Back to Question Center
0

Hogyan lehet igazán tájékozott döntést hozni az Amazon online kulcsszóeszközéről?

1 answers:

A megfelelő online kulcsszóeszköz kiválasztása az Amazon keresés optimalizálásához valóban kihívást jelent. Tekintettel arra, hogy a SEO terméklistája elsősorban a megfelelő mélyreható kulcsszókutatás körül forog, forduljunk gyorsan az e-kereskedelem optimalizálásának elsődleges pontjain -, hogy jól tájékozott döntést hozzon, és tegye meg a megfelelő választást. És nem adok Önnek semmilyen közvetlen ajánlást egyetlen online kulcsszóeszközről az Amazon számára. Úgy értem, csak neked kell döntenie, hogy mi lesz a legjobban a csepp-raktárban. Csak szem előtt tartsam a következő ötleteket és egyszerű javaslatokat, amelyeket a közelmúltban az elmúlt évek során az iparágban fejlesztettem ki, és a témával kapcsolatos saját gyakorlati tapasztalataim.

Állíts be általános prioritásokat a SEO-hez a célközönség előtt

Mielőtt bármi mást is szembe kell nézni - az Amazon SEO-nek sok olyan dologja van, amelyek nem feltétlenül működnek ugyanúgy, mint a hagyományos online kereséseknél a Google-lal. Általánosságban elmondható, hogy a legfontosabb különbség az, hogy az Amazon optimalizálás sokkal szélesebb körű és részletes művelet, amely elsősorban a vásárló vásárlási szándékát és kifejezetten a konkrét kulcsszavakat választja, amelyek pontosan a potenciális vásárlóira várnak.

Ismerje meg a vásárló szándékait az Amazon-on

A legfontosabb listát a nyerő kulcsszavak létrehozása nem olyan nehéz,. Valójában nincs szükség arra, hogy felkavarodjon, és megpróbálja megtalálni a végső, egyszeri online kulcsszóeszközt az Amazon számára. Úgy értem, hogy sokkal jobb lenne elindítani a mélyreható kutatást az alapokkal, például a régi Google Kulcsszótervezővel. Komolyan, ez nagyszerű megpróbáltatás lenne ahhoz, hogy teljes képet kapjon az összes kapcsolódó keresőkifejezésről és a fő vásárló szókincséről, amelyre támaszkodni fog.

Kövesse az Amazon Content SEO főszerkezetét

Itt van, amikor meg kell hoznia a végső választását az online kulcsszó eszköz az Amazon. Még egyszer - nem adok neked egy közvetlen ajánlást, vagy bemutat egyéni megoldásokat. Csak böngésszen a Google-on egy népszerű és jól bevált eszköz számára, jó vevői visszajelzésekkel - és készen áll. Az a dolog, hogy rengeteg különböző ajánlatot kínál (akár nyílt hozzáférésű, akár fizetett előfizetéssel), hogy folytasson egy speciálisan testre szabott e-kereskedelmi kulcsszókutatást. Egyszerűen, néha sok potenciálisan nyerő kulcsszót vagy hosszú farkú keresési kifejezéseket tartalmaz, amelyek szerepelnek a fő listán - egyszerűen nem járulnak hozzá a tényleges forgalmi nyereségekhez (nem is beszélve a jobb konverziók felé történő várható fejlődéséről).

A különbség a kulcsszavak típusai között

Ne habozzon időt az egész ígéretes,. Ne felejtsd el, hogy ezek a szavak, amelyek több szót és kifejezést húznak össze, általánosságban általában alacsonyabb szintű kulcsszó-versenyt eredményeznek. Ezért, ha időt szeretne befektetni egy nagyon eredményes keresési kombináció megtalálásában, még mindig alábecsülve a legközelebbi versenytársainktól - az üzleti siker Amazon. Végtére is, itt csak egy hideg tény - az Amazon termékek keresésének közel 70% -a becslések szerint elsősorban hosszútávú keresési lekérdezéseken keresztül érkezik. Ez azt jelenti, hogy az ott töltött idejétek és erőfeszítéseid mindig biztosak lesznek.

December 22, 2017
Hogyan lehet igazán tájékozott döntést hozni az Amazon online kulcsszóeszközéről?
Reply