Back to Question Center
0

Hogyan növelhetem a SEO backlinks listámat a hatósági forrásokból?

1 answers:

A SEO backlinks listája minden sikeres webes online promóció gerincét képezi. Igen, a minőségi kapcsolatok elég erősek ahhoz, hogy a keresőoptimalizálásban általános kampányát egy teljesen új szintre irányítsák. Természetesen a minőségi kapcsolatépítéshez mindig sok elkötelezettségre és kemény munkára lesz szükség - soha nem lehet befejezni két héten keresztül. A szerves minőségi SEO backlinks lista létrehozása a hatósági forrásokból folyamatos és időigényes folyamat, de mindenképpen kifizetődik.

seo backlinks list

Mielőtt bármi máshoz hasonlóan minden backlinket általában létrehozunk, ha valamilyen releváns külső erőforrás kapcsolódik a weboldalakhoz. Ennek eredményeként nagyon gyakran a backlinks külsõ hivatkozásokként ismeretesek. Hogyan növelheti a SEO-t a backlinks listán a magas szerves minőséget? Természetesen nem kell napi 24 órát és hét napot dolgoznia, hogy megkapja az első pozitív eredményt. Tény, hogy a SEO backlinks lista mintegy 20-40 linkek jönnek a megfelelő források elegendő lesz. Úgy értem, hogy akár 5 természetes backlinks viszonylatában egy olyan releváns weboldalról érkezik, ahol magas PA (oldal jogosultság), PR (page rank) és DA (domain hatóság) lenne jobb, mint például az alacsony, vagy akár mérsékelt minőségű 50. Így, figyelembe véve a SEO backlinks listát a webhelyére, a minőség nem számít.

Nem kell azt mondani, hogy a Google-lal való trükkel való próbálkozás a látszólag szerves, mégis kifizetett linkek egy csoportjával könnyen véget vethet néhány valóban nemkívánatos kimenetel. Először is, amikor a gyanús (például a túl gyors kapcsolatépítési előrelépés) vagy a potenciálisan sérülékeny cselekmények (pl. A linkgazdaságok, a linkváltó kerekek vagy az ömlesztett visszaváltott linkek használatával) felderítése után a Google a kezdeti rangsoroláskor. Általában a legfrissebb rangsorolási előrehaladással kezdődik, és könnyen el lehet zárni egy olyan weboldalt, amely teljesen meg van tiltva a keresési eredményekből.

Ahhoz, hogy megakadályozzuk ezeket a kedvezőtlen kimeneteleket, engedjék meg, hogy mutassam meg néhány jól bevált stratégiai tervet a minőségi szerves backlink. Ami engem illetően örömmel fejezem ki blogom SEO backlinks listáját a következő technikák használatával: guest posting, intelligens megjegyzések, aktív postmegosztás és megfelelő munka a kapcsolódó web fórumokon. Az alábbiakban röviden áttekintem őket. seo backlinks

Vendég Hozzászólás

A vendégkiadás az egyik leghatékonyabb módja a minőségi kapcsolatépítésnek. Mindössze annyit kell tennie, hogy időt fordít arra, hogy egy egyedi tartalmat írjon, amely értéket ad az embereknek. Így könnyedén megkaphatsz egy pár hatalmas, szerves visszafordulást azáltal, hogy megírsz egy releváns vendég bejegyzést, és kapsz egy linket, amely a webhelyedre tér vissza.

Próbálja meg az intelligens kommenteket, amelyek hasznosak lennének az emberek számára, így a megjegyzései nagyobb eséllyel járhatnak sikeresen a moderálás és jóváhagyás során. Ne feledje azonban, hogy a nagy keresőmotorok, mint például a Google, a Yahoo és a Bing utálják a spammy linkeket és megjegyzéseket. Vigyázzon tehát, és győződjön meg róla, hogy nem túladt a megjegyzéssel.

Aktív megosztás

Aktív megosztás is egy nagyszerű út a minőségi backlinks. Csak ossza meg a bejegyzést az egyik vezető közösségi webhelyen (vagy fórumoldalon). Így nem csak extra linkeket érhet el, hanem több forgalmat és konverziót generál - mind a közösségi platformokra, mind pedig a fő webhelyedre vagy blogodra Source .

December 22, 2017