Back to Question Center
0

A Semalt bemutatja a GitHub-t: vezető webes kaparó, sok funkcióval

1 answers:

A GitHub az egyik leghíresebb adatszolgáltató. Ez az eszköz nagyszámú weboldalt olvasható és skálázható formában képes megragadni. Legjellemzőbb gépi tanulási technológiája, és alkalmas kis-és középvállalkozások számára. A GitHub legkülönbözőbb jellemzőit az alábbiakban tárgyaljuk:

Skálázhatóság

A GitHub segítségével kiválaszthatja annyi weblapot, amennyit csak akar, és az adatokat skálázható formátumba mint például a CSV és a JSON. Az adatok minőségét is ellenőrizheti, miközben kapart; A GitHub megkerüli a haszontalan kapcsolatokat, és gyorsan megszerzi a jól strukturált adatokat.

Minimális hibák

A hagyományos adatrögzítő szolgáltatással ellentétben a GitHub lekicsinyíti az adatait, és minden kisebb és nagyobb hibát automatikusan megszünteti. Pontos és hibamentes információkkal szolgál, és önmagában felügyeli az adatok minőségét. Ezzel az eszközzel is lehúzhatja a PDF fájlokat és a HTML dokumentumokat.

Rugalmasság

A GitHub leginkább felhasználóbarát kezelőfelülete és mindig megbízható szolgáltatása. Nem igényel semmilyen karbantartást, és hónapokig hónapokig használható. Különböző formátumok közül választhat, és a GitHub megkönnyítheti és exportálhatja az adatokat kívánt formátumban. Alkalmazásoknak, diákoknak, tanároknak és szabadúszóknak alkalmas.

A dinamikus weboldalakról szóló információk átadása

A GitHub segítségével egyszerű és dinamikus weboldalakról. Ez az eszköz a közösségi médiaközpontokról, az utazási portálokról és az e-kereskedelmi webhelyekről származó adatokat is megkönnyíti. Ezenkívül megváltoztatja az alapul szolgáló HTML kódokat, és automatikusan javítja az összes kisebb hibát.

Skriptak és ügynökök kezelése vagy létrehozása

A GitHub egyik legkülönlegesebb tulajdonsága, hogy képes kezelni és létrehozni mindkét ügynököt és szkriptet. Ez az eszköz könnyedén beállítja a tömeges beállításokat, és percek alatt akár tízezer weboldalt is képes elkapni. A GitHub segítségével az ügynökök és az adatfelhasználói előfizetések költöztetése a rendszerek között probléma nélkül történik.

A strukturálatlan adatok struktúrált és használható adatokkal történő átalakítása

. io és Scrapy, a GitHub néhány másodperc alatt átalakítja a strukturálatlan adatokat szervezett, használható és strukturált adatokkal. Ez az eszköz kifejezetten alkalmas programozók és nem programozók számára. Ez nemcsak a weblapjait veszi fel, hanem indexeli a webhelyét, és segíti Önt abban, hogy több vezetéket generáljon az interneten. Az adatok exportálhatók XLS, XML, CSV és JSON formátumokban, megkönnyítve az üzletemberek és a vállalkozások munkáját.

Intelligens ügynökök

A GitHub perceken belül létrehozhat ügynököket, és nem igényel programozási vagy kódolási készségeket. Gépi tanulási technológia alapján ez az eszköz automatikusan feliratkozik az eredményekre, és egyidejűleg több URL-t is megragad. Ezenkívül másodpercek alatt képes a teljes webhely lekicsinyítésére, és különösen hasznos olyan híradók számára, mint a CNN, a BBC, a New York Times és a The Washington Post.

Talán itt az ideje, hogy értékelje adatrögzítési technikáit és használja a GitHub-ot a vállalkozásának növelésére Source .

December 22, 2017