Back to Question Center
0

A Semalt bemutatja, hogyan védheti meg a webhelyét a megtámadástól

1 answers:

Az internet hatalmas erőforrás, amely korlátlan képességekkel rendelkezik. Ennek eredményeképpen az onlineplatform számos lehetőséget kínál arra, hogy a márkák és a szervezetek találkozhassanak a közönséggel és a korlátlan piaccal.Sok vállalkozó veszi fel az e-kereskedelmi megközelítést, hogy létrehozza a weboldalakat, és felhajtja marketing kampányait. Vannak mégsok blogger, számos sikeres blogot online. Az e-kereskedelmi webhelyek működtetésekor a biztonság sok tényező közül sok tényezőmeg kell fontolnod.

Amikor honlapokat készítünk, a szolgáltatásnyújtásra, a vevői elégedettségre és a szolgáltatásra összpontosítunkaz UX fellebbezést. A legtöbb webhelyen alkalmazott marketingtechnika magában foglalja a Search Engine Optimization (SEO) módszereket, például a kulcsszavakatkeresés és kapcsolódás. A hacker potenciálja, amely egy weboldal ellen áll, nem olyan elképzelés, amely átsiklja a legtöbb ember elméjét.

Amikor megtanuljuk, hogyan lehet megakadályozni az erõszakos támadásokat, fontos tanulniolyan technikák, amelyek meggátolhatják a közös hackeket. Nik Chaykovskiy, a Semalt Digital Services, felhívja a figyelmet a közös sebezhetőségekre és azok elkerülésére:

  • Információ szivárgás.

Ez a támadás tartalmazhat hibaüzeneteket és online bejelentési űrlapokat. Weboldal készítésénél,fontos, hogy a mezők üresek vagy üresek legyenek. Ez a funkció meg tudja tagadni a hacker számára értékes információkat, amelyeket felhasználhatnakautomatizálják a támadásaikat. Más esetekben a hibaüzeneteknek felhasználóbarát szavaknak kell lenniük. Néhány hiba a hackereknek egy ötletet adhata rendszer sebezhetőségét..

  • Számla lezárása.

Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a fiók több bejelentkezési kísérlet után is bezáródjon.Bizonyos korlátozott próbák lehetővé teszik az áldozat felhasználói fiókjának bizonyos biztonsági előnyöket a hacker felett. Biztonságos jelszó használata lehetegy fontos intézkedés, amelyet az emberek használhatnak weboldaluk biztonságának növelése érdekében. A Captcha kódok megakadályozzák az automatikus bejelentkezést isrobotokból származhatnak. Azt is biztosítják, hogy valódi személy használja a webhelyet, nem robot.

  • Jelszó összetettsége.

Elengedhetetlen, hogy egy biztonságos jelszót használjon, különösen a webhely adminisztrációs panelén.A biztonságos jelszó megakadályozhatja webhelyét a szokásos egyszerű támadásoktól. Az 12345-ös jelszó nem biztonságos és természetes támadáshoz vezethet.Fontos, hogy a jelszógenerátorok egyedi jelszóval rendelkezzenek. Fontos a jelszó megváltoztatása is. teezáltal növelheti webhelye biztonságát.

Következtetés

Számos módszer létezik arra, hogy a hackerek megtalálják az utat a weboldalhoz. Néhánya leggyakoribb módszerek, amelyeken keresztül a hackerek feltörnek egy weboldalon, az SQL Injection és a Cross Site Scripting is. Fontoshogy javítsa a webhely biztonságát, valamint az ügyfelek biztonságát a fenti irányelvben bemutatott tervezési módokon keresztül.Képes lesz arra, hogy növelje a weboldal működtetését, és megakadályozza annak lehetőségét, hogy a hacker sikeresen megtámadja a webhelyet.A weboldal online használatának biztonsága az adminisztrátor kezében van. A hackerek is ellophatnak értékes vevői információkatmint például a hitelkártyák. Fontos megfontolni ezt a szempontot weboldalak tervezésénél Source .

November 28, 2017