Back to Question Center
0

Mi a legjobb módja annak, hogy optimalizálja az Amazon-listákat az újoncok számára?

1 answers:

Az Amazon a világ legnagyobb keresőmotorja, legalábbis az online értékesítési ajánlatokkal foglalkozik az esetlegesen elképzelhető termékekkel kapcsolatban. És ott egy újonc eladó, tudnia kell a játék főbb szabályait, hogy a túlélés az igazán zsúfolt piacon sokkal könnyebbé válik. És a legjobb módja annak, hogy szilárd alapot teremtsen a kereskedelmi fejlődéshez, optimalizálja az Amazon listáját a fő célcikkek számára, így a termék kínálata kiemelkedően jól látható a termék SERP-jein. Ezért fogom adni néhány rövid tippet és trükköt, amellyel optimalizálhatod az Amazon listákat, mint egy profi, még akkor is, ha még mindig olyanok vagyunk, mint egy kezdő eladó, aki kezdeti lépéseit a végső kiskereskedői sikerre vitte.

Hogyan lehet optimalizálni az Amazon hirdetéseket Mint egy Pro

Mielőtt bármi mást, szembesülünk vele - az Amazon keresési optimalizálás mindig azzal kezdődik, minden olyan termék, amelyet eladásra kaptál. Miközben termékadatlapja ezen elemeit hozza létre, nagyon fontos, hogy pontos legyen, mégis teljesen alaposan készítsen egy nagyon érdekes termékoldalt, amely minden potenciális ügyfelet irányít arra, hogy a végső vásárlást különösen Önnel, és sehol máshol. Ezért ajánlom a termék részletes oldalának fő elemeit az Amazon listázás optimalizálásához, az alábbiak szerint:

  •  Termékcím  - mindig egyedinek és tömörnek kell lennie. Pontos és vonzóvá tegye az Amazon általános stílusát a termékcímekhez. Ehhez ne felejtsük el - a termékcím a legjobb hely, ahol a fő cél-kulcsszavakat és a hosszú farok kereső kifejezéseket a fontosságuk csökkenő sorrendjében állíthatja be. Ne feledje azonban, hogy erősen javasoljuk, hogy elkerülje a termékcímében használt összes ismétlődő kulcsszót, valamint a többi termékoldal-szakaszon keresztül.
  •  Bullet pontok  - a termék részletes oldalának szakasza rendszerint öt szállítási golyó nyilatkozattal készült. Tegye azokat csak a legfontosabb információkra, hogy leírják az árucikk elsődleges tulajdonságait / előnyeit. Valójában a golyók "ideális" listája a legfontosabb, a termékcímében már bejelentett információkat reintegrálja.

  •  Termékleírás  - valójában ez egy kiterjedtebb rész a felsorolásból. Így a termékleírás célja, hogy kiemelje az értékesített termék főbb jellemzőit, mindennapi használat / karbantartás általános elemeivel alátámasztva. Vegye figyelembe a következőket: a termék méretei, az életkor / szakképzettségi szint megfelelősége, a termék tartalma és feltételei, származási hely stb.Ne feledje azonban, hogy soha nem tenné fel a gyártótól és árakról szóló információkat, illetve az adatokat nyíltan promóciós célokra.
  •  Termék képek  - a további termékleírást és általános áttekintést nyújtó vizuális képek sorozatát jelenti, amely bemutatja főbb funkcióinak és használati lehetőségeinek minden oldalát. Ez a rész javasolja hat vagy hét lenyűgöző termékkép felvételét, amelyeknek teljes mértékben meg kell győződniük minden olyan potenciális ügyfél számára, aki úgy véli Source .
December 22, 2017