Back to Question Center
0

Hogyan javítható az Amazon SEO?

1 answers:

A statisztikai adatok szerint az online vásárlást kedvelő felhasználók több mint 55% -a forduljon az Amazon kereskedelmi platformhoz, hogy megtalálja, amire szüksége van. Ez a referenciapont a vásárlók számára napjainkban. A felhasználók ezt a platformot elsőként ellenőrizték a nyilvánvaló okok miatt, például a webhely jó hírnevének, az árak összehasonlításának és a legjobb ár megtalálásának, az ügyfelek visszajelzéseinek olvasási képességének stb.Ráadásul a felhasználók tudják, hogy a platformmal kapcsolatos negatív tapasztalatok esetén teljes kompenzációt kapnak. Mindezek a tulajdonságok az Amazon számára előnyösek mind a vásárlók, mind az eladók számára. Ezért, ha meg szeretné célozni potenciális ügyfelei legnagyobb részét, az Amazon a legjobb platform ezekhez a célokhoz. Annak érdekében, hogy a legtöbbet hozhassa ki a hirdetési adataival ezen a kereskedési platformon, be kell vezetnie néhány keresőoptimalizálási taktikát, hogy bemutassa termékeit és üzleti tevékenységét.

Ez a cikk arra törekszik, hogy segítsen javítani Amazon SEO-ján, és tegye láthatóvá a termékeit a legnagyobb online kiskereskedelmi platformon.

Az elv a termékek rangsorolása az Amazon

Számos alapvető rangsor tényezőket kell tenni, hogy javítsa az Amazon oldal SEO. Ha egy jól optimalizált termékinformációt szeretne létrehozni, tudnia kell, milyen szempontokra kell összpontosítania.

Az Amazon A9 rangsorolási algoritmusa szerint a leendő ügyfél a keresési lekérdezés után a következő adatokat látja:

  • kattintási kötet;
  • termékárak;
  • célzott kulcsszavak és címkék;
  • a termék rendelkezésre állása (jelenleg elérhető vagy raktáron);
  • értékesítési előzmények;
  • vásárlói vélemények.

Mindezek a szempontok feloszthatók teljesítménytényezőkre és relevancia tényezőkre. Az elemek első csoportja azt mutatja meg, hogy az Amazon milyen jeleket használ a termékek rangsorolására, attól függően, hogy mennyi pénzt fognak tenni ezzel. A relevancia tényezők a termék relevanciája a felhasználói keresés után.

Először beszéljünk teljesítményalapú rangsorolási tényezőkről. Először is, ez egy konverziós arány. A konverziók nyilvánvalóan Amazon rangsorolási tényezők. Számos hatékony taktikát használhat arra, hogy megmutassa Amazonnak, hogy a termék potenciálisan átalakul. Amikor az átváltásokról világos képet kapunk, az Amazon nagyon bonyolult. Megtekintheti a különböző mutatókat, például egységeket és munkameneteket, de nem elegendő adat ahhoz, hogy ellenőrizze az összes helyzetet.

Megtalálhatja társalgási adatait a Jelentések, az Üzleti jelentések, a Részletes oldalak értékesítése és a Forgalom. Itt kell ellenőriznie az egységek százalékos arányát, vagy más szavakkal a munkamenetek számát.

Az Amazon rangsorának javítása érdekében módosítania kell a vételi doboz százalékát. Például a vásárolt dobozonként megrendelt egységek jelzik az Amazonnak, hogy többet konvertál.

A teljesítmény optimalizálása és a termékárak javítása révén befolyásolhatja a teljesítmény alapú rangsorolását.


Most vessünk egy pillantást az Amazon rangsorolási tényezőkre, amelyek a relevancián alapulnak. A relevancia tényezők a keresési lekérdezés és az oldalakon megjelenő információk relevanciájáról szólnak.

Ahhoz, hogy oldalad relevánsabb legyen a felhasználó lekérdezéséhez, optimalizálnia kell termékinformációs címét. A címet és a leírást a legrelevánsabb és célzottabb kulcsszavak közé kell illesztenie, hogy a potenciális ügyfelek megtalálhassák termékeit egy oldalon.

A címben szereplő legfontosabb elemek a termék márkája, a termék rövid leírása (szín, méret, anyag, mennyiség), a termék vonala, és akinek ezt a terméket tervezték (gyermekek, felnőttek stb Source .)

December 22, 2017