Back to Question Center
0

Hogyan építsünk SEO minőséget a backlink oldalak segítségével?

1 answers:

Ez a cikk kifejezetten azok számára készült, akik jó minőségű backlinks-ot kívánnak építeni és szerves keresési forgalmat teremtenek, együttműködve a backlink-oldalakkal. Beszélünk az egyik leginkább trükkös off-site SEO taktikáról, amelyet még soha nem hallottál. Ez a módszer a versenyzői backlink elemzésén keresztül jogilag ellopja rangsorolását. Elgondolkodtál már valaha arról, hogyan élvezheti a piaci résszel rendelkező versenytársak előnyeit? A legtöbb üzlet egyszerűen nem gondol a versenytársaikra, mint valami értékes a SEO kampányukra. Azonban, ha intelligens megközelítéssel rendelkezik az online üzleti tevékenységekkel kapcsolatban, a versenytárs backlinkjeit a konkurenciát felülmúlja.

backlink sites

Konkurens elemzés

Mielőtt elmennénk, fontos, hogy válaszoljunk a következő kérdésre: versenytársak? Ezeket az adatokat felületi piaci résszel elvégezhetjük. A feladat egyszerűsítése érdekében tanácsos professzionális online analitikai eszközöket használni, például a Semalt Website Analyzer vagy a Google Analytics segítségével. Mindkét eszköz szabad, pontos analitikai adatokkal szolgálhat. Ezután hozzon létre egy táblázatot, két oszlopkal - "versenytársak" és "webcímek. "Most itt az ideje, hogy kihasználd a versenytárs linképítési erőfeszítéseit, hogy megragadd a leginkább minőségi és célzott linkeket a saját domainedhez.

Nyomon követni a versenytársak backlinksját

. A folyamat automatizálása érdekében automatikus értesítéseket állíthat be minden versenytársa számára. Ez értesítést ad a versenytársak által létrehozott új linkekről és azok változásairól, amelyek a linképítő kampányokban vannak. Ahhoz, hogy tudatában legyen az új lehetőségeknek, mindegyik versenytársának márkaneveit is beállíthatja. Ezzel értesítéseket kap, ha valaki felkerül az internetre.

Továbbá, tartsd meg a füleket olyan új linkeken, amelyek a piaci szegmensek versenytársaira mutatnak, és keressenek olyan lehetőségeket, amelyek a saját tartalmat népszerűsítik. Például a versenytárs webes forrása új linkje szolgálhat a jövőbeli linkként a cikkedhez vagy a blogbejegyzéshez.

Fontos annak ellenőrzése, hogy ezek a kapcsolatok hasonlóak-e a tiédhez vagy sem. Ha vannak, akkor érdemes elérni a kapcsolódási webhelyet, és felkérni őket, hogy töltsék fel az oldalt további forrásként.

seo backlinks

Egy újabb előnye van a versenytársak visszahivatkozásának követésében. A versenytársak bármely megjegyzését felveheti külön link nélkül. Ebben az esetben lehetőséget kap arra, hogy a márka versenytársaiba illesszen be, és új minőséget nyerjen vissza.

Olyan webes források keresése, amelyek több versenytársra mutatnak

Meg kell keresnie azokat a weboldalakat, amelyek egynél több versenytársra mutatnak. Ezek a hivatkozási oldalak tökéletes háttér lehetnek a linképítési kampányhoz Source .

December 22, 2017