Back to Question Center
0

Hogyan lehet igazán tájékozott döntést hozni az Amazon online kulcsszóeszközéről?

1 answers:

A megfelelő online kulcsszóeszköz kiválasztása az Amazon keresés optimalizálásához valóban kihívást jelent. Tekintettel arra, hogy a SEO terméklistája elsősorban a megfelelő mélyreható kulcsszókutatás körül forog, forduljunk gyorsan az e-kereskedelem optimalizálásának elsődleges pontjain -, hogy jól tájékozott döntést hozzon, és tegye meg a megfelelő választást. És nem adok Önnek semmilyen közvetlen ajánlást egyetlen online kulcsszóeszközről az Amazon számára. Úgy értem, csak neked kell döntenie, hogy mi lesz a legjobban a csepp-raktárban. Csak szem előtt tartsam a következő ötleteket és egyszerű javaslatokat, amelyeket a közelmúltban az elmúlt évek során az iparágban fejlesztettem ki, és a témával kapcsolatos saját gyakorlati tapasztalataim.

Állíts be általános prioritásokat a SEO-hez a célközönség előtt

Mielőtt bármi mást is szembe kell nézni - az Amazon SEO-nek sok olyan dologja van, amelyek nem feltétlenül működnek ugyanúgy, mint a hagyományos online kereséseknél a Google-lal. Általánosságban elmondható, hogy a legfontosabb különbség az, hogy az Amazon optimalizálás sokkal szélesebb körű és részletes művelet, amely elsősorban a vásárló vásárlási szándékát és kifejezetten a konkrét kulcsszavakat választja, amelyek pontosan a potenciális vásárlóira várnak.

Ismerje meg a vásárló szándékait az Amazon-on

A legfontosabb listát a nyerő kulcsszavak létrehozása nem olyan nehéz,. Valójában nincs szükség arra, hogy felkavarodjon, és megpróbálja megtalálni a végső, egyszeri online kulcsszóeszközt az Amazon számára. Úgy értem, hogy sokkal jobb lenne elindítani a mélyreható kutatást az alapokkal, például a régi Google Kulcsszótervezővel. Komolyan, ez nagyszerű megpróbáltatás lenne ahhoz, hogy teljes képet kapjon az összes kapcsolódó keresőkifejezésről és a fő vásárló szókincséről, amelyre támaszkodni fog.

Kövesse az Amazon Content SEO főszerkezetét

Itt van, amikor meg kell hoznia a végső választását az online kulcsszó eszköz az Amazon. Még egyszer - nem adok neked egy közvetlen ajánlást, vagy bemutat egyéni megoldásokat. Csak böngésszen a Google-on egy népszerű és jól bevált eszköz számára, jó vevői visszajelzésekkel - és készen áll. Az a dolog, hogy rengeteg különböző ajánlatot kínál (akár nyílt hozzáférésű, akár fizetett előfizetéssel), hogy folytasson egy speciálisan testre szabott e-kereskedelmi kulcsszókutatást. Egyszerűen, néha sok potenciálisan nyerő kulcsszót vagy hosszú farkú keresési kifejezéseket tartalmaz, amelyek szerepelnek a fő listán - egyszerűen nem járulnak hozzá a tényleges forgalmi nyereségekhez (nem is beszélve a jobb konverziók felé történő várható fejlődéséről).

A különbség a kulcsszavak típusai között

Ne habozzon időt az egész ígéretes,. Ne felejtsd el, hogy ezek a szavak, amelyek több szót és kifejezést húznak össze, általánosságban általában alacsonyabb szintű kulcsszó-versenyt eredményeznek. Ezért, ha időt szeretne befektetni egy nagyon eredményes keresési kombináció megtalálásában, még mindig alábecsülve a legközelebbi versenytársainktól - az üzleti siker Amazon. Végtére is, itt csak egy hideg tény - az Amazon termékek keresésének közel 70% -a becslések szerint elsősorban hosszútávú keresési lekérdezéseken keresztül érkezik. Ez azt jelenti, hogy az ott töltött idejétek és erőfeszítéseid mindig biztosak lesznek Source .

December 22, 2017