Back to Question Center
0

Lehetséges-e GOV-backlinks vásárlása?

1 answers:

Amikor a kormányzati weboldalak és blogoldalak leghatékonyabb linkjeiről van szó, itt van egy dolog, amit első és legfontosabbnak meg kell értened. Az a dolog az, hogy valójában nem vásárolhat meg GOV-backlinkeket, csak azokat keresheti. Ezért fogom megmutatni Önnek az értékes linkek visszanyerésének folyamatát számos, jól használható módon, amit nemrég teszteltem a saját webhelyemre. És ez egy határozottan időigényes feladat lenne, be kell vallanom. De még mindig élvezni szeretné hatalmas hatásköreiket, ugye? Így hát itt szerezheted meg a GOV backlinks-ot - befektethetsz idejével és erőfeszítésével az alábbiak egyikében: kommentálhatsz kormányzati blogokat, írhatsz egy kormányzati intézményről vagy néhány kapcsolódó testületről, egy ügynökséggel vagy közösségi taggal, egy erőforrás oldalat készíthetsz, valamint bátran hízelgő, hogy megkapja a megérdemelt backlinks cserébe. Tehát, nézzük át mindegyik esetet, amely lehetővé teheti a GOV backlinks vásárlását - fizetni a munkájával.

Kormányzati blogok megjegyzései

A dot GOV blogok megjegyzéseinek elhagyása a kormányzati visszafordulások leggyakoribb módja. Az interneten máshol tett megjegyzésekkel ellentétben a feladat nem olyan egyszerű, amilyennek első pillantásra tűnhet. Az a helyzet, hogy a kapcsolódó webhelyek oroszlánrésze nem megengedett a megjegyzéshez, vagy legalábbis nagyon valószínű, hogy csak nem követhető backlinks. Szóval sok időt kell eltöltenie ahhoz, hogy megtalálja a megfelelő jelölteket a komment linkek beszerzéséhez. Ez lenne a legnehezebb feladat itt.

Az intézményről vagy az ahhoz kapcsolódó testületről szóló írás

Hívjon nagyobb figyelmet webhelyére vagy blogjára - írjon egy nagy cikket az állami intézményről vagy kapcsolódó testületéről. Lehet, hogy írsz egy politikusról - egy ügynökségi tag kérdezősködésével, vagy egy nagyszerű közösség befolyásolója szintén hasznos módja annak, hogy megragad néhány visszafordulást. Például egy résszel kapcsolatos cikk vagy vita az energiaszektorban jól megalapozott döntést hozna azok számára, akik energiahatékony házakat, gépeket gyártanak, vagy bármely más szövetséges és nagy jelentőséggel bíró iparághoz vagy réshez. Azok, akik például a kémia vagy a gyógyszertár területén találnak tökéletesen illeszkednek a környezetvédelmi szervekhez, vagy a kormányok tulajdonában lévő egészségügyi szervezetekhez.

Interjúügynökség vagy közösségi tag

Az előző módszerhez hasonlóan, egy politikus vagy néhány szorosan kapcsolódó influenzátor megkérdezése szintén jó alkalom arra, kormányzati helyszíneken. Mindössze annyit kell tennie, hogy értesítse a megkérdezett személyt, és mindent rendezzen előre - mielőtt elkezdte dolgozni az értékes cikket, és végül kap egy linket vissza a webhelyére vagy blogjára. Tipp: fontolja meg az újonnan javasolt jog megválasztását, amely várhatóan hatással lesz a saját online projektjére vagy üzleti tevékenységére.

Építési erőforrás oldal

A réstől függően az erőforrás oldalak építése időnként nagyon intelligens megoldássá válhat. Bizonyos esetekben például a helyi üzletekkel kapcsolatban fontolóra kell venni az erőforrás-oldalak létrehozását, hogy gyakorlati információkat szolgáltassanak a helyi törvényekről vagy hivatalos szabályokról, amelyek hasznosak lehetnének a helyi felhasználók számára. Vegye fontolóra, hogy a legtöbb kormányzati weboldal közös tulajdonában lévő, már meglévő erőforrás-oldalakról is szerepel.

Bold Hízelgő

Végtére is, a hízelgés szinte mindig garantált és bizonyított módon vásárol GOV backlinks a kormányzati intézmények. Mindössze annyit kell keresnie, hogy megtalálja a megfelelő fájdalompontokat a legfontosabb jelentőséggel - és csak kiejteni a tartalmat pontosan mit akarnak hallani. Persze, természetesen meg kell győződnie a tényleges érzésről - és elősegítheti a tartalmait olyan tartósan, amennyit csak tud Source .

December 22, 2017