Back to Question Center
0

Hogyan lehet jó linkeket szabad és egyszerű módon?

1 answers:

Külső vagy bejövő linkek szolgálnak a motor a SEO napjainkban. Visszafordulókat nagyra értékelik a keresőmotorok, különösen a Google, és segítenek nekik meghatározni a webhely rangját a keresési eredményoldalon. Egyes források szerint a bejövő linkek a második Google rangsorolási tényező a tartalom relevanciája után. Viszontlinkek nélkül az Ön vállalkozása nem lesz látható a potenciális ügyfeleinek, és ezután veszteséges lesz.

Napjainkban az algoritmusok rangsorolása nem ugyanaz, mint néhány évvel korábban, amikor a bejövő linkek száma a hasznos linkprofil legfontosabb tényezője. Jelenleg a keresőmotorok értékelik a visszatérők minőségét, nem pedig a mennyiségüket. Lényeges, hogy honnan származnak a linkek, és mennyire relevánsak a weboldal tartalma. Tény, hogy a keresőmotorok számos tényezőt használnak a bejövő linkek minőségének meghatározásához a helyek rangsorolásához. A tapasztalt linképítők azonban négy széles kategóriát különböztetnek meg: relevancia, bizalom, sokszínűség és hatóság. Tehát minden bejövő linknek követnie kell ezeket a négy szükséges kritériumot. Ha nem követik ezeket a követelményeket, akkor próbálja meg javítani minőségüket, vagy a Google Disavow eszköz használatával eltávolítani őket.

Szóval, beszéljünk néhány lényeges kérdést arról, hogyan lehet minőségi kapcsolatokat elérni megbízható és megbízható weboldalakkal.

A linkek építésének célja nem az, hogy a linkek természetesnek tűnjenek, hogy a linkek természetesek legyenek. A legorganikusabb módja a linkek létrehozásának, hogy minőségi és vonzó tartalmat hozzon létre ahhoz, hogy a felhasználók kapcsolatba léphessenek vele. A valóságban azonban nem mindig történik meg. A hatékonyabb módszer az, hogy olyan nagyméretű, hiteles webes forrásokat célozzon meg, amelyekhez olyan tartalmat szeretnének összekapcsolni. A probléma az, hogy nehéz elérni a linkeket a magas PageRank oldalakról, mert csak népszerű domainekkel dolgoznak, és rendkívül magas minőségi standardokkal rendelkeznek. Azonban ebben a bekezdésben összegyűjtjük Önnek néhány hatékony link-építési stratégiát, amelyek segítenek a jó visszafordulások megszerzésében.

  • A mozgó férfi technika által létrehozott Brian Dean

Meg kell tenni a piaci rések kutatás és megtalálni weboldalak vagy weboldalak, amelyek már nem állnak rendelkezésre. A következő szakaszban bármilyen szakmai link feltérképezési technikát kell használnia, és meg kell találnia a már meglévő oldalon lévő domaineket. Ezen információk megszerzéséhez használhatja a Semalt Web Analyzer vagy a Majestic Crawling Tool. A következő szakaszban meg kell különböztetni az ipar és az értékes területek szempontjából relevánsakat. Hozzon létre új tartalmat, vagy vegye be az egyik meglévő cikkedet, ha ragaszkodik a ponthoz, és felajánlja a webhely tulajdonosainak, hogy helyettesítsék a nem elérhető linkeket az új webhelyről. A legtöbb esetben a weboldal tulajdonosai egyetértenek ezzel a javaslattal, mivel kiváló lehetőség arra, hogy bővítsék kapcsolatprofilukat egy további dofollow backlink.

  • A törött összeköttetés helyettesítő módszere

Először úgy tűnhet, mint a korábban említett Brian Dean linkek építési technikája. Azonban a gyakorlatban nem ugyanaz. E módszer szerint meg kell vizsgálnia a megcélzott domaineket, és meg kell találnia azokat a hibás linkeket, amelyek nem elérhető oldalakhoz vezetnek. Ezután a Google Chrome Broken Link Checker Extension használatával olyan hivatkozásokat kell találnia, amelyek egy bizonyos webes forrásoldali hibaoldalakra utalnak. A Google bővítmény használatával számtalan hibás linket találhat. Meg kell rendezned ezeket a linkeket, és csak releváns és forgalomképeseket kell találnod. Ezután hozzon létre egy tartalomcikket ugyanazon a témakörön, amelyen egy webhely foglalkozik a célzott domainekkel, és eléri azt, és jobban megbirkózik vele, és felajánlja számukra, hogy a hiba helyett a webhelyére mutassanak Source .

December 22, 2017