Back to Question Center
0

Semalt bemutatja, milyen tulajdonságokkal rendelkezik egy jó képkapcoló

1 answers:

Volt olyan időszak, amikor egy kép ezer szót ér, néhány száz szereti, tweets, thumbs up és részvények. Több, mint ez, a képeket lekaparják, megosztják, újrahasznosítják és szerkesztik a jólét érdekében. Az emberek általában engedély nélkül kaparják a képeket, és célja a világ minden tájáról történő kiterjesztése. A kép lekaparása az egyik legelhanyagoltabb témakör napjainkban, de ennek a képességnek a használata a szalagszalag alatt számos előnnyel jár. Fontos kiválasztani a megfelelő típusú képregisztert, amely segíthet a vállalkozás növekedésében és javítani egy weboldal általános teljesítményét. Itt tárgyaltunk néhány olyan tulajdonságot, amellyel egy nagyszerű kaparóknak:

Point-and-Click ügynök létrehozása:

A képkapó segíti a Google és a Bing képeket. Emellett könnyedén létrehozhat extrakciós anyagokat, és csodálatosabbá teheti böngészési élményét. Ráadásul a képrögzítő nem igényel programozási vagy kódolási készségeket.

Vizuális tartalom címkézése:

A képregiszterrel pontos tartalmat nyithat és nagyszámú weboldalt célozhat meg. Ezenkívül segít csökkenteni a feldolgozási folyamatokat és jó minőségű képeket kap percek alatt.

Optimalizált böngésző:

A képhúzó képes több mint 90 százalékos webhelyről információt kipróbálni kódolási készségek nélkül. Például összetett JavaScript alapú dinamikus webhelyekről és AJAX alapú weboldalakról.

A felhasználói viselkedés rögzítése:

A szokásos lehúzó és adatelszívók nem rögzítik a felhasználók viselkedését. De a képregiszter a felhasználói viselkedés mértékét rögzíti, és segít a weboldalakon való navigálásban.

Gépi tanulási technológia:

Csak néhány webes kaparás és adatbányászati ​​eszköz van, amelyek gépi tanulási technológiával rendelkeznek. A képregiszter rendelkezik ezzel a technológiával és könnyen felismeri a képeket, valamint a szövegeket. A karbantartási költségeket több mint 70% -kal csökkenti, és megkapja a célzott képekről a kívánt adatokat.

Automatikus bejelentkezés:

A Image Scraper lehetővé teszi az internetes tartalom elérését és számos webhely. Ráadásul nincs szükség konkrét hitelesítő adatokra a webhelyen található védett tartalomhoz való hozzáféréshez. Ehelyett egész weboldalt, beleértve a szöveget és képeket is, kiválaszthatja a képregiszterrel, anélkül, hogy szükség lenne bejelentkezési adatokra.

Intelligens webhely-navigáció:

Ez az eszköz képes lekaparni a képeket és videókat az Ön számára, de időt takarít meg,. Röviden, biztos lehet benne, hogy kiváló minőségű képeket fog kapni és pontos adatokat kap annyi weboldaltól, amennyit csak akar.

Adatbázis-kitermelés:

A képregiszterrel nagyszámú webhelyről lekerekítheti a webes tartalmakat, adatbázis tartalmakat és szövegeket. Automatikusan kivonja a történeteket a képekkel együtt, és újraírja a címüket az Ön számára.

Következtetés:

Ha szerencséd van, akkor szerzői jog által védett képeket találhat a Google, a Bing, a Yahoo vagy más online adatbázisokban. A legfontosabb elem az, hogy a kívánt képeket lehúzhatja a minőség romlása nélkül. Túl nehéz olyan adatkészleteket találni, amelyek megfelelnek minden igényünknek. Szerencsére a képhúzó könnyebbé teszi a munkáját, és a vállalatok és a legnépszerűbb márkák előzetes kiválasztása. Ha tiszteletben tartjátok a szerzői jogi törvényeket, akkor a legjobban kapsz egy kép kaparóeszközt , és több vezetéket generálsz a hálón Source .

December 22, 2017