Back to Question Center
0

Lehet-e szabadon tartós kapcsolatokat építeni?

1 answers:

Ha ezt a cikket olvasod, akkor valószínűleg több forgalmat generálsz az internetes forrásodra, blogra, cikkedre stb.Ez a cikk kifejezetten azok számára készült, akik végleges hivatkozásokat szeretnének elérni anélkül, hogy centét költenek. Ugyanakkor tudnia kell, hogy a magas PR visszakapcsolás ingyenes, türelmet és kemény munkát igényel. Ha bármiféle erőfeszítés nélkül releváns és magas PR-linkeket tudna szerezni, akkor nem lenne szüksége erre a tartalomra, ugye?

Először mondjunk néhány szót a linkekről és azok jelentőségéről a forgalom generálásához. Általánosságban elmondható, hogy a linkek mikor kapcsolódnak egy másik forráshoz. Egyszerűen működik. Először is, a Google-botok olyan forrást elemeznek, ahol a bejövő linket elhelyezik. Értékelik az e forráson alapuló tartalom relevanciáját és minőségét. Ráadásul a keresőmotorok figyelmet fordítanak a PageAuthority és PageRank weboldalra, valamint a bejövő forgalom mennyiségére és minőségére. Miután elvégezték ezt a kutatást, a keresőrobotok gyorsan megnézik a linkelt webes forrást annak biztosítására, hogy a hivatkozás releváns és megbízható. Ha feltételezi ezeket az adatokat, a Google megjegyzi, hogy növeli a csatlakoztatott webhelyek rangsorát, amikor legközelebb feltérképezi.

Ez az oka annak, hogy több visszalépést jelent a forgalom, és ezután a magasabb webhely rangsorolása. A forgalomban olyan új ügyfeleket jelent, amelyek pénzt hoznak az Ön online üzletébe. Tehát azt mondhatjuk, hogy a linkek hoznak pénzt és magas megtérülést.

Indokolt-e az állandó kapcsolatok vásárlása?

Sok webmester úgy döntött, hogy visszahivatkozásokat vásárol, hogy felgyorsítsa a márkafejlesztés folyamatát. Ugyanakkor szakértelemmel kell rendelkeznie ahhoz, hogy pontosan azokat a linkeket vásárolja meg, amelyek értéket hozhatnak a webhelyén. Ellenkező esetben nem juthat vissza, vagy még rosszabbá teheti a dolgokat.

Sok a csaló SEO szakértő az interneten, akik ígéretet tesznek az úgynevezett "magas PR" vagy "nagy értékű" backlinks. Az ilyen linkek megvásárlásával csak pénzt pazarol. Mert ha a backlinks a webes forrásból magas rangsorral rendelkezik, akkor sem jelent semmit, ha nem relevánsak a webhelyén. Ráadásul a Google könnyen felismerheti a megvásárolt linkeket, és büntetheti mind a vevőt, mind az eladót.

Nem kétséges, hogy a szolgáltatások egy része kapja a linkeket a nagyon jó minőségű. Tudják építeni annyi backlinks a te, ahogy megengedheti magának fizetni. Van azonban egy érdekes jelenség, amint leállítja szolgáltatásainak kifizetését, eltávolítják a webhelyére épített linkeket. Ezért a kifizetett linkek nem a legjobb módja annak, hogy a forgalmat a keresőmotoroktól kaphassák.

Melyek az egyéb módok az állandó kapcsolatok megszerzéséhez?

A backlinks-ot önállóan építheti, jó üzleti kapcsolatokat hozhat létre a niche-hez kapcsolódó webes forrásokkal. Vagy ha rohansz, felvehetsz egy teljes idejű SEO munkatársat, hogy a helyes viszonyt hozd létre. Ez sokkal többet fog kerülni, mint ezek a hátrányos kapcsolatok, amelyeket más webhelyeken megfigyelhet, de sokkal hosszabb ideig tartják a webhelyét az első SERP oldalon Source .

December 22, 2017