Back to Question Center
0

Hogyan szerezhetek jó minőségű DoFollow visszakapcsolható linkeket a kommentár és vendég bejegyzés mellett?

1 answers:

A viszonylag jó linkprofillal rendelkező, kiváló minőségű DoFollow-backlinkek létrehozása rendkívül kihívást jelentő feladat. Csak azért, mert minden olyan link, amely az Ön webhelyére vagy blogjára mutatott, még mindig a legfontosabb rangsorolási jelek közé tartozik, amelyeket a nagy keresőmotorok, például a Google is figyelembe vesznek. És valamilyen oknál fogva túl gyakran fogadunk vendégmegjegyzéseket és megjegyzéseket, hogy megragadjunk néhány extra linket a SEO célra, ahelyett, hogy más megközelítéseket tesztelnénk a szerves linképítésre. Ezért fogom megmutatni az alábbi három tippet, hogy kiváló minőségű DoFollow backlinksot és a leginkább alábecsült sémákat állítsunk össze.

Segítség a Reporter Out (HARO)

Ez a weboldal a valószínűleg a legjobb hely, hogy extra kiváló minőségű DoFollow backlinksot kapjon - közvetlenül a hiteles médiaforrásoktól, amelyek főként a hírekkel foglalkoznak. Itt csak annyit kell tennie, hogy feliratkozzon és folyamatosan figyelje a postaládáját. Három napi értesítést fog kapni a valódi újságíróktól, akik mindig forró témákat keresnek. Tekintettel arra, hogy a téma a niche vagy az üzleti szféra szempontjából releváns, ne habozzon reagálni, és nyújtson hasznos tartalmat, hogy magas színvonalú DoFollow visszakapcsolásokat érjen el.

Az unalmas szöveges tartalom egy részét valami egyértelműen szemléltetőbbé és vizuálisan vonzóbbá - például az infografikákat vagy a táblázatkezelőket - újraformálva is nagyszerű módja annak, hogy a látogatókat megosztani, feliratkozni , a lead generation, és természetesen kapcsolódik hozzád kiváló minőségű DoFollow backlinks. Az a helyzet, hogy a legtöbben alábecsülik az infographics hatékony használatát a természetes kapcsolat kiépítéséhez. A helyes infographics létrehozása túl gyakran tévesen feltételezhető, hogy időigényes és nagyon komoly feladat. De minden sokkal egyszerűbb, mint gondolná. Csak olyan speciális eszközöket használjon, mint a Canva, Piktochart vagy Infogr. am - és ezt a korábban ijesztő feladatot néhány percig fordítsa. Miután elkészült az első infografika, ne felejtsd el elküldeni egy célzott beadási webhelynek (például Visual. ly; Cool Infographics; Csak Infographic; Tiszta Infographics; stb.). Vagy esetleg felkerülhet néhány bloggerrel a fülkébe, hogy felajánlja neked a nemrégiben létrehozott infografikát egy ingyenes vendég bejegyzéshez - és élvezze a pár jó minőségű DoFollow backlinks-ot cserébe.

Reclaim Backlinks

A link visszanyerése elég egyszerű feladat,. Komolyan, hogy működik. Használja a Buzzsumo online link ellenőrző eszközt, hogy megtalálja az Ön vállalkozásának, weboldalának vagy blogjának márkanevét, csak annyit kell tudnia, hogy ki nem kapcsolt vissza hozzátok még. Ezután járjon el egy udvarias emlékeztető e-mailen keresztül. A link visszanyerése valóban egyszerű és egyenletes taktika, hogy magas minőségű DoFollow visszakapcsolásokat érjen el, amelyeket valamilyen oknál fogva nem ragadtak meg a linkprofilhoz Source . Tehát itt az ideje visszaszerezni, amit már megérdemeltél, ugye?

December 22, 2017