Back to Question Center
0

Hogyan készítsd el a legjobb backlink stratégiát a webhelyedhez?

1 answers:

Ez a cikk célja, hogy megtalálja a választ az egyik leggyakrabban feltett kérdésre: "Hogyan kapcsolódjunk össze egy weboldalt?" Számos linképítési stratégiák lehetővé teszik számunkra, hogy hozzon létre egy linket más niche kapcsolódó oldalak. Mindazonáltal nem mindegyikük lehet organikus. A valóságban nincs egyetlen, végső linképítési stratégia, amely kizárólag szerves módszereken alapul. Egyes webhelyek esetében az egyik stratégia pozitív SEO eredményeket adhat, és jó kapcsolódási lehetőségeket biztosít. Ugyanez a megközelítés mások számára nem feltétlenül érvényes, vagy akár költségcsökkentési márka.

Az idő múlásával a különböző linképítési stratégiák általában jobban vagy kevésbé hatékonyak. Néhány link-generáló technika jól működik egy ideig, majd a felhasználók hozzáállása megváltozik, ezért a stratégiájának változni kell.

Hogyan tervezze meg a kapcsolatépítési stratégiát?

A linképítési stratégia létrehozásához meg kell keresned a különböző stratégiákat, különösen a piaci résteknél. Ellenőrizze mindegyiket, hogy megértse, melyik dolgozik az online üzletében. Menj, mi működik, és próbálj új ötleteket is. Mindig az étel, hogy sok nyertes link építési stratégiák, mivel ez ad lehetőséget arra, hogy hozzon létre több természetes kapcsolat profil. Mivel a digitális piac folyamatosan változtatható gömb, célszerű új módszerekkel próbálkozni.

Miért veszélyes a linképítési programok használata?

Napjainkban vannak olyan tonna linképítési programok, amelyek csak a pénzt pumpálják. Megígérik a webmestereknek, hogy rövid időn belül több százezer backlinksot hozzanak létre a nagy hiteles webhelyektől. Azok a személyek, akik tapasztalattal rendelkeznek a keresőoptimalizálás területén, tudják, hogy ez egyszerűen nem lehetséges, és túlságosan jól hangzik ahhoz, hogy igaz legyen. A valóságban a kapcsolatépítés folyamata hónapokat vesz igénybe, és sok kemény munkát igényel. Még akkor is, ha egy spammy link építési rendszer működik, mostanában a Google valószínűleg fel fogja ismerni és lekicsinyelni, vagy még súlyosabb szankciókat szankcionálni webhelyén. Ezért kell elkerülni az ilyen rendszereket, és a szerves kapcsolatépítési stratégiákra kell összpontosítania.

A szerves backlinks MUST!

Természetes linkek olyan linkek, amelyeket anélkül kap meg, hogy valakit felszólítson webhelyére. Általában olyan ismeretek nélkül kapsz ilyen linkeket. Nagyon könnyű. Például egy olyan cikket találsz, amely tetszik és linkel a webhelyén. Tisztában kell lennie azzal, hogy a Google szereti a természetes linkeket és jutalmazza azokat a webhelyeket, amelyek a keresési eredményoldalon magas rangúak. Éppen ezért ez a fajta kapcsolat a legbiztonságosabb. Biztos lehet benne, hogy soha nem lesz leértékelődik a Google.

Linképítés, amely önmagában működik

Minden weboldal tulajdonos egy kapcsolatteremtési stratégiát keres, amely különös figyelmet igényel. Ha olyan stratégiát szeretne találni, amely nem igényli az állandó munkát az egyes linkek megszerzése során, a blogolás a legjobb lehetőség az Ön számára. Minden, amire szüksége van, hogy hozzon létre egy blog alapján az iparági téma, és folyamatosan tegye ott érdekes cikkeket, amelyek hasznosak a felhasználók számára. Ha kedvező tartalmat tudsz biztosítani a felhasználóknak, akkor linkelnek a cikkekhez, és egyre több szerves linket hoznak létre a webhelyére Source .

December 22, 2017