Back to Question Center
0

Semalt Részvények 5 Trendes Tartalom vagy Adatkarcolási Technikák

1 answers:

A webes kaparás az adatok kitermelésének vagy tartalombányászatának fejlett formája. Ennek a technikának az a célja, hogy hasznos információkat szerezzen különböző weboldalakból, és átalakítsa azokat az érthető formátumokba, például a táblázatokba, a CSV-ba és az adatbázisba. Meg lehet említeni, hogy számos adatrögzítési forgatókönyv létezik, és az állami intézmények, vállalkozások, szakemberek, kutatók és nonprofit szervezetek naponta szinte mindennapos adatokat. A célzott adatoknak a blogokról és webhelyekről való kivonása segít abban, hogy hatékony döntéseket hozzunk vállalkozásainkban. A következő öt adat vagy tartalom lekapartolási technika fejlődik ezekben a napokban.

1. HTML tartalom

Minden weboldal a HTML által vezérelt, ami a weboldalak fejlesztésének alapnyelve. Ebben az adat- vagy tartalomkarcolási technikában a HTML formátumban definiált tartalom a zárójelben jelenik meg, és olvasható formában van lekaparva. Ennek a technikának az a célja, hogy olvassa el a HTML dokumentumokat, és átalakítsa őket a látható weboldalakra. A Content Grabber egy olyan adatrögzítő eszköz , amely egyszerűen megkönnyíti a HTML dokumentumokból származó adatokat.

2. Dinamikus weboldal technika

Különböző dinamikus webhelyek esetén nehéz lenne az adatok kitermelését elvégezni. Szóval, meg kell értened, hogyan működik a JavaScript és hogyan kell a dinamikus webhelyekről származó adatokat kinyerni vele. A HTML-szkriptek használatával például nem szervezett adatokat alakíthat át szervezett formában, növelheti az online üzleti tevékenységet és javíthatja a webhely teljes teljesítményét. Az adatok helyes kitömítéséhez megfelelő szoftvereket kell használnia, például az importot. io, amelyet kicsit módosítani kell, hogy a dinamikus tartalom elérje a jelet.

3. XPath technika

Az XPath technika a webszakasz kritikus aspektusa. Ez a közös szintaxis az elemek XML és HTML formátumban történő kiválasztásához. Minden alkalommal, amikor kiemeli a kivonni kívánt adatokat, a kiválasztott kaparó olvasható és méretezhető formává alakítja át. A webszalagok legtöbbje csak az adatok kiemelésével nyeri ki az információkat az internetes oldalakon, de az XPath-alapú eszközök kezelik az Ön nevében történő adatválasztást és kitermelést, így megkönnyítve a munkáját.

4. Szabályos kifejezések

A szabályos kifejezésekkel egyszerűen megírhatjuk a vágy kifejezését a sztringen belül, és kivonhatjuk a hasznos szövegeket az óriási weboldalakból. Kimonó használatával számos feladatot elvégezhet az interneten, és jobban kezelheti a szabályos kifejezéseket. Például, ha egyetlen weblap tartalmazza a vállalat teljes címét és elérhetőségét, akkor egyszerűen megkaphatja és elmentheti ezeket az adatokat a kimonó használatával, például a webes kaparás programokkal. Szabályos kifejezéseket is megpróbálhatsz a címek szövegének különálló karakterláncokra osztásához.

5. Szemantikus feliratkozás felismerése

A lefagyott weboldalak felölelhetik a szemantikus sminket, megjegyzéseket vagy metaadatokat, és ezeket az információkat a konkrét adatrészletek. Ha a jegyzet egy weboldalba van ágyazva, a szemantikus jelölés felismerés az egyetlen módszer, amely megjeleníti a kívánt eredményeket, és tárolja a kivont adatokat a minőségromlás nélkül. Tehát használhat egy webes lehúzót , amely képes letölteni az adatsémát és hasznos utasításokat a különböző webhelyek kényelmesen Source .

December 22, 2017