Back to Question Center
0

Meg tudná nevezni a minőségi online webhelyeket a visszahivatkozások kiépítésére?

1 answers:

A kapcsolatépítés folyamata más weboldalakra mutató linkek megszerzéséhez. A szerves láncszemek elnyerésével növelheti a webes forrás hírnevét, és növelheti pozícióját a Google keresési eredményoldalán. Minél több minőségi bejövő link van, annál magasabb rangot kapsz egy keresőmotortól. Nyilvánvalóan a backlinks lényeges rangsorolási tényezőként szolgál. A keresőmotorok nem csak a bejövő kapcsolatok számát veszik figyelembe, hanem a minőségüket is.

Számos módja van arra, hogy online linkeket építsen a webhelyére. Elsősorban fekete-kalapú SEO-linkek építési módszereit (link gazdaságok, linkhálózatok, fonott cikkek, spammy blog megjegyzések, könyvtári beadványok stb.) És white-hat SEO link építési módszereit (vendég kiküldetés, minőségi kutatások alapú tartalom, közösségi média marketing és így tovább). A legtöbb webmester gyors eredményeket szeretne kapni, és hivatkozhat a spamszerű linkek építési technikáira. Az ilyen technikák megsértik a Google Webmestereknek szóló irányelveit, és tiltott online spamként vannak címkézve. Ezekben a napokban a Google könnyedén felismeri az összes próbálkozást a rangsorolási rendszerben, és bünteti azokat a webhelyeket, akik spam jellegű linképítési rendszereket alkalmaznak.

Azonban nem minden link építése spam, sőt, a 2017-es linkek létrehozása még mindig jelentős hatást gyakorol webhelyének optimalizálására és rangsorolására.

Ez a cikk célja, hogy világos magyarázatot adjon a linkek szerepére a kereső optimalizálásában. Megmagyarázom neked, hogy a Google hogyan fogadja be a bejövő linkeket, és hogy mi a forrás a linkek építéséhez.

Hogyan fogadja el a Google a backlinks-ot?

A Google aktívan küzd a spammerekkel szemben. Megpróbálja felismerni minden csaló tevékenységet és gyűlöli a vásárolt linkeket. A Google törődik a felhasználók keresési élményével, és a legjobb keresési eredményekkel jár. Éppen ezért azok a webmesterek, akik hőigényt generálnak és rangsorolási képességeket szereznek a webes forrásaik esetleg nem érdemlik meg, súlyos büntetéseket kapnak a Googletől a deindexálás és a rangsorolás miatt. Ha a Google magabiztos volt, az algoritmikus számítással spammy linkeket tudhat fel, az egész internetes marketing ipar nem beszélhetett volna a fizetett linkekről folytatott háborúról.

A Google ahelyett, hogy értékeli a természetes kapcsolatépítési technikákat, amikor a webmesterek elsődleges célja nem több bejövő link megszerzése, hanem a minőségi és hasznos tartalmat nyújtó felhasználók számára. Ha a tartalom érti a felhasználó figyelmét, akkor saját akaratával kapcsolódik hozzá. Ebben az esetben nem kell centet költenie a linképítésre. Egyszerűen csak az embereket nyeri el a kemény munkájáért.

Miért kell online linkeket építeni a nagy PR webhelyekhez?

A bejövő linkek számos előnnyel rendelkeznek, mint a keresőmotor eredményei. A magas PR-backlinkek segítségével webhelye több briliáns hatósági és minőségi linkösszetevőt kaphat, amelyek összetettek lehetnek pozitív hatással webhelyének rangsorolására. Ebben a cikkben úgy döntöttünk, hogy megadjuk a minőségi magas PR webes források listáját, amelyek a dofollow link lehetőségeket biztosítják.

Magas PR webhelyek online dofollow backlinks generálásához:

http: // www. Google. com / helyi / add

http: // www. ugat. com /

http: // www. ArticlesBase. com /

http: // www. technorati. com /

http: // www. cikkek. org /

http: // www. selfgrowth. com /

http: // www. gyűjt. com /

http: // www. Cikk-content-király. com /

http: // www. articlessubmitter. com /

http: // www. goodinfohome. com /

http: // www. seosubmitarticle. com /

http: // www. premiumArticles. biz /

http: // www. yellowbot. com /

http: // www. bigbook. com /

http: // dir. jehu. com /

http: // www. ask-dir. com /

http: // www. massivelinks Source . com /

December 22, 2017