Back to Question Center
0

A legegyszerűbb és leghatékonyabb webszakasz eszközök - Semalt Opinion

1 answers:

A webbarító eszközöket különböző helyekről származó adatok gyűjtésére, bányászására és hasítására használják. A legtöbb keresőmotor lekapart adatokat használ a weboldalak feltérképezéséhez, és megtalálja, hogy a háló jelenleg mit beszél. A nem technikai felhasználók számára nehéz megismerni, hogy mely web törmelék eszközök a legjobbak. Ezzel szemben a piackutatók és az elemző cégek a fejlett internetes kaparás és bejáró szoftvert használják a munkájuk elvégzésére, és nincs gondjuk a megfelelő eszköz megválasztásában.

1. Outwit Hub:

A Outwit Hub a Firefox bővítmény, amely számos adatelnyelési és webes feltérképezési funkcióval rendelkezik. Leegyszerűsíti az internetes keresést, és a kitermelt adatokat megfelelő és megbízható formátumban tárolhatja. A Outwit Hub felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik, és percek alatt képes egy teljes webhelyet felkapni. Ez az egyik legjobb és legegyszerűbb webrobot-eszköz az interneten.

2. import. io:

Ez egy ingyenes site scrape r, amely lehetővé teszi a blogok vagy weboldalak koprodukcióját részben vagy egészben a merevlemezre. Ez a webrobot-eszköz letapogatja az egyes weboldalakat, és megőrzi a lefejtett adatok minőségét, mielőtt letöltené a készülékre. Beállíthat különböző beállításokat a webhely feltérképezéséhez. import. io nem tartalmazza a virtuális DOM vagy a JavaScript elemzést.

3. Scraperwiki:

A Scraperwiki egy népszerű weblaprobbanó, amely ingyenes. Az adatok jól lekicsinyelhetők és Linux, Windows, Unix és Sun Solaris rendszerek számára is elérhetőek. A Scraperwiki használatával fájlok, fotók és videók egyszerűen letölthetők kódok nélkül. Proxy támogatás is elérhető ezzel a webrobot-eszközzel a sebesség maximalizálása és a hitelesítés biztosítása érdekében.

4. Octoparse:

Az octopar egy nagyon erős webes lehúzó . Mindenféle adatnak alkalmas, és mindig pontos eredményeket kap. Az Octoparse-t fel lehet használni a weboldalak kipróbálására, kiterjedt képességeivel és funkcióival. Két fő módja van (Advanced Mode és Wizard Mode) és alkalmas mind a programozókra, mind a nem programozókra. A point-and-click felhasználói felület segítségével megragadhatja az adatokat szöveges, HTML és Excel formátumban, majd letöltheti a merevlemezére másodperceken belül.

5. Kimonó:

A kimonó az egyik legjobb és könnyen használható weboldal feltalálója a neten. Használhatja azt, hogy több webhelyet és blogokat letapogasson, és töltse le az egész webhelyet a merevlemezére. Legjobb ismert a felhasználóbarát felületén. Miután elindította a kimonót, be tudod adni az URL-t, és kijelölheti az összegyűjtendő adatokat. A megőrzött adatokat a saját adatbázisában tárolja, így bárhol és bármikor használható. A Kimono több mint 13 nyelvet támogat és FTP-támogatást nyújt a felhasználóknak.

6. Mozenda:

A Mozenda híres kiterjesztés, sok funkcióval és funkcióval. Hasznos az adatkutatók, a digitális marketingesek és a programozók számára. Adatait exportálhatja a Google táblázatokra, és a Mozenda soha nem veszélyeztetheti a minőséget. Ez egy nagyszerű eszköz mind a kezdőknek, mind a szakértőknek, akik közvetlenül a böngészőjükben működnek Source .

December 22, 2017