Back to Question Center
0

Kaphatok egy tanácsot az Amazon listázó szakértőjétől?

1 answers:

A legtöbben (nem úgy, hogy minden Amazon-szakértő) tudják, hogy ez az igazán zsúfolt online piactér lényegében egy óriási termék keresőmotor. És a dolog az, hogy Amazon valószínűleg a legnagyobb hely ennek a fajta valaha megtalálható az interneten. Ez azt jelenti, hogy a piaci verseny közös szintje valóban súlyos és még erőszakos is. Szóval, hogyan lehet túlélni egy olyan barátságtalan helyzetben, amely uralkodik az Amazon piacon? Nos, úgy vélem, hogy az Amazon kereskedelmi sikerének kulcsa közvetlenül a terméklisták optimalizálásában rejlik a megfelelő cél-kulcsszavakhoz, így jobb internetes expozícióra lehet szert tenni az elemkeresésnél. Az alábbiakban néhány ésszerű nyilatkozat és okos ötlet az Amazon lista szakértője, hogy vezetni az oldal optimalizálás egy új szintre.

Először is nézzünk szembe - termékinformáció-optimalizálás folyamatban van, amely valószínűleg soha nem fog megjelenni

egy végig. Úgy értem, hogy az Amazon Best Sellers és közös termék rangsorolása valójában az általános kereskedelmi teljesítményen alapul, együtt a terméktulajdonosok megfelelő elemzésével az elemek kereséséhez. És az a dolog az, hogy ez a kezdeti rangsorszámítás folyamatosan felülvizsgált, így óránként frissül, és tükrözi az összes eladásra kínált minden új értékesítési történetet. És itt van néhány alapvető tipp és trükk, amelyet nemcsak az Amazon listázó szakértője ismernek meg, hanem minden ambiciózus online kereskedő, aki bármilyen típusú tételeket kínál eladásra. Tehát itt kell tudnia az Amazon termékinformáció-optimalizálásról, röviden.

Általánosságban elmondható, hogy körülbelül 50 karaktert kaptál az öt keresési mező kitöltéséhez. És a legnehezebb dolog az, hogy ezeket a karakterhatárokat bölcsen használjuk, és mindent megteszünk, hogy minél több egyedülálló hosszútávú keresési kifejezést hozzunk létre.

Egyéni keresési szavak (nem kifejezések)

A relevancia az elsődleges keresési rangsorolási tényezők között szerepel,. Ne feledje azonban, hogy a pontos szöveges találat egy bizonyos fokú rangsora is (a hivatalos Amazon rangsor szerint).

Itt találhatók az A9 keresési rangsorolási algoritmus által figyelembe vett egyéb erőteljes tényezők (kivéve a pontos szöveges lekérdezést):

1. a teljes eladási előzmények;

2. a legfrissebb értékesítés (havi, heti, stb. );

3. versenyképes termékár és kiválasztás;

4. aktuális elérhetősége.

Hosszú távú keresési feltételek

  • Ne pazarolja el az idejét és erőfeszítését az Ön termékcímében szereplő, hosszú farok vagy egyedi keresési kifejezések újrafelhasználására a golyópontokat a termékoldalon.
  • Bármely megfelelő szinonimát és különböző LSI kulcsszó kombinációkat is megvizsgálhat, amelyeket potenciálisan sok élő vásárló használhat, akik ugyanazt a terméket keresik.
  • Ne felejtsd el elkerülni az idézőjelek használatát, mert általában ez csökkenti a már korlátozott hosszát minden termékoldalra vonatkozóan.
  • Ne aggódj a szaggatott különlegességektől, szinguláris / többes számtól, valamint bármilyen hasonlóan szóban forgó szövegváltozattól - az Amazon szerint az ilyen erőfeszítések vitathatatlanul haszontalanok, mert keresője ugyanúgy kezeli ezeket a kombinációkat Source .

December 22, 2017