsan és gyorsan.

A hirdetési kampány beállításához meg kell keresnie az Amazon Eladó Centrumot, és válassza ki a Kampánykezelő opciót. Itt található egy "Kampány létrehozása" gomb. "Kattints rá, hogy elinduljon. Itt hozza létre hirdetési kampányának nevét, és állítson be egy olyan napi költségkeretet, amellyel megengedheti magának. Külön figyelmet kell fordítanod a kampány nevére, mivel később, ha több kampányt kap egy fiókban, akkor megbirkózhat vele.

Általánosságban a termékek konverziói kezdetben alacsonyak. Az idő áramlásával azonban ez az arány emelkedik. Ha ez megtörténik, a kattintásonkénti költség alacsonyabb lesz, mint az elején. Ezért nagyon kicsi a hátránya annak, hogy azonnal magasra állítsa.

 • Válasszon célzási típust
 • Az Amazon hirdetési kampányban kétféle célzási lehetőség van: automatikus és kézi. Ajánlom, hogy használja a kézi célzást, mivel teljes körű ellenőrzést biztosít a hirdetési kampánya alatt, és lehetőséget ad arra, hogy megcélozza az Ön számára fontosnak tartott kulcsszavakat.

  Az automatikus célzásnak is van értelme, ha nem szeretné befektetni idejét és erőfeszítéseit az Amazon hirdetésében. Ebben az esetben teljes mértékben támaszkodhat az Amazon kutatási rendszerére. Hűvös módja lehet az új kulcsszójavaslatok megtalálása további eszközök végrehajtása nélkül. Itt láthatók azok a keresett kifejezések, amelyeket még soha nem gondoltak célba Source .

  December 22, 2017