Back to Question Center
0

Mi a helyes út a blog megjegyzéséhez a linkekhez?

1 answers:

Leggyakrabban, amikor a Search Engine Optimization (SEO) folyamatáról van szó, túl sokan zavarodnak meg, vagy akár meg is frusztálják a hanghálózati profil létrehozását webhelyükhöz vagy blogjához. De mi a probléma? Az a dolog az, hogy az összefüggések visszanyerése és megszerzése - valójában két különböző dolog. A visszahivatkozások létrehozása azt jelenti, hogy azokat kizárólag SEO célokra lehet létrehozni vagy megvásárolni. Végül is - szükséged van rájuk, hogy megtalálja magát a top 10 keresési találat között a Google-on. Másrészről azonban a visszafordulások megszerzése azt jelenti, hogy valóban megérdemli őket. Befektetés egy kis időt és erőfeszítést írásban egy hang blog kommentet a backlinks pontosan mi áll a kereső, hogy megérdemelt. Éppen ezért tudnod kell, hogyan alakíthatja ki a megfelelő blog megjegyzést a linkekhez, amelyek valóban a SEO erőfeszítésének javítására irányulnak. Szóval, mi teszi az "ideális" blog megjegyzéseket, amelyek "keresni" fognak annyi HQ backlinks a magas PageRank lehetséges? Nézzük meg!

De mielőtt elkezdenénk, nézzünk szembe - visszacsatolással azt értjük, hogy erősen felhasználóközpontúnak kell lennie. A SEO szempontjából, ha boldoggá teszi a felhasználót, a Google keresőmotorja is tetszeni fog. Úgy értem, nincs szükség olyan sok időt tölteni, amely olyan kiskapukat vagy trükköket keres, amelyek megcsalják vagy manipulálják a nagy keresési algoritmust. Bárcsak tudnám visszaszerezni az idejét, de jobb, ha magától értetődőnek tartod - ha valódi vállalkozást akarsz létrehozni, amely valódi jövedelmet generál, akkor a felhasználónak kell összpontosítania erőfeszítéseit. Valójában, ha mindannyian örömmel teszik őket következetesen, mindegyiküket a saját kis segítőikbe fordíthatja a marketingben - a boldog felhasználók több visszafordulást fognak keresni, tartalmat osztanak meg az interneten, és nagyobb valószínűséggel visszatérnek és válnak a tényleges vásárlók.

Visszatérés a pontra - mi a jó módja annak, hogy jó blog megjegyzést fűzhetsz a linkekhez - hadd mutassam meg a folyamatot. Itt van, mit kell tennie:

Legyen User-Centric

A teljes SEO kampányt csak a felhasználó köré tekinthesse - elsősorban és legfőképp. Mindössze annyit kell tenned, hogy a Google mindegyik backlinket "szavazásként" ismeri fel. "Így mindössze annyit kell tennie, hogy minél több" minőségi "szavazatot kapjon, így minden egyes blog hozzászólás a linkek számára nagyon hasznos lesz.

A minőségre koncentrál, nem Mennyiség

Nem kell mondanom, hogy mindent meg kell csinálni ökológiai módon, anélkül, hogy kirohanna,. Ellenkező esetben az egészet a Google spamként vagy valamilyen manipulációként fogja értelmezni. Ilyen módon ne feledje: a plagizálás itt nem megengedett, hiszen az interneten máshol letört linkek egyetlen blog megjegyzése esetleg árt a rangsorban.

A tartalom tartalma

Mint már említettem, óriási mennyiségű szemetet tarthat. Úgy értem, hogy az egyetlen módja annak, hogy a webhelyed vagy a blogod növekedjen, az, hogy átvegye a vezetést, és maradjon ki a versenyből. Figyelembe véve az Ön "ideális" blogkommentjét a linkekhez, azt javaslom, hogy győződjön meg róla, hogy nincsenek irreleváns vagy elavult válaszok. Így ne habozzon teljes adatkutatást kezelni minden egyes megjegyzésben, hogy soha nem lesz személyiség hiánya vagy elégtelen mélysége. Továbbá kreatívnak kell lenned és mindig hajlandó megtenni a mások által alábecsülteket (beleértve az igazi versenytársakat és a niche riválisokat).

Alsó sor

Végül is, ne felejtsd el megfontolni a tartalmak tartalmának más módjait,. Úgy értem, számos más lehetőség van a linkek megszerzésére, például a vendéges cikkek és hozzászólások írására alkalmanként, vagy akár az állandó ütemezésen belül Source .

December 22, 2017