Back to Question Center
0

Melyek a nagy PR backlink oldalak listájának létrehozására?

1 answers:

Minden online vállalkozásnak erős marketingstratégia szükséges az első vagy a második keresési eredményoldalon történő indexeléshez. Minden keresőoptimalizáló stratégia sokféle visszahivatkozást igényel. Az utolsó Google-frissítések fényében ezek a hivatkozásoknak magas színvonalúnak kell lenniük, és a legfontosabb PR webhelyekből kell származniuk. Bármely más linket rossz minőségűnek és spamnek tekintünk. Ezért minden webmesternek rendkívül óvatosnak kell lennie a visszahivatkozások minőségét illetően, amelyet a bejövő linkek minőségének megteremtése határozza meg, hol helyezkedik el a webhely a keresőmotorokban az adott kulcsszó kifejezésekhez.

Tehát a kérdés az, hogyan hozhatunk létre nagy PR-backlink-oldalakat anélkül, hogy sok pénzt és erőfeszítést pazarolnánk? (4)

A keresőmotorok weboldal optimalizálásánál a 4 V szabálya a legjobb:

  • )

A webes forrást mutató linkek száma. Még mindig jelentős rangsorolási tényező. Ugyanakkor emlékeztetned kell arra, hogy a spammy weboldalak számos visszafordulása miatt ez nem ad eredményt.

  • Változat

A linkgyártáshoz használt források sokfélesége. Minél több, annál jobb, mert megmutatja a Google-nak, hogy hány webhely vonzza a domainjét, mint hírnevet és a linkeket.

  • Velocity

A sebesség kapsz linkeket a webhelyére. A Google gyanúsnak tartja, ha egy idõben számos visszahivatkozást épít ki. Ehelyett minőségi bejövő linkeket kell létrehoznia rendszeresen.

  • Verbiage

A link a webhelyére mutató linkre. Ezt a szöveget jól meg kell tervezni, felfogni és tartalmaznia kell egy célzott keresési kifejezéseket.

Az építési minőségi kapcsolatok magas PR helyszíneinek listája

A következő helyszínek tökéletes kiindulópontot jelentenek minden backlink kampány számára:

Ez egy nagy PageRank szociális platform, amely a weboldal tulajdonosainak számos üzleti promóciós lehetőséget kínál. Ennek a platformnak az egyik hátránya, hogy "nem követi" a kapcsolatépítési politikát. Ez azt jelenti, hogy a visszavert linkek a Facebook-ból nem adnak át semmilyen linket. Azonban a forrásból érkező hivatkozások révén a Google profilja hitelesebbé és hitelesebbé teheti a kapcsolatot.

  • YouTube

Ez egy PR9 weboldal, amely a Google tulajdonában van. Ez biztosítja a webmesterek mind dofollow és nofollow backlinks. Létrehozhat dofollow összefüggéseket az üzleti profilodban vagy a videó leírásában. Minden egyéb link lesz nofollow. A jó hír az, hogy YouTube-csatornádat egyetlen PR5-ös PR6-backlinkhez kapcsolhatod. Pozitívan befolyásolhatja rangsorolását.

  • Google+

A Google+ PR8 webes forrás. Ez egy Google válasz a Facebookra. Itt hozhat létre legalább egy dofollow hivatkozást a webhelyére. Ez egy kiváló lehetőség a rangsor növelésére, mivel a Google az algoritmus részeként használja ezt a platformot. Éppen ezért fontos a Google+ oldal létrehozása, amely a célzott keresési kifejezéssel rendelkező horgonyszöveget tartalmazza a Profil / Névjegy területen Source .

December 22, 2017