Back to Question Center
0

Mi a legjobb módja annak, hogy 2016-ig szerezzen DoFollow-backlinkeket?

1 answers:

A SEO-ben több, a leggyakoribb gyakorlatot és bizonyos, évek óta működő kifejezéseket talál. Természetesen a Search Engine Optimization modern birodalma folyamatosan fejlődik, és igyekszik alkalmazkodni a folyamatosan frissített és módosított Google nagy keresési algoritmusához. Mindazonáltal vannak olyan trükkök és gyakorlatok, amelyek bizonyított hatékonyságot mutattak az utóbbi években - úgy értem, hogy ésszerűen elvárható, hogy megőrizzék eredeti erejüket, legalábbis a belátható jövőben. És igazad van - van egy nagyon jó módja annak, hogy 2016-ig szerezz DoFollow backlinks-ot. Az alábbiakban mindent elmondok a blogról, amely kommentál, mint egy profi, hogy megkapja a megérdemelt backlinks-okat a DoFollow-el cserébe. Kezdjük tehát.

Ez a jól ismert kapcsolatépítő eszköz várhatóan olyan hasznos lesz a 2019-es DoFollow backlinks építéséhez, mint jelenleg. Itt van, amit tudnod kell, hogy használd ezt a félelmetes módszert a kapcsolatépítéshez.

1. lépés: A jobb alap megformálása

Először is azt javaslom, hogy kezdődjenek a fő célcikkekkel és a kulcsszavakkal. Ne felejtsd el, hogy a megfelelő választás az Ön kulcsszavai számára a legfontosabb dolog, amely a tartalmat láthatóvá teszi az online kereséshez. Igen, nagyszerű tartalmak írása a legmagasabb PR-linkekkel remekül hangzik. De mindennek nincs értelme, hacsak a valódi felhasználók a legfontosabb releváns kulcsszó lekérdezéseket keresik.

2. lépés: Speciális blogbejegyzések használata a hivatkozáshoz

Miután megkapták a megfelelő kulcsszavakat, el kell indítania néhány főbb témához kapcsolódó blogot, piaci rés. Így azt javaslom a CommentLuv plugin használatát, egy nagyon kényelmes blog kommentálási rendszert, amely jól ismert a SEO és a professzionális webmesterek között. És azt hiszem, ez a félelmetes módszer még 2019-ben is érvényes lesz a DoFollow backlinks építésére. Minden szinte egy önállóan működik, tehát nem kell komplikációval dolgoznia ezzel a kis segítővel. 3. lépés: Megjegyzések megtartása Eredeti

És itt egy nagyon finom csomópontba lépünk. Úgy értem, hogy figyelmeztetni kell - az a dolog, hogy a bloggerek könnyen megérthetik, hogy csak megemlítik a megjegyzéseket, hogy megérdemlik a visszafordulást DoFollow. Éppen ezért a legutóbbi megjegyzéseidnek az oroszlánrészét is rövidebb idő alatt fel is szabadna bocsátani. Az ilyen szerencsétlen események elkerülése érdekében azt javaslom, hogy minden észrevételt őrizz. Úgy értem itt mindig meg kell győződnie arról, hogy mindegyik blog megjegyzést megelõzõen, mielőtt elindulna. Csak vigyázzon arra, hogy még több időt tölthessen el, hogy mindent megtaláljon a helyén - alaposan olvassa el a cikkeket, és csak olyan ésszerű észrevételeket bocsásson el, amelyek nemcsak tökéletes értelemben vannak, hanem valós értéket is tudnak nyújtani az olvasóknak.

Bottom Line

Ehhez soha ne feledkezzen túl sok blog megjegyzéssel a visszafordulókhoz, hacsak nem szeretné felvenni a piros zászlót a Google keresőmotorral. Kerülje a gyanús, minden természetellenes vagy spammy tevékenységet. Végül ne felejtsük el, hogy számos más módszer létezik, például a cikkcímekhez való visszaküldés vagy a fórumok visszakapcsolása. Ezek a nagyon hasznos módszerek a kapcsolatépítésre ésszerűen elvárható, hogy megőrizzék hatékonyságukat értékes DoFollow backlinks létrehozására akár 2019-ig is Source .

December 22, 2017