Back to Question Center
0

Semalt Review: Erőteljes webes adatbővítő eszköz

1 answers:

A Connotate egy csodálatos kivonó szoftver, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kivonják a nagy a weboldalakról származó információk mennyisége. Ez biztosítja számukra egy automatizált webes kaparás platformot, amely segíthet megtalálni az összes szükséges adatot azonnal. Egyedülálló módon ötvözi a kiváló minőségű és releváns tartalmat. Az ügynökök és az internetes keresők, akik ezt az extrakciós megoldási programot használják, a következő előnyökkel járhatnak.

A Connotate egyszerű felületet kínál, ahol a felhasználók kiválaszthatják az összes szükséges adatot anélkül, hogy több órát kellene tölteniük. Valójában a platform szakértői gondoskodnak mindenről, így a webes keresőknek nem kell sok időt tölteniük, hogy összegyűjtsék az általuk kívánt információkat, és nem kell sok pénzt költeniük a programozók számára a munka számukra. A platform használata nélkül a felhasználóknak manuálisan kell elvégezniük az összes munkát. A tartalom kitermelése valóban nehéz feladat lehet a hagyományos módon. A Connotate fejlett rendszert és automatizált webadatokat használ annak érdekében, hogy a felhasználók számára a legjobb webes törmelék megoldásokat kínálja.

Elemzés Tartalom

A különböző webhelyekről származó adatok összegyűjtése nem könnyű feladat. A Connotate erőteljes technológiát alkalmaz, és pontosan tudja, hogyan lehet feloldani a webes tartalom valós lehetőségeit. Célja, hogy felhatalmazza a felhasználókat az információs igények kielégítésére. Ezzel párhuzamosan értéket ad a vállalat által a felhasználóknak átadott tartalomnak. Például nagy analitikát, vizualizációt, egyszerű irányítópultokat és még sok mást kínál. A felhasználóknak konzultációt kell kérniük konkrét példákkal a webes információ típusának megragadásához.

Ajánlatok Tapasztalt ügynökök

A felhasználóknak egyetlen kattintással létre kell hozni egy Connotate ügynököt. Továbbá az adat-kitermelő szoftver automatikusan összekapcsolhatja az adatokat az adatokkal. Ez megkönnyíti az összes munkát, mivel több entitást rendez, kezeli a tartalomhoz kapcsolódó jogokat és összekapcsolja az adatokat több forrásból. A Connotate szakértõi megértik a kihívásokat. Alkalmazói fejlesztőkkel, induló vállalkozásokkal és más üzleti szolgáltatókkal dolgozták őket, hogy legyőzzék őket.

A Connotate adatrögzítő szoftvere automatizálja a teljes adatszolgáltató láncot, beleértve az extrakciót, az átalakítást, a normalizálást és a tartalomszolgáltatást. Erőteljes ütemezési funkcióink lehetővé teszik az egyes ügynökök és hasonló ügynökök csoportjának ütemezését, így finom szemcsés ellenőrzést biztosít a webes adatok kitermeléséről és szállításáról. Adattovábbítási eszközeink lehetővé teszik, hogy a webhely frissítésekor milyen gyakran frissüljenek, és mennyire kritikusak az adatok, miközben a tartalom kiegyensúlyozott áramlását tartják fenn a downstream rendszerekben.

A kutatások egyszerűsítése

A Connotate olyan kitermelő eszközöket használ, amelyek könnyen megvalósíthatók, és a felhasználóknak nem kell tudniuk semmilyen különleges kódolást. Továbbá, ez a webes extrakciós szoftver lehetőséget nyújt arra, hogy különböző termékinformációkat, valamint számos versenytársat megnézzen, és sokféle forrást számoljon fel az interneten. Kibontathatja azokat az oldalakat, amelyek automatikusan használják az Ajaxot és a JavaScriptet.

A Connotate által alkalmazott fejlett technológia segítségével mind a vezetők, mind a webes keresők gyorsan és sikeresen hozhatnak létre adathalmazokat és tartalomtípusokat. Ezzel a platformmal az ügyfelek stratégiai előnyökkel, nagyszerű adatokkal és költségcsökkentéssel rendelkeznek Source .

December 22, 2017