Back to Question Center
0

Mely források segíthetnek nekem a DoFollow backlinks-okkal kapcsolatban?

1 answers:

Olyan weboldalakat vagy blogokat keresel, amelyek a DoFollow backlinks számára a legjobbak lennének, valószínűleg gondolkodni fog a blog megjegyzéseiről, a vendégek közzétételéről, a könyvtár és az üzleti listák benyújtásáról stb.Természetesen talál néhány nagyon jó megoldást a kiváló minőségű kapcsolat kiépítéséhez. De a lényeg az, van-e olyan végső megoldás, amely a legjobb a legjobb a DoFollow backlinks különösen? Nekem van néhány lehetőségem az Ön számára.

De mielőtt mindegyiket megvizsgálnánk, kezdjünk egy kis eligazítást. Végtére is, miért kell őket a webhelyén vagy a blogján? Mindent megteszünk a DoFollow backlinks megszerzéséhez, milyen előnyökkel számolhatunk számukra ésszerűen?

A DoFollow Backlinks

  • legkedvezőbb előnyei növelik a keresési forgalmat közvetlenül a webhelyére vagy a blog oldalaira irányítva;
  • erősebb Domain Authority, amely folyamatosan növeli a projekt teljesítményét;
  • emeli az AdSense CPC-jét (kattintásonkénti költség);
  • ösztönzi a folyamatban lévő előrehaladást a Google PageRank segítségével;
  • javítja az Ön aktuális keresőmotorjait, és igazolja további promócióját.

A tucatnyi kiemelkedő helyen várják a legjobbakat a DoFollow backlinks. A többiek közül szeretném körvonalazni a következő online forrásokat, valószínűleg az ideális helyek a kick-start kezdetén, a DoFollow attribútummal. Az alábbiakban a Google Plusz-dal, a YouTube-lal, a LinkedIn-lel kezdem a Blogger dot com-ot. Szóval, menjünk le az ügybe!

Google Plus

A Google Plus egyik legnépszerűbb weboldala a közösségi promóció webhelyére vagy blogjára. Hidd el vagy sem, de bizonyos okokból ez a szabványos szolgáltatás a világ kereső óriásában gyakran alulbecsült sok kezdő webmester és site tulajdonos. Mindazonáltal javaslom, hogy kipróbáld a személyes fiókodat ott - minél több percen belül élvezd a minőségi DoFollow backlinks-ot.

YouTube

Ez a hihetetlenül népszerű videó hosting szolgáltatás használható extra extra linkek létrehozására - csak saját csatorna létrehozása és a "about" szakasz kitöltése. Ennek ellenére csak NoFollow backlinks lehet. Ahhoz, hogy a DoFollow-el biztosan értékesebb linket érhessünk el, meg kell vizsgálnunk a speciális csatorna beállításokat. Így kattints a "társított webhelyre" és egyszerűen helyezze el a webhely URL-címét. Ne feledje, hogy a trükk megfelelő működése érdekében először át kell adnia egy ellenőrzési eljárást a Google Webmestereszközökben.

LinkedIn

Nem csak egy nagyszerű hely a professzionális és üzleti kapcsolatok széles körének kialakítására, hanem kiváló lehetőség arra, hogy pár magas szintű hatósági kapcsolatot alakítson ki. érdeklődő felhasználók a világ minden tájáról. És nem akarod kihagyni, ugye? A LinkedIn-en található DoFollow attribútum létrehozása - csak személyes profil létrehozása, töltsön két percet a szükséges szakaszok kitöltéséhez, és ossza meg például a blogbejegyzést, a termék-áttekintést stb.Így valószínűleg minden megosztott linked értékes lesz. Impresszív, mi?

Blogger dot COM

Ez a blogozási platform nem olyan híres, de nagyon ragaszkodom ahhoz, hogy bármikor ellenőrizze. Íme, hogyan szerezhetsz ki egy backlinket a DoFollow-lal - csak indítsd el az új támogató blogodat a Blogger dot com-on, és töltsd be az időt, Source . Kapcsolja össze fő üzleti webhelyét vagy blogját - és készen áll!

December 22, 2017