Back to Question Center
0

A Semalt Expert biztosítja, hogy megvédje a weboldalt a hack kísérletektől - Itt van, hogyan

1 answers:

Az interneten sokféle rosszindulatú támadás létezik. Sokan szembesülnek a munkákkalsok hackert a mindennapos vállalkozásukban, valamint a munka során. A hackerek sok időt töltenek azzal, hogy kitaláljákkülönböző módszerek, amelyeket a munka elvégzéséhez használhatnak. A legtöbb ilyen módszer magában foglalja a DDOS-támadásokkal vagy akár kereszttel kapcsolatos feladatokkalscript. Mindezen támadások mögött önző indítékot, valamint szenvedést jelentenek az áldozatok számára.

Általában a hackerek számos okból kifolyólag célzanak a webhelyére. Általában lehetnekellopja a felhasználói adatokat, például a hitelkártya-információkat vagy akár az admin panel hackjeit. Más esetekben a hacker ellophat értékeseketinformációk egy weboldalról, mint pl. az ügyfél adatai, valamint a vállalat számos fontos szempontjának bejelentkezése. hackerekszintén hirdeti a tisztességtelen versenyt, ahol a hacker le tudja hozni a webhelyét vagy a Search Engine Optimization (SEO) rangsorát asokféle módon. Ennek eredményeképpen alapvető fontosságú a rendszer védelme a hackerek ellen.

Jack Miller, a világ vezető szakértője Semalt ,néhány olyan módszert dolgoz ki, amelyek megóvhatják Önt tőlük az ilyen emberek támadásaitól:

Védelem az illetéktelen belépés ellen

Az egyik legegyszerűbb dolog, amit egy hacker tehet a webhelyén, próbál bejelentkezni adminisztrátorként.Ennek eredményeként a hacker megpróbálhat kitalálni különböző jelszavakat, hogy lássa, melyik közülük eshet a tudatlanságért. Biztonságos jelszavak használataelengedhetetlen. A 12345-as jelszavak nem biztonságosak, és az egész webhelyet hacker számára is felfedhetik. Továbbá, ne használjon jelszótez túl könnyű kitalálni. A szavak, mint a gyermeke neved, abszolút találgatásnak számíthatnak egy ilyen tudással rendelkező személy számára. Ehelyett, összekülönböző karakterek különböző formában.

Cross Site Scripting (XSS)

Ez egy hack, amelyhez a felhasználói véget kell adni. Ez a csapda néhányat használaz általad használt űrlapokat és szövegmezőket, például egy előfizetési űrlapot. A hacker egy beillesztési kódot fut be a szkriptet tartalmazó felhasználói űrlapon. EseténAz Enter beütésével a script elindul a szerveren. Ennek eredményeként a hacker hozzáférést kap az összes ügyfél adathoz, beleértve abillentyű lenyomása esetén az ügyfél bármikor eléri az internetes bejelentkezést. A biztonsági rés kijavításához szükségünk van a kódolás módjáraa formanyomtatványok információi az adatbázishoz történő betöltés előtt. Ennek eredményeként a szkript nem futtatható az adatbázisban, mivel már léteznekintézkedéseket kell tenni annak érdekében, hogy ne fusson.

Következtetés

Minden e-kereskedelmi vállalkozás esetében a számítógépes biztonság elsődleges fontosságú, amikor eljövendöaz online munkához. Sok hack próbálkozás és azok a személyek, akik nagyon sok weboldalra szeretnék hackelni webhelyét. A biztonságawebhely, valamint az ügyfelek jóléte nagymértékben függ az Ön által adminisztrátori munkáktól Source .

November 28, 2017