Back to Question Center
0

Mi a sikeres backlink stratégia?

1 answers:

A Search Engine Optimization (SEO) folyamatában a szerves linkprofil az elsődleges rangsoroló tényezők közé tartozik, amelyeket a Google használ a webhelyek létszámának meghatározásához a SERP-ben. Ezért a megfelelő backlink-stratégia futtatása korrelál a jobb online promóció tényleges fejlődésével, mint bármely más rangsorolási tényező. Tekintettel arra, hogy a világ kutatási óriásai hivatalosan jelentettek több mint 200 rangsorolási tényezőt, ez a kijelentés a minőségi kapcsolatok kiemelkedő jelentőségéről elég merész, nemde? Természetesen a túl gyors és könnyű backlink-stratégia túlságosan valószínűleg alacsony színvonalú kapcsolatokat eredményezne. És ez azt jelenti, hogy a nagy keresőprogramok (mint például a Google, valamint a Yahoo vagy a Bing) a webhelyét vagy blogját a SERP listáján. De mi teszi a sikeres linképítési stratégiát? Úgy vélem, hogy minden hátrányos stratégia könnyen igazán sikeresvé válhat azáltal, hogy kihasználja a megszerzett média erejét.

backlink strategy

Jobb célzás

Nem kell mondanunk, hogy a linképítés szempontjából nem minden webhely vagy blog egyenlő, a keresőmotorok. Ezért van, hogy mindenki többet szeretne összekapcsolni a forrásokkal, amelyeknek erőteljes pontszámuk van az oldalfelügyeletben, a tartományi hatóságokban és a PageRankban. Tehát, hogyan biztosítható, hogy a backlink-stratégiája elégséges ahhoz, hogy fogadja a bejövő linkek megfelelő forrásait? Mindig érvényesnek és naprakésznek tartja a megfelelő célzást. A többi médiaadatbázis közül azt javaslom a Cisionnek, hogy csak az Ön iparágához vagy piaci résekhez kapcsolódó jó hírű webhelyeket célozza meg. Így képes lesz arra, hogy a potenciális jelöltet a bejövő linkekre különböző kritériumok alapján szűrje a vállalatról, webhelyeiről, a közönség nagyságáról, aktuális díjakról, ajánlásokról stb.

Build Trust

Tudta, hogy az Ön iparágában vagy piaci résében a megfelelő befolyók köré épülő backlink-stratégia segíthet egy erős bizalom kiépítésében? Ha egyszerű angol nyelven teszed, a potenciális ügyfelek nagyobb valószínűséggel növekednének a tényleges vásárlók körében, ha webhelyét megemlítik vagy összekapcsolják egy megbízható és hiteles harmadik féltől származó forrással. Ráadásul ez a "szerzett" média sokkal hatékonyabb, mint a fizetett médiafedettség. Csak magától értetődőnek tartod - a megbízható média a legfontosabb elemek közé tartozik, amelyek a célközönségre a legerősebb hatást gyakorolnak még mindig fejletlen vásárlási döntésekkel.

backlinks profile

Get Earned Media

A megszerzett médiában való munka nem olyan ijesztő, mint gondolnád. Valójában nem lenne olyan hagyományos, időigényes erőfeszítés, amelyre szükség volna a médiában, legalábbis sikeres holtverseny-stratégia kialakítása érdekében. Mindössze annyit kell tenned, hogy hozzáférhetsz, és képesek vagyunk válaszolni a médiában rejlő lehetőségekre, amelyeket általában az újságírók tartanak. Így azt javaslom, hogy olyan online eszközöket, mint a HARO ("Help a Reporter Out"), valamint a ProfNet-et használjam, mindkettőt teljesen alkalmasnak találtam a nemrégiben elindított blogra és néhány e-kereskedelmi projektre. Csak iratkozzon fel ezekre az oldalakra és váljon az iparág vagy a piaci rés tényleges hatóságává - kapjon napi kéréseket a legfontosabb befolyóktól, akik a szakértőket megkérdezik, vagy beszámolják a legnépszerűbb népszerű történeteikbe, és kapnak néhány extra magas PageRank-backlinket Source .

December 22, 2017