Back to Question Center
0

A Semalt Expert kifejlesztette a BlackHatWorth Referral Spam Traffic blokkolását

1 answers:

A BlackHatWorth.com egy újabb referencia-spamforma, amely feltérképezi oldalainkat. Ez a hivatkozó spam a Google Analytics, a JetPack, a Bing Analytics és a Yandex Analytics fiókokból becsapott - wedding hats dark red.

Az Artem Abgarian, a Semleges legjobb szakembere biztosítja, hogy fontos, hogy tiltsa és blokkolja a blackhatworth.com spam hivatkozásokat a Google Analytics megjelenésében.

Mi az a BlackHatWorth.com?

A BlackHatWorth.com egy új domain, amelyet 2015 januárjában hoztak létre. Hacsak egy hackercsoportot használnak a referrer spamekhez. Ez a referral spam webhely a híres bevásárló webhelyek és gyönyörű képek domainjei mögött rejlik. Különböző emberek úgy vélik, hogy ez egy törvényes webhely, és ezen az oldalon keresési linkjei vannak a Yandex-szel és a Google-val, valamint más híres online vásárlási weboldalakkal, mint például az AliExpress.com, az Amazon.com, az Ebay.com és az Alibaba.com. A BlackHatWorth.com IP címe 78.110.60.230. Ugyanaz, mint az összes többi ajánlott spam webhelyhez hasonlóan: Iskalko.ru, Lombia.co, Lomb.co, Econom.co, Priceg.com, Darodar.com és ILoveVitaly.com.

A domain, a BlackHatWorth.com, egy orosz tulajdon. Ugyanaz a személy, aki más spam weboldalakat is magában foglal, köztük az ILoveVitaly.com, a Darodar.com és a Econom.co..A tartomány tulajdonosának neve Samaraskaya Oblast, és e-mail azonosítóját (povitaly@mail.ru) regisztrálta a levélszemét tevékenységéhez.

Ha blokkolja BlackHatWorth.com!

Ha újonc blogger vagy webmester vagy, valószínűleg úgy gondolja, hogy a blackhatworth.com blokkolása nem szükséges. Nos, tévedsz, mert a referrer spamből származó forgalom a webhelyedet elveszíti keresőmotorja . Ezért elővigyázatosnak kell lennie bizonyos óvintézkedésekkel, amelyek megakadályozzák, hogy a spam weboldal és más források hamis forgalmat küldjenek Önnek.

A BlackHatWorth.com és más spam-bejárók a Google Analytics-fiókjában és a Bing Analytics-fiókban szerepelnek. Növelik a visszafordulási arányt, és alacsony konverziós arányokat kínál. Amellett, hogy megbotránkozik az analitikájával és károsítja webhelye rangsorolását a keresőmotorokban, a spam-leadási weboldalak, mint például a BlackHatWorth.com, a Econom.com, a Priceg.com, a Darodar.com és az ILoveVitaly.com esetleg felfalják a kiszolgáló erőforrásait és a sávszélességet .

Blokk BlackHatWorth.Com Spam Ajánlók:

Ha megtudta a beérkező leveleket és a domaineket, mint a BlackHatWorth.com, könnyen blokkolhatja őket, és megóvhatja webhelyét az interneten. Akár a Joomla, a WordPress, a Zen Cart, a Tomato Cart vagy a Drupal használatával könnyedén megakadályozhatja a cPanelben található betleveleket. Jelentkezzen be fiókjába, és kattintson a Fájlkezelő lehetőségre. Nyissa meg a .htaccess fájlt, és hozzon létre új .htaccess fájlt. A "public_html" mappában található. Add meg a kódot és mentse a beállításokat.

Blokkolja a BlackHatWorth.Com Referrer Spam szolgáltatást a Windows Server rendszerben:

Ha a webhelyét a Windows Server rendszeren tárolja, akkor blokkolhatja a BlackHatWorth.com és egyéb ajánlott levélszeméteket. Adja meg a kódokat a webhely konfigurációs fájljában, és megakadályozza a beérkező leveleket a lehető leghamarabb.

Ha ezeket a dolgokat szem előtt tartva könnyedén blokkolhatja és tilthatja meg a BlackHatWorth.com spamjét és más hasonló referral spam-eket. Ha óvintézkedéseket szeretne tenni, letiltja a teljes URL-t, a https://blackhatworth.com webhelyet, hogy biztosítsa a webhely biztonságát. A fő fejléc címkéi között is hozzáadhatja a kódot a téma header.php fájljába.

November 29, 2017