Back to Question Center
0

Megmutathatok nekem egy gyakorlati módot egy backlink létrehozására EDU weboldalakon?

1 answers:

Nem kell azt mondanunk, hogy még az EDU weboldalán lévő egyetlen háttértár is értékesebb lehet az Ön weboldalához vagy blogjához, nem pedig egy normál,. Sajnos az oktatási forrásokhoz való kapcsolódás nem olyan egyszerű, mint gondolná. De többféle munkamódszerrel rendelkezem a feladat elvégzésére - minőségi oktatási tartalmak előállítása révén, hogy megkapjam azt a megérdemelt backlink-ot a dot EDU domaintől. Az alábbiakban lépésről lépésre megvizsgálom ezt a sémát.

  1. Az EDU honlapjáról nyereséget nyerhet - jó kapcsolatok kialakítása, például az egyetemekkel vagy főiskolákkal, a felajánlják nekik egy hangot. Ne feledje azonban, hogy ez időigényes feladat lesz az Ön számára. Ezért mielőtt bármi mást is meg kell gondolkodnunk, ha képesek vagyunk magas színvonalú oktatási tartalmakat írni, vagy megbízni a szakmai írókkal - akár kiszervezhetjük szakképzett szabadúszókkal, akár egy teljes körűen minősített tartalomszolgáltatót.
  1. Természetesen vannak olyan opcionális módszerek is, amelyek valószínűleg egy kicsit kevesebb időt vesz igénybe. Azonban legtöbbjük könnyen értelmezhető spamként, ha nem teljes egészében megfelel. Tehát azt hiszem, jobb lenne, ha megpróbálná elérni az EDU weboldalról a backlinket minőségi tartalmakkal.
  1. Állítsa be a hangsúlyt egy olyan kiváló minőségű és egyedi cikk létrehozására, amely meglehetősen vonzó a célközönség számára - ezúttal valószínűleg foglalkozik a főiskolai hallgatókkal, oktatókkal vagy személyzettel tagok felelősek. Ehhez ne felejtsd el, hogy szakértői tartalmat kell biztosítanod, amely ténylegesen használható az oktatási célhoz - ez megköveteli, hogy mélyreható kutatást vagy legalább egy értékes életképességet.

Itt az ideje, hogy leálljon az üzletbe, és indítsa el az elérhetőséget. Számos praktikus módja van a jó kapcsolatok fejlesztésére a megfelelő emberekkel. Így vonszolhatja őket, hogy küldje el szakértői tartalmát, és kapcsolódjon vissza webhelyéhez vagy blogjához:

Projekt létrehozása

Először is azt javaslom, hogy egy kölcsönösen előnyös projektet dolgozzunk ki, például az egyetemi vagy főiskolai professzorokkal együttműködve. Itt csak arra van szükség, hogy megtudja, mely témák lesznek a legfontosabb érdeklődésre és nagy értékre mindannyiunk számára - mind a pedagógusok, mind a helyi tanoncok. Így, miután minden előre megegyezett - szabadon elkezdhetsz egy olyan oktatási tartalmat írni, amelyet az osztálytermi weboldalon közzé kell tenni.

Jótékonysági partnerség

Következő, próbáljon létrehozni egy jótékonysági partnerséget - komolyan, sok kollégium mindig hajlandó és készen áll a hozzászólás a szponzorok. Mindössze annyit kell tennie, hogy egy kölcsönösen előnyös üzletet kínáljon - győződjön meg róla, hogy a tartalom a megfelelő kérdésekkel foglalkozik, például a jelenleg folyó partnerséggel, vagy bármely más főiskolai tárgyú megbeszélésekkel, amelyek széles körű nyilvános figyelmet igényelnek.

Egyetemi blogging közösség

Lehet, hogy kapcsolatba léphet a felsőbb egyetemi bloggerekkel is - és egyszerűen javasoljuk, hogy vendég blogbejegyzéseket biztosítsanak az oktatási oldalukon, hogy egy backlinket kapjanak az EDU domaintől. Egyszerűen gondold át, hogyan teheti boldoggá a tartalmak közzétételét illetően - fontolja meg a szakmai tapasztalat, az álláskeresési tanácsadás, a posztgraduális kapcsolatok vagy a sikertörténetek stb.

Következtetéshez

Nyomon követni minden új linket az EDU weboldalain, amint megy. Ugyanakkor azt javaslom, hogy minden újonnan létrehozott link forrását pingmyurl segítségével pingálja. com vagy bármely más hasonló online eszköz. Így hívja a keresési robbanó botokat, hogy az új linkek gyorsabban jelenjenek meg, így igénybe veheti a határozottan gyorsabb promóciót Source .

December 22, 2017