Back to Question Center
0

A Semalt Islamabad szakértő a Google Analytics beállításával eltávolíthatja a Ghost Referrert

1 answers:

A Google Analytics spamje komoly problémává vált. A felnőtt webhelyek és a közösségi gombok felesleges spamje miatt a webmesterek elszállták az általuk létrehozott szűrőket, hogy kezeljék a webhelyük által használt haszontalan adatokat. Nem kell pánikolni, mert a Google Analytics felállítása a referrer spam elrejtéséhez elég könnyű. De először meg kell értened, hogyan működik a referrer spam .

Ha azt szeretné, hogy az emberek meglátogathassák webhelyét, és tudatában legyenek a forgalom minőségének, akkor figyeljen a fehér kalapos SEO technikákra.

A Semalt , Sohail Sadiq legfelső szakértője e tekintetben kényszerítő gyakorlatot ír elő.

Lehet, hogy senki sem szabad megszabadulni a referrer spamtől, mivel a statisztikáit lecsökkenti, és a webhely rangsorolását bizonyos mértékben károsítja. Ezért a lehető leghamarabb el kell távolítania a Google Analytics-fiókból. A Docsar.com, a priceg.com, az iloveVitaly.com, a hulfingtonpost.com és a blackhatworth.com a leggyakoribb hivatkozók, amelyek frusztrációt okoznak a Google Analytics felhasználóknak.

Ha a Google Analytics-jelentésben téved a forgalom, akkor azonnali reakciód kellemes lehet. De aggódnia kell a forgalom minőségétől és a webhelyének visszafordulási arányától. Az esélyek az, hogy a referrer spam a webhelyére 100% -os visszafordulási arány mellett megy, és a webhelyére fordított idő nulla másodperc. Mielőtt bármi mást feltételezne, kérdezze meg magától, hogy "ez a forgalom megbízható-e vagy sem". Ha nem, akkor tegyen intézkedéseket, hogy megszabaduljon a spammerektől. Ehhez keresse meg a forgalom eredetét. Menjen az Acquisition> All Traffic> Ajánlások szakaszra, és ellenőrizze a forgalmi forrást..Próbáld kiértékelni, hogy honnan jöttek a látogatások.

Az áttételek súlyos hátránya, hogy elfogyasztják webhelye intelligenciáját és növelik a visszafordulási arányt, amely napokon belül befolyásolja a keresőmotor rangsorolását.

A probléma megoldása

Ha rákattintott a HulfingtonPost.com linkjére vagy egy másik spam linkre, akkor a lehető leghamarabb zárja be a webböngészőt. Ezután újra megnyithatja és törölheti a cookie-kat és az előzményeket a biztonság érdekében. Érdemes tudni, hogy a különböző típusú spameket számos módon lehet kezelni. Néhányat az alábbiakban tárgyaltunk.

Creepy Crawler

Az internetről mozdul el, és a saját eszközeihez információt gyűjt. Különböző feladatokat hajt végre a linkjeire kattintva, és felhívja Önt, hogy rákattintson a gyanús linkekre. Ez többnyire különböző IP-címekből származik, és a forgalom nem blokkolható az IP-címek kizárásával a Google Analytics-fiókjában. Az .htaccess fájlokban azonban tilthatja le.

Ghost Referral

A szellembejelentés nem látogatja meg webhelyét. Leggyakoribb példái a darodar.com és ilovevitaly.co. Megfontolhatja a .htaccess fájl szerkesztését, de ez nem fog hasznot hozni Önnek, és értelmetlen, mert a szellembejelentések elég erősek ahhoz, hogy foglalkozni tudjanak. A látogatásokat nem blokkolhatja egészében, de nyomon követheti nyomon a Google Analytics-fiókjában. A Google nyomon követését és a véletlen nyomon követési azonosító használatát a feladatok elvégzésére tervezik. Az esélye, hogy az azonosítóját nyomon követték és rögzítették az ajánlott levélszemét, és most a beutaló látogatások megjelennek a Google Analytics jelentésekben. Szűrőket kell használnia a levélszemét megakadályozásához és a gyanús webhely hozzáadásához a Referral Exclusion listában Source .

November 29, 2017