Back to Question Center
0

Melyek a következő linkeket követni a linkekhez?

1 answers:

Igen, a megfelelő keresés a Do Követési oldalak a backlinks nagyon fontos a Search Engine Optimization. Valójában a feladat a helyes helyek megtalálásához és a Visszatérés webhelyeket a linkekhez kritikus feladat, amely végül meghatározza az Ön webhelyének vagy blogjának rangsorolását a Google keresési eredménylistájában. Általánosságban elmondható, hogy a Do Follow backlinks főbb előnyei között szerepel egy erősebb DA (domain hatóság), PA (oldal hatóság) létrehozása, valamint a weboldal vagy blog webes forgalmának növelése.

do follow sites for backlinks

Mielőtt megmutatom Önnek a Visszatérő oldalak kiemelt listáját a linkekhez, hadd mondjam el, hogyan működnek együtt. A világos angol nyelvű beillesztés során minden nagyobb keresőmotor (mint például a Google maga) küldött botokat küld, hogy ellenőrizze az egyes weboldalak backlink profilját. Amikor rengeteg természetes visszahivatkozást észlel, a keresőmotor ésszerűen arra a következtetésre jut, hogy az ilyen webhely népszerű a felhasználók körében, és valós értéket nyújt számukra, ezért érdemes azt ajánlani egy szélesebb közönségnek élő keresők számára. Ez azt jelenti, hogy a SERP-kben magasabb rangú pozíciót adunk egy ilyen jó honlapnak. Ahhoz, hogy a hangzás és a hozzáértő oldal tartalma elegendő legyen a rangsoroláshoz. Mindazonáltal a való életben minden sokkal bonyolultabb. Valójában csak jó tartalmak elégtelenek ahhoz, hogy a Google keresési tetején éljenek, figyelembe véve az erőszakos versenyt a niche-ben.

Tehát, mit kell tenni az "ideális" backlink profil fejlesztésekor? Ahhoz, hogy versenyképessé válhasson a keresési eredményekben, javaslom proaktív fellépés. Úgy értem, ha figyelembe vesszük a Visszatérő webhelyek viszonylagos viselkedését, legalább a következő kritériumokat kell szem előtt tartanunk:

  • A Visszatérésekhez mindig kapcsolódniuk kell a tisztán releváns, egyedülálló és csak minőségi tartalmú weboldalakhoz.
  • A szerves backlinks soha nem vásárolt. Tény, hogy a kifizetett Do Follow backlinks-eket a Black Hat és a Gray Hat SEO elemek közé soroljuk, így a Google folyamatosan figyelemmel kíséri őket.
  • A sikeres linképítési stratégia egy folyamatos folyamat, amely lassan mozog. Nézzünk szembe velünk - még akkor is, ha jogszerűen, de még mindig túl gyorsan hoznánk létre az ökológiai linkeket, akkor nagyobb valószínűséggel manipulálni fogsz a Google szemszögéből, és kiválthatsz szankciókat a nagy keresőmotorból.

dofollow backlinks

Miután megértette ezeket a golyópontokat, itt vannak a legjobban bemutatott Do Follow oldalai a backlinkshoz, amit a saját blogomhoz használtam: Myblog2Day. com, TheTelegraph. co. uk, TheAge. com. au, Xing. com, Lawmacs. com, Ehow. com, Politico. com. Természetesen nem csak e lehetőségeket korlátozza. Fedezze fel a legrelevánsabb online források megtalálását a legmagasabb szintű domain hatósággal, az oldal jogosultságával és az oldalcsoporttal -, hogy azt saját előnyére használja.

Végül is, itt van egy gyors tipp, hogy megtalálja a megfelelő potenciális jelölteket, hogy visszakapcsolja a kapcsolatot. Mielőtt elkezdené böngészni a megfelelő lehetőségeket, célszerű lenne ellenőrizni és elemezni a közeljövő versenytársak backlink profilját. Mindössze annyit kell tennie, hogy a rivális URL-jeit érdekli az Ön által választott minden online backlink elemzési eszköz. Ami engem illet, megtaláltam a Semalt Analyzer és Ahrefs a legkedvezőbbeket. Szóval, jobb, ha elkezdi a keresést az egyikük vagy bármely más hasonló online eszköz, például a Majestic SEO vagy az Open Site Explorer segítségével. Ők is elég jóak Source .

December 22, 2017